Killer Deals! Oferte incredibile pentru sute de produse! Vezi oferte
Multifunctional Laser Lexmark MX522ADHE, A4, monocrom, Fax, Retea, Wi-Fi optional, Duplex, ADF
Lexmark Multifunctional Laser Lexmark MX522ADHE, A4, monocrom, Fax, Retea, Wi-Fi optional, Duplex, ADF Capacitatea de a imprima până la 44 pagini pe minut*, unitatea de disc din dotarea standard şi funcţia de fax încorporată permit multifuncţionalului MX522adhe să vă ofere performanţă, alături de durabilitatea componentelor cu durată lungă 3762384
2426.99 Out of stock

Multifunctional Laser Lexmark MX522ADHE, A4, monocrom, Fax, Retea, Wi-Fi optional, Duplex, ADF

COD: [ MX522ADHE ] ID: 3762384
2.426,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.426,99 Lei
(TVA inclus)
Multifunctional Laser Lexmark MX522ADHE, A4, monocrom, Fax, Retea, Wi-Fi optional, Duplex, ADF

Descrierea produsului Multifunctional Laser Lexmark MX522ADHE, A4, monocrom, Fax, Retea, Wi-Fi optional, Duplex, ADF

Capacitatea de a imprima până la 44 pagini pe minut*, unitatea de disc din dotarea standard şi funcţia de fax încorporată permit multifuncţionalului MX522adhe să vă ofere performanţă, alături de durabilitatea componentelor cu durată lungă de viaţă.
 
Securitate cu acoperire integrală
Abordarea cuprinzătoare a Lexmark în privinţa securităţii produselor reprezintă un mandat de design şi proiectare valabil pentru întregul nostru portofoliu de produse. Caracteristicile noastre de securitate vă ajută să păstraţi informaţiile în siguranţă – pe document, pe dispozitiv, în reţea şi în toate situaţiile similare. Drept consecinţă, Keypoint Intelligence – Buyers Lab a onorat Lexmark cu un prestigios premiu BLI PaceSetter pentru Securitatea imagisticii documentelor***. Iar acest produs Lexmark vă permite să fiţi pregătiţi pentru GDPR.
 
La dispoziţia dvs. permanent
Robuste şi de încredere, multifuncţionalele Lexmark sunt concepute pentru a funcţiona oriunde, de la showroom până la depozit, necesitând intervenţie minimă. Nu vă opriţi – componentele au durată lungă de viaţă, cartuşele înlocuitoare au capacităţi de până la 25.000 de pagini**, iar capacitatea de alimentare maximă este de 2.000 de pagini.
 
Eficienţă energetică
Faceţi fiecare watt de putere electrică să conteze, prin intermediul caracteristicilor de gestionare a energiei, care reduc consumul electric al dispozitivului atât în modul activ, cât şi în modul de repaus. Temperatura de topire mai scăzută şi gestionarea automată a nucleelor procesorului, în funcţie de volumul de lucru, ajută la îndeplinirea riguroaselor cerinţe ENERGY STAR 2.0. Aceasta creează beneficii pentru planetă şi pentru bugetul dvs.
 
Putere quad-core
Un procesor quad-core la 1,2 GHz, alături de o memorie standard de 2 GB, vă oferă puterea de a combina transmiterea de faxuri, imprimarea, copierea şi scanarea, pentru productivitate maximă. Şi puteţi fi sigur că fişierul dvs. complex, ce conţine imagini, grafice şi caractere de mici dimensiuni, va avea întocmai aspectul pe care l-aţi conceput.
 
Definiţia textului clar
Unele imprimante laser au dificultăţi la imprimarea textului gri uşor de citit – nu şi seria MX520. Tehnologia sa inovatoare de subliniere a fonturilor face clare şi precise până şi cele mai mici caractere gri.
 
Realizaţi mai multe
Când performanţa întâlneşte simplitatea, dvs. realizaţi mai multe. Ecranul tactil color intuitiv de 10 cm, similar unei tablete, vă uşurează activităţile şi reprezintă un portal către aplicaţiile de productivitate încorporate, care economisesc timp şi îmbunătăţesc eficienţa. Capacitatea de imprimare de până la 44 de pagini pe minut, alături de un scaner performant, ce poate captura cu precizie până la 84 de imagini pe minut, chiar şi în cazul unor documente originale amestecate, vă ajută să vă îndepliniţi instantaneu necesităţile.

Detalii tehnice

Caracteristici generaleFunctii Imprimanta, copiator, scanner
Tip hartieA4
TehnologieLaserjet alb/negru
ImprimareFormat suportatA4
Duplex imprimareDa
Viteza de printare alb/negru44 ppm
Rezolutie la printare alb/negru1200 x 1200 dpi
Printare prima pagina6 s
Volum de pagini lunar (A4)120000
Volum de pagini recomandat (A4)2000 - 15000
CopiatorDuplex copiereDa
Viteza de copiere alb/negru44 cpm
Zoom (%)25 - 400%
Scanner:Duplex scanareDa
Rezolutia de scanare1200 x 600
FaxViteza modem33.6 kbps
Manevrare hartieADFDa
Capacitate ADF50 coli
DiverseWirelessOptional
ReteaDa
ProcesorQuad Core 1.2 GHz
Memorie2048 MB
Caracteristici fiziceLungime (mm)489
Latime (mm)429.5
Inaltime (mm)477
Greutate (kg)20.6
Consum620W (Max.)
Acustic56 dBA
Vezi mai mult