evoMAG evolueaza! Avem nevoie de tine in departamentele ShowroomDepozit. Hai sa evoluezi alaturi de noi.

Raporteaza o problema
Assassins Creed Unity (PS4)
Ubisoft Assassins Creed Unity (PS4)  Paris, 1789. Revoluţia franceză a transformat un oraş magnific intr-un loc al terorii şi haosului. Străzile sale cu piatră cubică sunt acum roşii de la sangele celora care au indrăznit să se ridice impotriva aristocraţiei opresive. Deşi 2975187 134.90 Out of stock

Assassins Creed Unity (PS4)

COD: [ UBI4080018 ] ID: 2975187

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Assassins Creed Unity (PS4)

Produse recomandate

  • Console

Scurta descriere

 Paris, 1789. Revoluţia franceză a transformat un oraş magnific intr-un loc al terorii şi haosului. Străzile sale cu piatră cubică sunt acum roşii de la sangele celora care au indrăznit să se ridice impotriva aristocraţiei opresive. Deşi naţiunea se destramă, un tanăr pe nume Arno va incepe o călătorie extraordinară pentru a scoate la iveală adevărata putere din spatele Revoluţiei. Acesta va fi aruncat in mijlocul luptei nemiloase, care il va transforma intr-un Maestru Asasin.

 Vă prezentăm Assassin’s Creed Unity, noul capitol al francizei blockbuster, susţinut de noul motor Anvil, construit de la zero pentru noua generaţie de console. De la Căderea Bastiliei şi pană la execuţia regelui Ludovic al XVI-lea, trăieşte experienţa Revoluţiei franceze aşa cum nu ai mai făcut-o vreodată şi ajută-i pe francezi să pune bazele unui destin mai bun.

Detalii tehnice
CaracteristiciPlatformaPlayStation 4
GenAction/Adventure
Data Lansarii14.11.2014
PEGI+18