Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Multifunctional Laser Lexmark CX622ADE, A4, color, Retea, Fax, ADF, Duplex
Lexmark Multifunctional Laser Lexmark CX622ADE, A4, color, Retea, Fax, ADF, Duplex Multifuncţionalul Lexmark CX622ade combină viteza de imprimare color de 40 [37] ppm* cu scanarea cu până la 100 [94] de imagini pe minut, obţinând performanţe excepţionale.   Proiectată pentru performanţe şi rezistenţă Susţinut de u 3762426
5136.99 Out of stock

Multifunctional Laser Lexmark CX622ADE, A4, color, Retea, Fax, ADF, Duplex

COD: [ CX622ADE ] ID: 3762426
5.136,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
5.137,00 Lei
(TVA inclus)
Multifunctional Laser Lexmark CX622ADE, A4, color, Retea, Fax, ADF, Duplex

Descrierea produsului Multifunctional Laser Lexmark CX622ADE, A4, color, Retea, Fax, ADF, Duplex

Multifuncţionalul Lexmark CX622ade combină viteza de imprimare color de 40 [37] ppm* cu scanarea cu până la 100 [94] de imagini pe minut, obţinând performanţe excepţionale.
 
Proiectată pentru performanţe şi rezistenţă
Susţinut de un procesor quad-core 1,2 GHz şi echipat cu un scaner cu o singură trecere, faţă-verso, CX622ade imprimă până la 40 [37] de pagini pe minut* şi poate scana până la 100 [94] de imagini pe minut. Cadrul din oţel, sistemul de imagine cu durată lungă de viaţă, posibilităţile de extindere uşoară şi sistemul robust de alimentare cu hârtie oferă performanţe durabile în orice mediu.
 
Eficienţă energetică
Faceţi fiecare watt de putere electrică să conteze, prin intermediul caracteristicilor de gestionare a energiei, care reduc consumul electric al dispozitivului atât în modul activ, cât şi în modul de repaus. Temperatura de fuziune mai scăzută, gestionarea automată a nucleelor procesorului în funcţie de volumul de lucru şi imprimarea faţă-verso standard au contribuit toate la obţinerea evaluării EPEAT® Silver şi certificării ENERGY STAR® (2.0). Aceasta creează beneficii pentru planetă şi pentru bugetul dvs.
 
Conexiuni clasice, confort wireless
Pe lângă conexiunile USB şi gigabit ethernet incluse, acest dispozitiv vă permite să vă conectaţi wireless prin AirPrint, Google Cloud Print şi Mopria, în orice reţea cu acces Wi-Fi existent. O placă Wi-Fi opţională oferă o conexiune suplimentară de imprimare mobilă directă, securizată. Iar cu Lexmark Mobile Print, imprimarea se face extrem de uşor, selectând opţiunea de imprimare, alegând imprimanta şi selectând lucrarea.
 
Culoarea care doar pare costisitoare
Datorită calibrării PANTONE®, paginilor şablon color încorporate şi caracteristicii Lexmark de înlocuire a culorii, veţi obţine culori precise, profesionale la nivel intern. Şi veţi economisi toner, cu instrumentele incluse care vă permit să alegeţi când şi cât de multă culoare să imprimaţi, inclusiv drivere de imprimare doar alb-negru, permisiuni şi cote de imprimare color pentru fiecare utilizator, control global densitate culoare, instrument de economisire culoare în funcţie de obiect, proofing înainte de imprimare şi multe altele.
 
Interacţionaţi cu uşurinţa
Un ecran tactil color e-Task de 4,3" oferă o interfaţă precisă, cu viteză mare de reacţie, similară tabletelor, şi cu capacităţi multi-touch. Interfaţa e-Task oferă, de asemenea, acces la o serie de aplicaţii pentru comoditate şi productivitate. Iar noul buton de alimentare şi portul USB pentru imprimare directă de pe panoul frontal, plus administrarea securizată a dispozitivelor bazată pe browser, facilitează utilizarea.
 
Securitate cu acoperire integrală
Abordarea cuprinzătoare a Lexmark în privinţa securităţii produselor reprezintă un mandat de design şi proiectare valabil pentru întregul nostru portofoliu de produse. Caracteristicile noastre de securitate vă ajută să păstraţi informaţiile în siguranţă – pe document, pe dispozitiv, în reţea şi în toate situaţiile similare. Drept consecinţă, Keypoint Intelligence – Buyers Lab a onorat Lexmark cu un prestigios premiu BLI PaceSetter pentru Securitatea imagisticii documentelor***. Iar acest produs Lexmark vă permite să fiţi pregătiţi pentru GDPR.

Detalii tehnice

Caracteristici generaleFunctii Imprimanta, copiator, scanner
Tip hartieA4
TehnologieLaserjet color
ImprimareFormat suportatA4
Duplex imprimareDa
Viteza de printare alb/negru38 ppm
Rezolutie la printare alb/negru1200 x 1200 dpi
Viteza de printare color38 ppm
Rezolutie la printare color1200 x 1200 dpi
Volum de pagini lunar (A4)100000
Volum de pagini recomandat (A4)1500 - 10000
CopiatorDuplex copiereDa
Viteza de copiere alb/negru38 cpm
Viteza de copiere color38 cpm
Zoom (%)25 - 400%
Scanner:Duplex scanareDa
Rezolutia de scanare1200 x 600
Dimensiunea de scanare maxima (ADF)215.9 x 355.6 mm
FaxViteza modem33.6 kbps
Manevrare hartieADFDa
Capacitate ADF100 coli
DiverseReteaDa
ProcesorQuad Core 1.2 GHz
Memorie2048 MB
Caracteristici fiziceLungime (mm)558
Latime (mm)594
Inaltime (mm)570
Greutate (kg.)31.2
Consum580 W (Max.)
Acustic54 dBA
Vezi mai mult