Raporteaza o problema
Imprimanta Canon PRO-1000, A2, 17", Retea, Wi-fi
Canon Imprimanta Canon PRO-1000, A2, 17", Retea, Wi-fi PRO-1000 Imprimanta format mare 17" Canon imagePROGRAF PRO-1000, 12 cerneluri: MBK/PBK/C/M/Y/PC/PM/GY/PGY/R/B/CO, rezolutie maxima de imprimare 2.400 x 1.200 dpi, memorie 1GB RAM; ecran LCD TFT 320 x 240, 13 taste, 2 LED-uri; interfata USB 2.0 Hi-Speed, retea, W 3609945
5652.99 Out of stock

Imprimanta Canon PRO-1000, A2, 17", Retea, Wi-fi

COD: [ CANPRO1000 ] ID: 3609945
5.652,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 2,5 Lei
(Pret fara taxa verde: 5.650,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
5.653,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 2,5 Lei
(Pret fara taxa verde: 5.651,00 Lei)
Imprimanta Canon PRO-1000, A2, 17", Retea, Wi-fi

Scurta descriere

Imprimanta format mare 17" Canon imagePROGRAF PRO-1000, 12 cerneluri: MBK/PBK/C/M/Y/PC/PM/GY/PGY/R/B/CO, rezolutie maxima de imprimare 2.400 x 1.200 dpi, memorie 1GB RAM; ecran LCD TFT 320 x 240, 13 taste, 2 LED-uri; interfata USB 2.0 Hi-Speed, retea, WiFI 802.11b/g/n, Wi-Fi Pictbridge; aplicatii: Canon PRINT (iOS sau Android), Pro Gallery Print (iPad), PIXMA Cloud Link, Apple AirPrint, Google Cloud Print; capacitate de alimentare cu hartie: tava spate/alimentare manuala fanta, hartie simpla 64 - 105 g/m2, hartie speciala Canon max 300g/m2, grosime media : tava 0,1 - 0,3 mm, fanta 0,1 - 0,7 mm; Consumabile: cartuse PFI-1000 MBK/ PBK/C/M/Y/PC/PM/GY/PGY/R/B/CO, cap imprimare MC-20

Rezultate de imprimare extraordinare
 
 
Obţineţi rezultate excepţionale cu imagini de un nivel superior. Păstrând calitatea şi integritatea fotografiilor, superbele dvs. materiale imprimate vă vor impresiona clienţii şi vă vor oferi încrederea de a prezenta şi de a vinde produsele muncii dvs.
 
Imprimate uimitoare până la A2
 
 
Bucuraţi-vă de capacitatea de a imprima imagini remarcabile fără margini, în format de până la A2, fără a face rabat de la calitate. Beneficiaţi de vitezele ridicate de imprimare şi de acurateţea culorilor: cu o diversitate de tipuri de suport, de la hârtie lucioasă, mată, de artă și pânză, veţi beneficia în mod sigur de aspectul și de senzaţia dorite.
 
Mai multe detalii şi culoare decât până acum
Cu noul sistem LUCIA PRO cu 12 cerneluri, imaginile dvs. vor fi reproduse cu fidelitate pe materialul imprimat. Un material nou dezvoltat cu micro capsule pentru cerneala LUCIA PRO asigură niveluri înalte de calitate a culorii, cu o gamă cromatică mai extinsă şi mai multe detalii decât înainte. O gamă variată şi dinamică de culori şi detalii în zonele întunecate va contribui la preluarea tuturor subtilităţilor din fotografiile dvs., de la imprimate 4x6” şi până la A2.
 
Reflexia îmbunătăţită a luminii şi efect metalizat redus
 
 
Tehnologia pentru cerneală Chroma Optimizer contribuie la obţinerea unei străluciri uniforme la imprimarea pe hârtie lucioasă. Prin aplicarea peste imaginea imprimată, Chroma Optimizer reglează reflexia suprafeţei, pentru a oferi o reproducere naturală a culorilor pe materialul imprimat final. Aceasta creează imagini cu o densitate profundă de negru şi previne efectul metalizat nedorit pe materialele imprimate.
 
Imprimate alb-negru superbe
 
 
Puteţi realiza imprimate alb-negru fantastice cu ajutorul tonurilor neutre datorită sistemului de cerneluri LUCIA PRO, care dispune de patru cerneluri monocrome dedicate, negru fotografic, negru mat, gri şi gri fotografic.
 
Rezultate la viteză înaltă cu utilizare excepţional de uşoară
 
Design profesional şi funcţional
 
 
Imprimanta imagePROGRAF PRO-1000 moşteneşte linia roşie de la gama EOS, un simbol al calităţii excepţionale. Datorită designului profesional şi funcţional, acest model de birou va fi o inspiraţie pentru fotografii profesionişti şi amatori deopotrivă. Acesta are o carcasă rigidă pentru a asigura injecţia precisă de cerneală şi o tavă suplimentară pentru alimentarea manuală, care vă permite să lucraţi cu tipuri de hârtie mai grea.
 
Eficienţă mărită la utilizarea pentru volum mare
 
 
Rezervoarele de cerneală de mare capacitate, de 80 ml, reduc necesitatea înlocuirii frecvente a cernelii, iar un cartuş de întreţinere uşor de înlocuit măreşte eficienţa pentru utilizatorii de materiale imprimate în volume mare. Toate cele 12 cerneluri sunt uşor de încărcat prin partea din faţă a imprimantei şi se află în spatele unui capac care se închide în jos.
 
