Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Sistem de etichetare Epson TM-T88VI (Negru)
Epson Sistem de etichetare Epson TM-T88VI (Negru) TM-T88VI Epson TM-T88VI este imprimanta POS de ultima generatie care vine sa inlocuiasca modelul TM-T88V (cea mai vanduta imprimanta termica POS pe plan mondial). Daca TM-T88V era renumita pentru viteza de tiparire, fiabilitatea pe termen foarte lung si rezisten 3818644
1522.99 Out of stock

Sistem de etichetare Epson TM-T88VI (Negru)

COD: [ C31CE94111 ] ID: 3818644
1.522,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
 • Produse recomandate
 • Scurta descriere
 • Comparare
 • Detalii tehnice
 • Review-uri
1.523,00 Lei
(TVA inclus)
Sistem de etichetare Epson TM-T88VI (Negru)

Descrierea produsului Sistem de etichetare Epson TM-T88VI (Negru)

Epson TM-T88VI este imprimanta POS de ultima generatie care vine sa inlocuiasca modelul TM-T88V (cea mai vanduta imprimanta termica POS pe plan mondial). Daca TM-T88V era renumita pentru viteza de tiparire, fiabilitatea pe termen foarte lung si rezistenta la operare in medii vitrege, noul model TM-T88VI aduce imbunatatiri in toate aspectele dar si caracteristici noi.
 
Imprimanta Epson TM-T88VI este proiectata pentru a functiona atat pe sistemele POS traditionale, bazate pe PC-uri, cat si cu solutiile web si cele bazate pe tablete, care sunt din ce in ce mai solicitate. Este asadar o imprimanta ideala pentru proprietarii de magazine, baruri si restaurante, care doresc sa dezvolte noi modalitati eficiente de interactiune cu clientii si, de asemenea, pentru cei care doresc sa utilizeze o configuratie traditionala sau un sistem combinat permanent. TM-T88VI ofera retailerilor, restaurantelor, barurilor si celorlalte afaceri bazate pe comert sansa sa exploreze solutiile POS web si mobile fara sa piarda functionalitatea unui sistem traditional bazat pe PC-uri, mai ales ca pot fi utilizate in paralel. Aceasta coexistenta permite utilizatorilor sa migreze in ritmul dorit, sa utilizeze ambele sisteme sau sa ramana la o configuratie traditionala.
 
Pe langa flexibilitate, TM-T88VI ofera performante deosebite, cu viteze de imprimare de pana la 350 mm/s si fiabilitate excelenta. Functia de alimentare inversa a hartiei termice contribuie la economisirea hartiei fara a afecta eficienta. Functionalitatea Server Direct Print permite modelului TM-T88VI sa imprime direct de pe un server web. De asemenea, accepta module de tip „beacon”, care ajuta la identificarea celei mai apropiate imprimante, lucru ideal pentru mediile POS cu mai multe imprimante, iar asocierea tabletelor, dispozitivelor smartphone si a celorlalte dispozitive mobile se face cu ajutorul interfetei NFC.
 
Deoarece vechiul model TM-T88V si TM-T88VI au aceleasi dimensiuni, trecerea la noul model este mult inlesnita si nu presupune rearanjarea spatiului de lucru.
 
Seria de imprimante termice POS Epson TM-T88VI isi gaseste aplicabilitatea in domenii precum:
 
 • Horeca
 • Retail
Punctele forte ale modelului Epson TM-T88VI - C31CE94111:
 •  
 • Viteza mare de imprimare: pana la 350mm/s
 • Fiabilitate
 • Coexistenta: se poate conecta la PC, la dispozitive mobile smart, dar si la solutii web
 • Functia Server Direct Print: puteti imprima direct de pe un server web pe orice imprimata conectata
 • Modul "beacon": dispozitivele mobile pot utiliza pentru imprimare cea mai apropiata imprimanta disponibila
Modelul Epson TM-T88VI - C31CE94111 este de culoare neagra, are auto-cutter cu taiere partiala, interfata USB, Serial (RS232) si Ethernet (LAN). In pachet sunt incluse: adaptor, cablu alimentare, aparatoare cabluri, distantier hartie, aparatoare buton pornire, rola hartie termica.

Detalii tehnice

Specificatii produsModelTM-T88VI
Metoda de printareDirect Thermal
Viteza de printare350 mm/s
Rezolutia de printare180 x 180
ConectivitateUSB
Wi-Fi
Ethernet
Serial
Paralel
CutterDa
Caracteristici fiziceLungime (mm)145
Latime (mm)195
Inaltime (mm)148
Greutate (Kg)1.6
Dimensiune hartieLatime printare80 mm
Vezi mai mult