Raporteaza o problema
Imprimanta Canon Pixma Pro 1
Canon Imprimanta Canon Pixma Pro 1 Pixma Pro 1   Imprimare la calitate de laborator foto pentru profesionişti   Imprimanta PIXMA PRO-1 produce imprimate vandabile de calitate profesională, în format de până la A3+, color şi monocrom, cu un grad înalt de productivitate, fiind imprimanta idea 85443
3799.99 Out of stock

Imprimanta Canon Pixma Pro 1

COD: [ BS4786B009AA ] ID: 85443

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Imprimanta Canon Pixma Pro 1

Scurta descriere

 

Imprimare la calitate de laborator foto pentru profesionişti
 
Imprimanta PIXMA PRO-1 produce imprimate vandabile de calitate profesională, în format de până la A3+, color şi monocrom, cu un grad înalt de productivitate, fiind imprimanta ideală pentru utilizare în studio şi la expoziţii comerciale.
 
Sistem revoluţionar cu 12 cerneluri
 
Experimentaţi calitatea profesională a imaginii cu sistemul unic cu 12 cerneluri care extinde semnificativ gama de culori, fiind prevăzut cu noua funcţie Chroma Optimizer pentru strălucire perfect uniformă şi un negru clar şi ireproşabil. Cernelurile cu pigmenţi UCIA din noua generaţie sunt utilizate pentru o persistenţă excepţională a imaginilor, permiţând comercializarea sau expunerea cu încredere a imprimatelor.
 
Imprimate monocrome uimitoare
 
Produceţi imprimate alb-negru clasice remarcabile cu cinci cerneluri monocrome dedicate ce oferă imprimate neutre superbe cu detaliile excelente, gradaţii tonale uniforme şi densitate care aminteşte de imprimatele tradiţionale, realizate în camera obscură.
 
Imagini de calitate excepţională
 
Sistemul care generează calitatea optimă analizează culoarea fotografiei şi calculează cu precizie cea mai bună combinaţie de cerneluri şi volumul picăturilor de cerneală, care sunt apoi dispersate precis pe hârtie de capul de imprimare FINE pentru obţinerea unei calităţi de imprimare atât de realiste încât aproape se desprinde de pe pagină.
 
Productivitate la scară comercială
 
O fotografie la calitate de galerie, în format A3+ se realizează în aproximativ 2 minute şi 55 de secunde, iar cartuşele de cerneală de mare volum, care nu se află pe carul de imprimare asigură perioade mai lungi de funcţionare între schimburi. Controlul în timp real al volumului picăturii de cerneală stabilizează culorile imprimate şi densitatea cernelii, asigurând rezultate coerente de la un imprimat la altul. Conexiunea Ethernet asigură partajarea facilă a imprimantei PIXMA PRO-1.
 
Suporturi materiale flexibile
 
Imprimanta PIXMA PRO-1 acceptă diverse tipuri de suporturi materiale de la Canon şi de la terţi de la formatul 10 x 15 cm până la formatul A3+ şi are un slot special de alimentare manuală pentru suporturi materiale de 356 mm (14”) lăţime şi mai groase. Indiferent dacă folosiţi hârtie lucioasă, semilucioasă, mată sau pentru producţie artistică, fiţi convinşi că rezultatul va face cinste oricărei galerii
 
Flux de lucru eficient şi control profesional al culorilor
 
Plug-inul de imprimare Easy-PhotoPrint Pro funcţionează foarte bine cu familia Adobe Photoshop® şi Canon Digital Photo Professional, permiţând imprimarea mai multor imagini cu toate setările de imprimare în acelaşi loc. Cu funcţia de corecţie a luminii ambiante (Ambient Light Correction) puteţi regla automat culorile de imprimare în funcţie de tipul de iluminare în care va fi prezentat fiecare imprimat. Software-ul Color Management Tool Pro vă permite să creaţi profiluri ICC personalizate cu ajutorul unui instrument de gestionare a culorilor X-Rite (inclusiv ColorMunki), pentru a asigura imprimate de cea mai bună calitate. 

Detalii tehnice
DenumireModelPixma Pro 1
ImprimareFormatA3
Metoda imprimareInkjet
Format suportatA3+, A3, A4, A5, B4, B5, Letter, Legal, 25 x 30 cm (10 x 12"), 20 x 25 cm (8 x 10"), 13 x 18 cm, 10 x 15 cm
Rezolutie la printare alb/negru4800 x 2400 dpi
Rezolutie la printare color4800 x 2400 dpi
Manevrare hartieCapacitate hartieTava de intrare: 150 coli
DiverseDuplexNu
Printare CD/DVDDa
ConectivitateUSB 2.0
ReteaDa
Consumabile compatibileCartusPGI-29PBK
CartusPGI-29MBK
CartusPGI-29DGY
CartusPGI-29GY
CartusPGI-29LGY
CartusPGI-29C
CartusPGI-29PC
CartusPGI-29M
CartusPGI-29PM
CartusPGI-29Y
CartusPGI-29R
CartusPGI-29CO
SoftwareSO MicrosoftWindows 7 (32 si 64 biti) / Windows Vista (32 si 64 biti) / Windows XP SP2 / SP3
SO AppleMac OS X v10.4.11 - 10.7
Caracteristici fiziceLungime (mm)695
Latime (mm)462
Inaltime (mm)239
Greutate (kg.)27.7