Raporteaza o problema
Calculator de birou Canon X MARK I Print (Alb)
Canon Calculator de birou Canon X MARK I Print (Alb) Canon X MARK 1 PRINT Modul elegant de reducere a risipei Fabricat din materiale Canon reciclate, acest calculator unic, profesional cu imprimantă, de dimensiuni reduse, combină simplitatea plină de stil cu responsabilitatea faţă de mediu, pentru un 45675
183.99 Out of stock

Calculator de birou Canon X MARK I Print (Alb)

COD: [ BE4413B001AA ] ID: 45675
183,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 182,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
184,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 183,00 Lei)
Calculator de birou Canon X MARK I Print (Alb)

Scurta descriere

Canon X MARK 1 PRINT

Modul elegant de reducere a risipei
Fabricat din materiale Canon reciclate, acest calculator unic, profesional cu imprimantă, de dimensiuni reduse, combină simplitatea plină de stil cu responsabilitatea faţă de mediu, pentru un stil impresionant şi o risipă minimă.

Beneficii
* Stil inovator
* Carcasa inferioară/capacul bateriei sunt din materiale reciclate de la copiatoarele Canon
* Dublă alimentare: cu baterii şi de la priză (adaptor opţional)
* Imprimare rapidă în 2 culori
* Funcţii pentru calcule fiscale, comerciale şi conversie în/din Euro
* Afişaj LCD mare, cu iluminare din spate
* Eficient din punct de vedere energetic

Specificaţii detaliate
 
Reciclare pentru economisirea resurselor
Acest calculator cu imprimantă portabil, cu 12 cifre, oferă cel mai inteligent mod de a creşte eficienţa de calcul şi de a economisi resurse preţioase. Carcasa inferioară şi capacul bateriei calculatorului sunt create din materiale reciclate de la copiatoarele Canon. Astfel se reduce risipa, ceea ce face din calculatorul cu imprimantă X MARK I PRINT o alegere perfectă pentru directorii, specialiştii şi persoanele cu responsabilitate faţă de mediu.

Imbunătăţirea eficienţei energetice
Calculatorul X MARK I PRINT are o dublă alimentare. Utilizează baterii ce pot fi înlocuite (4 x AA), având şi un indicator ce arată când bateriile sunt aproape epuizate, pentru ca acestea să poată fi utilizate la maximum înainte de înlocuire. Ca alternativă, adaptorul opţional standardizat EuP* (AD-11 III) este disponibil dacă doriţi să utilizaţi priza din perete. În plus, o funcţie de oprire automată stinge afişajul cu iluminare din spate după 30 de secunde. Aceasta opreşte şi calculatorul după 7 minute în care nu a fost atins sau utilizat, economisind astfel şi mai multă energie.
 
Funcţii de afaceri practice
Funcţiile pentru calcule fiscale şi comerciale şi conversia în/din Euro fac acest calculator portabil cu imprimantă indispensabil la birou, pentru lucrul acasă sau când vă aflaţi în deplasare. Calculaţi rate de impozit printr-o atingere, realizaţi rapid conversii valutare şi calculaţi automat marjele de profit, cu ajutorul unor taste separate pentru cost-vânzare-marjă. Este cea mai uşoară metodă de simplificare a calculelor complicate şi de economisire a timpului.
 
Imprimare rapidă în 2 culori
Acest calculator cu imprimantă cu rolă de cerneală are o viteză de imprimare rapidă, de 2,3 linii pe secundă. Imprimarea în două culori asigură rezultate exacte şi fără erori, cu numerele pozitive afişate în negru, iar cele negative ieşind în evidenţă în roşu.

Afişaj mare, cu iluminare din spate şi taste confortabile
Afişajul LCD mare, înclinat, oferă o vizualizare cu un contrast foarte puternic, pentru a face posibilă citirea uşoară a caracterelor, chiar şi când este utilizat constant. În plus, tastele spaţioase, ca ale unei tastaturi de PC, cu feţele tastelor confortabile, permit introducerea rapidă şi fără efort a cifrelor.
 
Alb strălucitor sau negru intens
Selectaţi culoarea calculatorului dvs. X MARK I PRINT în funcţie de preferinţe. Suprafaţa elegantă şi strălucitoare este disponibilă în două opţiuni: alb strălucitor sau negru intens. În orice situaţie, veţi beneficia de un plus de stil şi eficienţă de calcul, combinate cu responsabilitate faţă de mediu.
Detalii tehnice
CaracteristiciCifre12
Tip LCDEcran LCD mare
Dimensiune ecran87 x 24 mm
Dimensiune caractere12,32 x 4,53 mm
Tasta/Taste O"0"
Caracteristici fiziceLungime (mm)220
Latime (mm)140
Inaltime (mm)47
Greutate396
Sursa de energieSolara