Raporteaza o problema
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas (PSP)
Ubisoft Tom Clancy's Rainbow Six Vegas (PSP) Rainbow Six: Vegas 2 (Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2) este un joc de tip tactical shooter game, lansat de Ubisoft in data de 6/28/2007, disponibil pe platformele PC, Xbox 360, PlayStation 3.   Jocul foloseste motorul Unreal Engine 3 al celor de 3607983 46.45 Out of stock

Tom Clancy's Rainbow Six Vegas (PSP)

COD: [ vg5039 ] ID: 3607983

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas (PSP)

Produse recomandate

  • Console

Scurta descriere

Rainbow Six: Vegas 2 (Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2) este un joc de tip tactical shooter game, lansat de Ubisoft in data de 6/28/2007, disponibil pe platformele PC, Xbox 360, PlayStation 3.
 
Jocul foloseste motorul Unreal Engine 3 al celor de la Epic Games. Jocul reprezinta continuarea shooter-ului de succes, lansat de Ubisoft in 2006, Tom Clancy's Rainbow Six Vegas. 
 
Jucatorii vor prelua rolul lui Bishop, un nou membru al Rainbow Squad, personajul principal al primului joc, Logan Keller, nefiind prezent in aceasta editie. Rainbow Six: Vegas 2 este parte sequel, parte prequel, actiunea jocului petrecandu-se atat inaintea, cat si dupa evenimentele din editia anterioara. 
 
Bishop este un personaj ce poate fi realizat de catre jucatori, datorita sistemului Persistent Elite Creation. 
 
Un nou sistem a fost implementat, Advanced Combat Enhancement and Specialization (ACES), in care jucatorii vor fi recompensati cu arme in functie de tactica folosita in joc. Marksmanship, Assault si Close-Quarter Combat sunt cele trei elemente principale ale ACES, fiecare adversar doborat fiind catalogat cu cate un punct la una din cele trei categorii. 
 
Jocul vine cu 11 arme noi, 13 harti multiplayer, 2 noi moduri de joc, precum si cu imbunatatiri la functionalitatea sistemului online. Jucatorii se vor putea alatura unui joc, chiar daca acesta a fost inceput cu ceva timp in urma. In modul single-player, coechipierul Al a fost imbunatatit, putand fi executate actiuni de acoperire pe parcursul avansarii in teritoriu.