Economisiţi cerneală şi timp
Duzele exclusive pentru negru mat şi negru fotografic previn irosirea cernelii şi a timpului atunci când se comută în funcţie de tipul de suport folosit.
 
Flux de lucru continuu, de la intrare şi până la ieşire
Fluxul de lucru pentru imprimare cu exploratorul Canon, Clive Booth
 
 
Clive Booth fotografiază în formatul RAW pentru o calitate superioară a imaginilor! Puteţi transfera imagini şi imprima direct de pe camere foto care acceptă Wireless PictBridge
 
 
Clive Booth importă fişierele în software-ul ales, Lightroom, şi începe procesul de post-producţie
 
 
Alegea hârtiei este esenţială: alegeţi întotdeauna hârtia care reprezintă cel mai bine fiecare imagine. imagePROGRAF PRO-1000 asigură alimentare manuală uşoară
 
 
Realizaţi reglaje finale mai detaliate cu plug-inul Print Studio Pro de la Canon, legătura perfectă de flux de lucru între imagine şi imprimatul final
 
 
Chroma Optimizer, de pe imprimatul din mâna stângă a lui Clive, asigură reducerea efectului metalizat, strălucire uniformă şi reproducerea naturală a culorilor
 
 
Clive Booth îşi verifică imprimatele sub o lumină de vizualizare în culori echilibrate, esenţială pentru calitatea imprimatelor
 
 
imagePROGRAF PRO-1000 realizează imprimate A2 superbe, fără margini albe şi pe toată suprafaţa, în doar şase minute
 
 
Setări flexibile şi gestionarea culorilor
 
 
Plug-inul Print Studio Pro de la Canon asigură o configuraţie nouă a ecranului, care facilitează reglarea setărilor imprimantei, ale hârtiei, de configuraţie şi culori, pentru a contribui la realizarea de materiale imprimate de cea mai bună calitate. Puteţi crea setări preferate care vă convin şi la care puteţi reveni iarăşi şi iarăşi. Gestionarea culorilor este mai simplă ca oricând, cu o casetă simplă care permite selectarea profilului ICC, cu intenţia de redare şi o caracteristică absolut nouă pentru a permite remedierea soft.
 
Plug-in Print Studio Pro actualizat
Plug-inul Print Studio Pro este legătura perfectă de flux de lucru între imagini şi produsul imprimat finit. Noua funcţie a plug-inului de „Reproducere a contrastului” asigură imagini cu nivel înalt de detalii de imprimat cu un nivel incredibil de acurateţe şi claritate.
 
Grad sporit de utilitate în cadrul fluxului de lucru
Îmbunătăţiţi-vă productivitatea şi eficienţa cu ajutorul conectivităţii wireless şi la cloud. Pur şi simplu descărcaţi aplicaţia Canon PRINT pe dispozitivul dvs. iOS sau Android sau imprimaţi prin intermediul conexiunii Wi-Fi a laptopului sau PC-ului. Camerele compatibile PictBridge permit inclusiv imprimarea directă prin Wi-Fi.
 
Fluxul de lucru „Fidelitate de cristal” Canon
 
 
imagePROGRAF PRO-1000 permite utilizatorilor camerei Canon EOS să îşi imprime cu încredere imaginile, utilizând software-ul integrat de fotografie şi imprimare: Digital Photo Professional şi plug-inul Print Studio Pro. Acest flux de lucru unic de intrare-ieşire Canon permite utilizatorilor să îşi editeze şi să îşi imprime imaginile realizate cu ajutorul camerei Canon EOS, păstrând în același timp detaliile şi claritatea originale din momentul realizării imaginii.
Detalii tehnice
DenumireModelPRO-1000
CaracteristiciTip hartieHartie simpla
Hartie fotografica lucioasa superioara II
Hartie fotografica Pro Platinum
Hartie fotografica Pro Luster
Hartie fotografica semilucioasa superioara
Hartie fotografica Pro Premium mata
Hartie fotografica mata
Alte tipuri de hartie pentru realizari artistice, panza ?i hartie fotografica lucioasa
TipInkjet
Format suportatA5, A4, A3, A3+, A2, B5, B4, B3, 4x6", 5x7", 8x10", 10x12", 14x17", 17x22", LTR, LGL, LDR
Viteza de printare alb/negruA2 (LU-101): aprox. 3 min./35 sec.
A2 (PT-101): aprox. 6 min.
Viteza de printare colorA2 (LU-101): aprox. 3 min./35 sec.
A2 (PT-101): aprox. 6 min.
Rezolutia la printarea alb/negru2400 x 1200 dpi
Rezolutia la printarea color2400 x 1200 dpi
DiverseConectivitateUSB
Retea
Wi-fi
Memorie1 GB
WirelessDa
Consumabile compatibileConsumabilRezervoare de cerneala LUCIA PRO: PFI-1000 MBK/ PBK/C/M/Y/PC/PM/GY/PGY/R/B/CO
Sisteme de operareSO MicrosoftWindows pe 32 de biti: Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
Windows Server 2008
Windows pe 64 de biti: Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
Windows Server 2008/2008R2, Windows Server 2012/2012R2
SO AppleOS10.7.5 - OS10.10.x
Caracteristici fiziceConsumConsum energie (aproximativ 37 W)
Consum in standby (aproximativ 2,5 W)
Alimentare oprita (aproximativ 0,4 W)
Acustic41 dB(A)