Raporteaza o problema
Imprimanta HP Officejet Pro 251dw, A4, Wireless, Duplex, Retea, 25 ppm
Hp Imprimanta HP Officejet Pro 251dw, A4, Wireless, Duplex, Retea, 25 ppm Extindere garanţie de 3 ani pentru imprimantele HP OfficeJet şi OfficeJet Pro selectate   Gestionaţi mediul de imprimare şi bugetul cu acest echipament ePrinter avansat, pregătit pentru reţea, şi obţineţi un cost pe pagină cu până la 102351
1059.99 Out of stock

Imprimanta HP Officejet Pro 251dw, A4, Wireless, Duplex, Retea, 25 ppm

COD: [ CV136A ] ID: 102351
1.059,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 2,5 Lei
(Pret fara taxa verde: 1.057,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.060,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 2,5 Lei
(Pret fara taxa verde: 1.058,00 Lei)
Imprimanta HP Officejet Pro 251dw, A4, Wireless, Duplex, Retea, 25 ppm

Scurta descriere

Extindere garanţie de 3 ani pentru imprimantele HP OfficeJet şi OfficeJet Pro selectate

 

Gestionaţi mediul de imprimare şi bugetul cu acest echipament ePrinter avansat, pregătit pentru reţea, şi obţineţi un cost pe pagină cu până la 50% mai mic decât la modelele cu laser. Beneficiaţi de o integrare simplă în fluxul de lucru de birou, având instrumente de gestionare eficientă şi controale de securitate.
Produs ideal pentru echipe de lucru din IMM-uri care au nevoie de o imprimantă de calitate profesională, cu cost redus pe pagină, cu conectivitate wireless/mobilă, plus instrumente de gestionare de vârf şi soluţii de extensibilitate.
 
Cu acest echipament ePrinter simplu de gestionat obţineţi un cost pe pagină cu până la 50% mai mic decât la modelele cu laser.
 
Produceţi imprimate de calitate cu cerneluri HP originale şi economisiţi până la 50% din costurile de imprimare, comparativ cu modelele laser color.
Beneficiaţi de integrarea simplă în mediul dvs. de birou, precum şi de gestionarea de la distanţă prin intermediul instrumentelor de gestionare de vârf, precum HP Web JetAdmin.
Gestionaţi simplu securitatea imprimării fără a avea nevoie de experienţa specialiştilor, prin HP Imaging and Printing Security Center.
Protejaţi-vă investiţia şi alegeţi o soluţie care se poate dezvolta împreună cu afacerea dvs.

 
Economisiţi timp, eficientizaţi fluxurile de lucru şi simplificaţi activităţile de birou.
 
Accesaţi instrumente de imprimare şi aplicaţii utile pentru afaceri prin panoul de control intuitiv şi ecranul senzitiv mare.
Efectuaţi lucrări de imprimare de volum mare utilizând imprimarea automată faţă-verso – încărcaţi până la 500 de coli deodată utilizând tava opţională pentru hârtie.
Imprimaţi până la 2.300 de pagini alb-negru – sau până la 1.500 de pagini color – de la un singur cartuş HP original de mare capacitate.
Alegeţi HP pentru o imprimare fiabilă în grupuri de lucru – echipamentele sunt concepute pentru volume de până la 1.500 de pagini pe lună.
 
Vă conectaţi, imprimaţi şi rămâneţi productiv - la birou sau în deplasare.
 
Adăugaţi această imprimantă de înaltă performanţă la reţeaua cablată sau wireless pentru a spori eficienţa echipei.
Imprimaţi wireless şi partajaţi accesul cu PC-uri, computere portabile, tablete şi dispozitive mobile – chiar şi fără reţea sau ruter.
Bucuraţi-vă de flexibilitatea de a putea imprima de pe telefoane inteligente sau tablete, practic de oriunde, cu HP ePrint.
Imprimaţi din mers fişierele direct de pe un stick USB utilizând portul USB cu acces simplu.
 
Economisiţi resursele fără a sacrifica performanţa.
 
Utilizaţi cu până la 50% mai puţină energie decât la modelele laser color – setaţi imprimanta pentru economii utilizând opţiunile de pornire sau oprire a planificării.
Faceţi economii la hârtie de până la 50% prin imprimări automate faţă-verso.
Utilizaţi cu până la 50% mai puţine consumabile şi ambalaje, raportat la greutate, în comparaţie cu modelele laser color.
Reduceţi impactul asupra mediului – reciclaţi simplu şi gratuit cartuşele de cerneală HP originale prin programul HP Planet Partners.