Pentru rapiditate în comunicare vă recomandăm să ne contactați pe email la adresa customercare@evomag.ro. Vă mulțumim! 

Raporteaza o problema
Batman: Arkham City Game of the Year (PS3)
Warner bros. interactive entertainment Batman: Arkham City Game of the Year (PS3)  La un an dupa evenimentele din Arkham Asylum, orasul natal al lui Batman a suferit o schimbare majora. Quincy Sharp, fostul director al azilului, si actual primar al orasului a reprofilat o portiune din Gotham in titularul Arkham City, un nou fel de p 1746614 86.99 Limited Availability

Batman: Arkham City Game of the Year (PS3)

COD: [ WBI4070022 ] ID: 1746614
Intreaba stoc
Vandut de evoMAG
86,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
86,99 Lei
(TVA inclus)
Intreaba stoc
Vandut de evoMAG
Batman: Arkham City Game of the Year (PS3)

Produse recomandate

  • Console

Scurta descriere

 La un an dupa evenimentele din Arkham Asylum, orasul natal al lui Batman a suferit o schimbare majora. Quincy Sharp, fostul director al azilului, si actual primar al orasului a reprofilat o portiune din Gotham in titularul Arkham City, un nou fel de penitenciar, in care sa fie incarcerati toti raufacatorii din vechiul azil, cat si din inchisoarea Black Gate. Acestia au insa o oarecare libertate in interiorul acestui mic oras al crimei, iar vechii antagonisti ai lui Batman precum Pinguinul, Two Face si Jokerul fac legea.

 Pachetul va include add-on-urile Catwoman, Nightwing si Robin, alaturi de DLC-urile Arkham City Skin Pack, Challenge Pack si filmul Batman: Year One.
In plus, in GOTY Edition vei gasi si DLC-ul final, numit Harley Quinn's Revenge Expansion Pack. In acest DLC, cu o lungime de circa doua ore, vei juca în rolul lui Batman si Robin incercand sa afli ce pune la cale Harley - pachetul promite zone si inamici noi.

Detalii tehnice
CaracteristiciPlatformaPlayStation 3
GenRPG
Data Lansarii9 Octombrie 2012
PEGI+18