evoMAG evolueaza! Avem nevoie de tine in departamentele ShowroomDepozit. Hai sa evoluezi alaturi de noi.

Raporteaza o problema
Elex Collector's Edition (Xbox One)
Thq Elex Collector's Edition (Xbox One) Elex Collector's Edition Xbox One este un joc de tip RPG lansat de THQ Nordic la data de 17.10.2017 pentru PS4,XBOX ONE si PC.   Elex Collector’s Edition contine:    -  jocul Elex in format fizic  - Amuleta Companion Drone  - Figurin 3607891 517.99 Out of stock

Elex Collector's Edition (Xbox One)

COD: [ vg41427 ] ID: 3607891

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Elex Collector's Edition (Xbox One)

Produse recomandate

  • Console

Scurta descriere

Elex Collector's Edition Xbox One este un joc de tip RPG lansat de THQ Nordic la data de 17.10.2017 pentru PS4,XBOX ONE si PC.
 
Elex Collector’s Edition contine:
 
 -  jocul Elex in format fizic
 - Amuleta Companion Drone
 - Figurina Alb Mage
 - Cutie Display, calitate premium
 - Harta Magalan, din material textil
 - Original Soundtrack CD
 - album The Art of Elex
 - DVD „Making Of”
 - Quickstart Manual
 
Planeta Magalan, cu tehnologia sa avansata, civilizatia dezvoltata si populatia de miliarde de locuitori, privea cu incredere catre viitor. insa totul s-a schimbat in ziua impactului devastator al unui meteorit. Cei care au supravietuit sunt acum prinsi intr-o acerba lupta pentru supravietuire, care va decide in cele din urma soarta intregii planete.In centrul acestei lupte se afla un element exotic, pretios, disponibil in cantitati limitate – „Elex”. Sosit pe Magalan impreuna cu meteoritul, Elex poate alimenta orice tip de masinarie, poate deschide poarta catre magie si ii poate da chiar vietii forme noi, diferite. Dar care dintre aceste alegeri este cea corecta pentru viitorul planetei Magalan? Fie tehnologia, fie magia pot reprezenta salvarea acestei lumi. Sau poate ca aceasta noua putere ii va distruge pe ultimii supravietuitor.
 
Gaseste un personaj care sa te insoteasca in aventura, alege o factiune si influenteaza lumea din Elex. Nu exista un sistem traditional de clase. In schimb, va trebui sa castigi increderea unor mentori cu experienta, care te vor ajuta sa iti dezvolti abilitatile pe care le alegi.De la sabii si topoare, pana la arcuri si harpoane, Elex ofera una dintre cele mai mari varietati de arme din istoria jocurilor de tip RPG. Shotgun, plasma rifle sau flame thrower – exista cate o arma si cate un stil de lupta potrivite pentru fiecare jucator.
 
Atitudinea fata de personajele pe care le vei intalni in joc ii va influenta pe cei din jurul tau. Depinde doar de tine daca iti vei face prieteni sau dusmani, atunci cand va trebui sa alegi intre reactii emotionale sau logica rece. Fiecare alegere pe care o faci influenteaza viitorul tau în joc.