Killer Deals! Oferte incredibile pentru sute de produse! Vezi oferte
Cititor coduri de bare Datalogic QuickScan QW2120, USB, stand
Datalogic Cititor coduri de bare Datalogic QuickScan QW2120, USB, stand Cititor coduri de bare Datalogic QuickScan QW2120 Seria Quickscan de cititoare de la Datalogic ADC este linia de calitate desemnata pentru uz general. Imagerul liniar Quickscan Lite QW2120 este un produs entry level creat special pentru citirea coduri 3901662
493.99 Out of stock

Cititor coduri de bare Datalogic QuickScan QW2120, USB, stand

COD: [ QW2120-BKK1S ] ID: 3901662
493,99 Lei
(TVA inclus)
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
493,99 Lei
(TVA inclus)
Cititor coduri de bare Datalogic QuickScan QW2120, USB, stand

Descrierea produsului Cititor coduri de bare Datalogic QuickScan QW2120, USB, stand

Cititor coduri de bare Datalogic QuickScan QW2120


Seria Quickscan de cititoare de la Datalogic ADC este linia de calitate desemnata pentru uz general. Imagerul liniar Quickscan Lite QW2120 este un produs entry level creat special pentru citirea codurilor de bare lungi si truncate ce sunt comune in cateva locuri din lume. Acest cititor este perfect pentru retail, industria usoara, procesarea documentelor sau pentru mediul de financiar-bancar.
 

Imagerul Datalogic QW2120 este mic si usor iar designul sau ergonomic il face confortabil pentru a putea fi folosit zi de zi. Ofera o performanta de citire ridicata pe majoritatea codurilor 1D (lineare) si prezinta un unghi de scanare lat cu o linie de scanare extinsa ce este perfecta pentru capturarea codurilor de bare mai lungi si mai late, gasite deseori pe facturile de utilitati si folosite de fabricantii partilor electronice. Motorul de scanare imager ultra-performant permite utilizatorilor sa scaneze la unghiuri wide fara a fi necesar sa mareasca distanta de scanare.

Pentru Datalogic QW2120 a fost special conceput un stand din material plastic dur ce poate fi strans cu usurinta pentru a fi folosit ca un holder in locul unui stand, alaturi de capul reglabil pentru a ajusta unghiuri diferite. Cititorul se poate prinde atat in plan orizontal cat si in plan vertical, pe perete.
 

Scannerul de coduri de bare Datalogic QW2120 este dotat cu tehnologia "Green Spot", o tehnologie certificata Datalogic pentru feedback pozitiv direct pe codul de bare citit. Cand scannerul este in modulul Stand, Green Spot-ul ramane pornit pentru a arata operatorului unde sa pozitioneze codul de bare pentru o citire rapida si intuituva.

Tehologia Green Spot se dovedeste a fi foarte utila in mediile zgomotoase unde operatorul sesizeaza cu dificultate sunetul ce confirma citirea cu succes a unui cod de bare.


 
Imagerul QW2120 este disponibil cu interfata USB echipat cu stand pentru a facilita optiunea de citire Hands-free. Software-ul de configurare Datalogic Aladdin ofera caracteristici user-friendly ce simplifica pornirea procedurii chiar si pentru operatorii mai putin experimentati.

 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTehnologie scanareimager
Captura date1D
ConectivitateUSB
Viteza scanari/secunda400 linii/s
Caracteristici fiziceDimensiune (mm)Inaltime 170 mm Latime 65 mm Lungime 70 mm
Greutate (g)119
CuloareNegru
Conditii de lucruTemperatura operare (°C)0 - 50
Vezi mai mult