Raporteaza o problema
Print Server TP-LINK TL-PS310U
Tp-link Print Server TP-LINK TL-PS310U Ce face acest produs Print Serverul MFP TP-LINK TL-PS310U este ideal pentru a partaja în reţeaua de acasă sau de la birou dispozitive conectat prin USB. Acest dispozitiv este compatibil cu majoritatea imprimantelor şi multifuncţionalelor disponibile 112299
183.99 Out of stock

Print Server TP-LINK TL-PS310U

COD: [ TL-PS310U ] ID: 112299
183,99 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
184,00 Lei
(TVA inclus)
Print Server TP-LINK TL-PS310U

Scurta descriere

Ce face acest produs

Print Serverul MFP TP-LINK TL-PS310U este ideal pentru a partaja în reţeaua de acasă sau de la birou dispozitive conectat prin USB. Acest dispozitiv este compatibil cu majoritatea imprimantelor şi multifuncţionalelor disponibile pe piaţă şi permite partajarea şi administrare acestora prin intermediul computerelor conectate la reţea. Dispozitivul este capabil să gestioneze până la 4 dispozitive USB ca scannere, memorii flash, boxe şi camere web conectate la server prin intermediul unui dock USB. Aceste dispozitive pot fi accesate prin intermediul reţelei cu fir sau chiar wireless atunci când Print Serverul este conectat la un router wireless.

Compatibilitate extinsă

TL-PS310U este compatibil cu majoritatea multifuncţionalelor şi alte dispozitivelor USB de pe piaţă. Testat cu peste 200 de modele de imprimante, TL-PS310U oferă o compatibilitate crescută cu alte dispozitive. TL-PS310U este o alegere excelentă pentru necesităţile de imprimare de acasă şi de la birou.

Configurare uşoară şi eficientă

Interfaţa complet nouă oferă o modalitate mult mai simplă şi intuitivă de a opera acest print server. Chiar şi un utilizator novice va putea administra şi configura dispozitivul TL-PS310U prin interfaţa sa.
Doar porniţi dispozitivul. Cu funcţia Auto-Connect, trebuie doar să rulaţi utilitarul şi să selectaţi “Connect Automatically for Printing”, TL-PS310U va finaliza activitatea de imprimare pentru dvs. Acesta se va conecta automat la imprimantă şi va administra orice activitate de imprimare pe loc, fără implicarea dvs.

Suport pentru WINDOWS 7

Cu o actualizare de firmware şi prin intermediul noului utilitar, TL-PS310U poate funcţiona perfect pe sistemul de operare WINDOWS 7. Prin intermediul noului utilitar, puteţi administra cu uşurinţă imprimanta şi alte dispozitive USB  sub WINDOWS 7
Detalii tehnice
SpecificatiiTip de retea10/100/1000 Mbps
Port LAN1 x 10/100 Mbps (RJ-45)
Port imprimanta1 x USB 2.0
Protocoale de retea acceptateTCP/IP, (Remote Virtual USB), LPR/LPD
Caracteristici fiziceLungime (mm)56
Latime (mm)52
Inaltime (mm)23