evoMAG evolueaza! Avem nevoie de tine in departamentele ShowroomDepozit. Hai sa evoluezi alaturi de noi.

Raporteaza o problema
We Sing Pop (PS4)
Thq We Sing Pop (PS4) We Sing Pop este un joc de tip Muzical si Party lansat de THQ Nordic la data de 24.10.2017 disponibil pe PS4.   Canta alaturi de prieteni sau solo, urca pe primul loc in leaderboard si poti deveni o stea. We Sing vine cu sase moduri de joc care iti 3607878 153.99 Out of stock

We Sing Pop (PS4)

COD: [ vg43400 ] ID: 3607878

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
We Sing Pop (PS4)

Produse recomandate

  • Console

Scurta descriere

We Sing Pop este un joc de tip Muzical si Party lansat de THQ Nordic la data de 24.10.2017 disponibil pe PS4.
 
Canta alaturi de prieteni sau solo, urca pe primul loc in leaderboard si poti deveni o stea. We Sing vine cu sase moduri de joc care iti vor permite sa fii alaturi de artistii indragiti intr-o experienta de karaoke unica.
Urmaresti videoclipurile fiecarei melodii prin intermediului modului Jukebox, care iti transforma consola intr-o combina muzicala.
 
Canta dupa pofta inimii cele mai tari hit-uri de la artisti celebri(The Chain-smokers, Bruno Mars, Lorde, Beyonce, Siam and Sean Paul), inclusiv inregistrarile originale si video-uri HD de-a lungul a cinci decade.
Conecteaza pana la patru microfoane USB si descarca aplicatia gratuita We Sing (disponibila pentru dispozitivile iOS si Android) pentru a canta cu zeci de prieteni simultan.