Scanner Canon CR-190i
Canon Scanner Canon CR-190i CR-190i Canon CR-190i   Informaţii suplimentare Când acurateţea, viteza şi calitatea sunt importante, Canon imageFORMULA CR-190i propune soluţia ideală. Funcţii avansate precum MICR acceptat de OCR asigură scanarea consecventă în loturi a cecurilor, vo 103252
15399.99 Out of stock

Scanner Canon CR-190i

COD: [ CASCN-CR190I ] ID: 103252
15.399,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 2,50 Lei
(Pret fara taxa verde: 15.397,49 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
15.400,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 2,50 Lei
(Pret fara taxa verde: 15.397,50 Lei)
Scanner Canon CR-190i

Scurta descriere

Canon CR-190i
 
Informaţii suplimentare
Când acurateţea, viteza şi calitatea sunt importante, Canon imageFORMULA CR-190i propune soluţia ideală. Funcţii avansate precum MICR acceptat de OCR asigură scanarea consecventă în loturi a cecurilor, voucherelor şi cupoanelor.
 
Beneficii
 
Scanare de mare viteză: până la 190 de cecuri pe minut
Citire simultană precisă cu MICR şi OCR
Imprimare de înaltă calitate prin dispozitivul de imprimare încorporat cu 4 linii
Întreţinere şi integrare simplă şi directă
Compatibilitate cu ENERGY STAR şi RoHS
 
Vitează mare de scanare
 
imageFORMULA CR-190i a fost proiectat pentru a oferi băncilor şi vânzătorilor cu amănuntul scanare rapidă, eficientă şi fiabilă. Cu viteze de până la 190 de cecuri pe minut, CR-190i este ideal pentru scanarea în loturi, în timp ce detectarea cu ultrasunete a alimentării duble reduce citirile eronate şi omisiunile. Aceste caracteristici vor ajuta la creşterea productivităţii şi eficienţei în fluxurile de producţie administrative.

Rezultate de înaltă calitate
 
Filtrarea fină a textului captează imaginile cu precizie, chiar din documente care prezintă imagini de fundal cu model, pentru a asigura cea mai bună calitate.
 
Imprimare flexibilă
 
Un dispozitiv de imprimare încorporat cu 4 linii pentru text şi imagini bitmap de înaltă calitate vă oferă o gamă flexibilă de capacităţi de imprimare. Cu activarea SDK, CR-190i poate tipări dinamic utilizând rezultatele MICR într-o singură mişcare, îmbunătăţind astfel productivitatea

Uşor de întreţinut
 
Deschiderea laterală uşurează realizarea sarcinilor de întreţinere precum schimbările de cartuşe, degajarea blocajelor de hârtie şi curăţarea. Actualizările simultane de driver şi de firmware reduc timpul necesar pentru întreţinerea de rutină, în timp ce un instrument util de înregistrare vă ajută să depanaţi probleme rapid şi precis - reducând la minim durata de inactivitate.
 
Pozitiv din punct de vedere ecologic
 
CR-190i respectă cerinţele Directivei RoHS, în timp ce conformitatea ENERGY STAR vă ajută să îndepliniţi obiectivele de responsabilitate socială corporatistă şi de reducere a consumului de energie.
 
Citire precisă
 
MICR acceptat de OCR asigură un standard ridicat al citirii imaginii. Citirea cu o precizie de 99,9%* a MICR ajută la prevenirea erorilor costisitoare, prin asigurarea citirii datelor de validare a cecurilor înainte ca originalele să fie scoase din circulaţie.
 
Performanţă versatilă
 
Alimentatorul de documente cu volum mare al scanerului CR-190i acceptă până la 250 de documente odată, în timp ce unitatea încorporată de bătut colile asigură scanare continuă fără blocare. Compatibilitatea cu o gamă largă de alte documente decât cecurile, precum plicuri, vouchere de retail şi cupoane de marketing, face scanerul CR-190i ideal pentru mediile bancare şi de retail cu activitate intensă.
 
Simplu de integrat
 
Utilitarul de scanare Canon inclus oferă scanare, salvare de fişiere şi vizualizare de imagini. Pentru flexibilitate maximă, CR-190i acceptă trei tipuri de SDK, în timp software-ul Ranger Transport API al companiei Silver Bullet Technology permite integrarea uşoară a scanerului CR-190i cu sisteme noi sau existente.
Detalii tehnice
DenumireModelCR-190i
CaracteristiciTip scannerScanner de birou cu alimentare coli de hartie
Tehnologia de scanareCIS CMOS
Sursa de luminaLED RGB
Rezolutia optica1200 dpi
Viteza de scanare alb/negru190 cpm (simplex) / 190 cpm (duplex)
Viteza de scanare color190 cpm (simplex) / 190 cpm (duplex)
DiverseMarimea documentelorLatime: 68 - 108 mm, Lungime: 120 - 245 mm
InterfataUSB 2.0
DuplexDa
Caracteristici fiziceLungime (mm)476
Latime (mm)272
Inaltime (mm)214
Greutate (Kg)8.4
Consum52.8 W (Max.)