Killer Deals! Oferte incredibile pentru sute de produse! Vezi oferte
Multifunctional Laser Lexmark MX622ADHE, A4, monocrom, Fax, Retea, Wi-Fi optional, Duplex, ADF
Lexmark Multifunctional Laser Lexmark MX622ADHE, A4, monocrom, Fax, Retea, Wi-Fi optional, Duplex, ADF Lexmark MX622adhe oferă viteze de imprimare de până la 47 de pagini pe minut*, calitate de imprimare superioară, securitate îmbunătăţită şi unitate de disc în dotarea standard.   La dispoziţia dvs. permanent Robuste şi de încredere, 3762381
8699.99 In stock

Multifunctional Laser Lexmark MX622ADHE, A4, monocrom, Fax, Retea, Wi-Fi optional, Duplex, ADF

COD: [ MX622ADHE ] ID: 3762381
8.699,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat poimaine dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 3 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
8.699,99 Lei
(TVA inclus)
Multifunctional Laser Lexmark MX622ADHE, A4, monocrom, Fax, Retea, Wi-Fi optional, Duplex, ADF

Descrierea produsului Multifunctional Laser Lexmark MX622ADHE, A4, monocrom, Fax, Retea, Wi-Fi optional, Duplex, ADF

Lexmark MX622adhe oferă viteze de imprimare de până la 47 de pagini pe minut*, calitate de imprimare superioară, securitate îmbunătăţită şi unitate de disc în dotarea standard.
 
La dispoziţia dvs. permanent
Robuste şi de încredere, multifuncţionalele Lexmark sunt concepute pentru a funcţiona oriunde, de la showroom până la depozit, necesitând intervenţie minimă. Nu vă opriţi – componentele au durată lungă de viaţă, cartuşele înlocuitoare au capacităţi de până la 25.000 de pagini**, iar capacitatea de alimentare maximă este de 2.300 de pagini.
 
Definiţia textului clar
Unele imprimante laser au dificultăţi la imprimarea textului gri uşor de citit – nu şi seria MX620. Tehnologia sa inovatoare de subliniere a fonturilor face clare şi precise până şi cele mai mici caractere gri.
 
Eficienţă energetică
Faceţi fiecare watt de putere electrică să conteze, prin intermediul caracteristicilor de gestionare a energiei, care reduc consumul electric al dispozitivului atât în modul activ, cât şi în modul de repaus. Temperatura de topire mai scăzută şi gestionarea automată a nucleelor procesorului, în funcţie de volumul de lucru, ajută la îndeplinirea riguroaselor cerinţe ENERGY STAR 2.0. Aceasta creează beneficii pentru planetă şi pentru bugetul dvs.
 
Putere quad-core
Un procesor quad-core la 1,2 GHz, alături de o memorie standard de 2 GB, vă oferă puterea de a combina transmiterea de faxuri, imprimarea, copierea şi scanarea, pentru productivitate maximă. Şi puteţi fi sigur că fişierul dvs. complex, ce conţine imagini, grafice şi caractere de mici dimensiuni, va avea întocmai aspectul pe care l-aţi conceput.
 
Realizaţi mai multe
Când performanţa întâlneşte simplitatea, dvs. realizaţi mai multe. Ecranul tactil color intuitiv de 17,8 cm, similar unei tablete, vă uşurează activităţile şi reprezintă un portal către aplicaţiile de productivitate încorporate, care economisesc timp şi îmbunătăţesc eficienţa. Capacitatea de imprimare de până la 47 de pagini pe minut, alături de un scaner performant, ce poate captura cu precizie până la 100 de imagini pe minut, chiar şi în cazul unor documente originale amestecate, vă ajută să vă îndepliniţi instantaneu necesităţile. Dispozitivul poate chiar şi să capseze pentru dvs., prin intermediul capsatorului integrat opţional.
 
Securitate cu acoperire integrală
Abordarea cuprinzătoare a Lexmark în privinţa securităţii produselor reprezintă un mandat de design şi proiectare valabil pentru întregul nostru portofoliu de produse. Caracteristicile noastre de securitate vă ajută să păstraţi informaţiile în siguranţă – pe document, pe dispozitiv, în reţea şi în toate situaţiile similare. Drept consecinţă, Keypoint Intelligence – Buyers Lab a onorat Lexmark cu un prestigios premiu BLI PaceSetter pentru Securitatea imagisticii documentelor***. Iar acest produs Lexmark vă permite să fiţi pregătiţi pentru GDPR.

Detalii tehnice

Caracteristici generaleFunctii Imprimanta, copiator, scanner
Tip hartieA4
TehnologieLaserjet alb/negru
ImprimareFormat suportatA4
Duplex imprimareDa
Viteza de printare alb/negru47 ppm
Rezolutie la printare alb/negru1200 x 1200 dpi
Printare prima pagina6 s
Volum de pagini lunar (A4)175000
Volum de pagini recomandat (A4)2000 - 20000
CopiatorDuplex copiereDa
Viteza de copiere alb/negru47 cpm
Zoom (%)25 - 400%
Scanner:Duplex scanareDa
Rezolutia de scanare1200 x 600
FaxViteza modem33.6 kbps
Manevrare hartieADFDa
Capacitate ADF100 coli
DiverseWirelessOptional
ReteaDa
ProcesorQuad Core 1.2 GHz
Memorie2048 MB
Caracteristici fiziceLungime (mm)552
Latime (mm)605
Inaltime (mm)682
Greutate (kg)26.58
Consum670W (Max.)
Acustic55 dBA
Vezi mai mult