Raporteaza o problema
Multifunctional Canon i-Sensys MF623Cn, laser color, A4, 14 ppm, ADF, Retea
Canon Multifunctional Canon i-Sensys MF623Cn, laser color, A4, 14 ppm, ADF, Retea i-SENSYS MF623Cn   Acest dispozitiv multifuncţional inteligent de birou, cu laser şi format A4, face ca imprimarea, scanarea şi partajarea de oriunde a documentelor să fie uimitor de uşoară, indiferent dacă lucraţi pe PC, smartphone sau tab 1632472
1306.99 Out of stock

Multifunctional Canon i-Sensys MF623Cn, laser color, A4, 14 ppm, ADF, Retea

COD: [ CH9946B012AA ] ID: 1632472

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
 • Produse recomandate
 • Scurta descriere
 • Comparare
 • Detalii tehnice
 • Review-uri
Multifunctional Canon i-Sensys MF623Cn, laser color, A4, 14 ppm, ADF, Retea

Scurta descriere

i-SENSYS MF623Cn
 
Acest dispozitiv multifuncţional inteligent de birou, cu laser şi format A4, face ca imprimarea, scanarea şi partajarea de oriunde a documentelor să fie uimitor de uşoară, indiferent dacă lucraţi pe PC, smartphone sau tabletă.
 
Beneficii
 
 • Dispozitiv multifuncţional color cu format A4, proiectat pentru birourile mici şi cele de acasă
 • O excelentă opţiune de prim dispozitiv multifuncţional al biroului dvs., oferind imprimare policromă productivă, de 14 ppm
 • Utilizare uşoară prin intermediul ecranului tactil color intuitiv
 • Fiabilitate şi calitate permanentă cu ajutorul cartuşelor de schimb Canon pentru dispozitive multifuncţionale
 • Compatibilitate perfectă cu activitatea profesională mobilă pe laptop, smartphone sau tabletă
 • Compatibilitate cu Apple® AirPrint™, Mopria şi Google Cloud Print
 • Funcţii puternice de scanare pentru capturarea, partajarea şi arhivarea documentelor tipărite
 • Conectivitatea la cloud facilitează accesarea şi partajarea documentelor în timpul deplasărilor.
 • Consum redus de energie
 • Funcţii de imprimare şi scanare uşor de utilizat în reţea
Dispozitivul multifuncţional pe care vă puteţi baza
 
Companiile mici şi utilizatorii individuali vor putea lucra mai mult şi mai uşor cu dispozitivul multifuncţional cu laser i-SENSYS MF623Cn A4. Indiferent dacă vă impresionaţi clienţii cu documente policrome de vânzări şi marketing sau dacă scanaţi, partajaţi şi arhivaţi documente tipărite de mari dimensiuni, veţi descoperi că modelul MF623Cn poate fi un ajutor nepreţuit pentru activitatea dvs. Dimensiunea compactă, designul elegant şi imprimarea color productivă, de 14 ppm, fac ca acesta să fie ideal ca prim dispozitiv multifuncţional de calitate profesională al unei companii mici sau al biroului dvs. de acasă.
 
Utilizare şi întreţinere lipsite de efort
 
Uşurinţa cu care veţi putea prinde din zbor funcţiile inteligente ale dispozitivului MF623Cn vă va impresiona. Multe dintre acestea sunt controlate prin intermediul unui ecran tactil color, de 8,9 cm, montat frontal, care poate fi personalizat cu uşurinţă în funcţie de modul dvs. de lucru. Astfel, eliberarea întregului potenţial al modelului dvs. MF623Cn se află la distanţă de numai câteva atingeri ale ecranului. Întreţinerea dispozitivului dvs. este la fel de uşoară. Fiabilitatea permanentă şi calitatea reînnoită sunt asigurate ori de câte ori schimbaţi tonerul, graţie designului Canon de cartuşe pentru dispozitivele multifuncţionale, care permite înlocuirea simultană a tuturor componentelor esenţiale.
 
Construit pentru o viaţă profesională mobilă
 
Dacă sunteţi ca majoritatea profesioniştilor de astăzi, treceţi de la un dispozitiv la altul şi de la o locaţie la alta în funcţie de cerinţele muncii dvs. MF623Cn este construit special pentru dvs. şi vă va oferi o experienţă identică indiferent dacă lucraţi pe PC, laptop, tabletă sau smartphone. Certificarea AirPrint şi Mopria asigură compatibilitatea completă cu dispozitivele iOS şi Android, precum şi cu serviciul Google Cloud Print. Aplicaţia gratuită Canon PRINT Business (pentru
 
Sustenabil şi uşor de gestionat şi de integrat
 
Deşi este creat pentru companiile mici şi birourile de acasă, modelul MF623Cn oferă un set cuprinzător de capabilităţi de imprimare şi scanare în reţea. Consumul redus de energie al modelului MF623Cn în modul inactiv şi cel de standby, precum şi funcţia de oprire automată pentru economisirea energiei, fac ca acesta să reprezinte o soluţie sustenabilă şi economică.iOS şi Android) vă aduce la îndemână toate funcţiile necesare.
 
Capturaţi, partajaţi, salvaţi şi stocaţi
 
Indiferent dacă scanaţi documente tipărite pentru a le trimite prin e-mail, a le partaja în cloud sau a le stoca într-o arhivă digitală, dispozitivul MF623Cn vă facilitează munca. Controlaţi scanarea de pe PC folosind utilitarul MF Scan sau de pe un dispozitiv mobil utilizând aplicaţia gratuită Canon PRINT Business. Apoi, odată ce aţi scanat documentele, le puteţi încărca direct în servicii de cloud precum Dropbox. Imaginaţi-vă libertatea de a scana, salva şi recupera documente oriunde v-aţi afla. De aceea, modelul MF623Cn este o opţiune excelentă pentru companiile flexibile care doresc să îşi menţină productivitatea în timpul deplasărilor.