Vă informăm că in perioada următoare vor fi întărzieri la livrarea coletelor. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Raporteaza o problema
Batman: Return to Arkham (Xbox One)
Warner bros. interactive entertainment Batman: Return to Arkham (Xbox One)  Batman: Return to Arkham contine: - jocul Batman: Arkham Asylum - jocul Batman: Arkham City  Noul pachet de titluri Batman™: Arkham Asylum si Batman™: Arkham City, doua dintre jocurile video cele mai apreciate de critici ale generatiei ant 2937448 224.90 Limited Availability

Batman: Return to Arkham (Xbox One)

COD: [ WBI7050025 ] ID: 2937448
Intreaba stoc
Vandut de evoMAG
224,90 Lei
(TVA inclus)
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
Disponibilitate si pe alte platforme
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
224,90 Lei
(TVA inclus)
Intreaba stoc
Vandut de evoMAG
Batman: Return to Arkham (Xbox One)

Produse recomandate

  • Console

Scurta descriere

 Batman: Return to Arkham contine:

- jocul Batman: Arkham Asylum
- jocul Batman: Arkham City

 Noul pachet de titluri Batman™: Arkham Asylum si Batman™: Arkham City, doua dintre jocurile video cele mai apreciate de critici ale generatiei anterioare de console.  Ambele sunt in curs de remasterizare pentru sistemele de divertisment PlayStation®4 si Xbox One, utilizand Unreal Engine 4, o premiera pentru castigatorul premiului Batman: seria Arkham. Remasterizat de Virtuos, acest set ofera fanilor ocazia sa joace primele doua titluri Batman Arkham incluzand bonus editia GOTY si continut ce poate fi descarcat din ambele jocuri, acum cu grafica imbunatatita, dar si modele, medii, lumini, efecte si protectii superioare.

 Batman: Arkham Asylum - aici a inceput totul. Dezvoltat de Rocksteady Studios si lansat in 2009, Batman: Arkham Asylum a inovat jocurile cu actiune, aventura si super eroi si a expus jucatorii unei aventuri unice, intunecate si misterioase, purtandu-i in adancurile Azilului Arkham.  Dispunand de o poveste originala, jucatorii se pot misca in umbre, intiparind frica in dusmanii lor si confruntandu-i pe Joker si pe cei mai notorii nemernici din Gotham, inclusiv pe Harley Quinn, Bane, Killer Croc, Poison Ivy si Scarecrow, care au preluat azilul.

Detalii tehnice
CaracteristiciPlatformaXBOX ONE
GenAction
Tip SuportBluRay
Data Lansarii21.10.2016
PEGI+16