Raporteaza o problema
Worms Battlegrounds (PS4)
Team 17 Worms Battlegrounds (PS4) Worms Battlegrounds Ps4 este un joc de tip aventura lansat de Team 17 in data de 5/30/2014, disponibil pentru PlayStation 4 si Xbox One.   Worms Battlegrounds este cel mai mare si cel mai bun joc Worms actual cu mai multi viermi, perisaje mai mari, 3598006 129.99 Out of stock

Worms Battlegrounds (PS4)

COD: [ vg19770 ] ID: 3598006

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Worms Battlegrounds (PS4)

Produse recomandate

  • Console

Scurta descriere

Worms Battlegrounds Ps4 este un joc de tip aventura lansat de Team 17 in data de 5/30/2014, disponibil pentru PlayStation 4 si Xbox One.
 
Worms Battlegrounds este cel mai mare si cel mai bun joc Worms actual cu mai multi viermi, perisaje mai mari, apa mai dinamica, mai multe arme si mai multe optiuni de personalizare. Worms Battlegrounds ofera imagine 3D de inalta definitie, insa pastreaza gameplay-ul 2D clasic pe care toti il stim si il iubim. Jocul dispune de efecte de lumini noi, caracteristici integrate social care ajuta jucatorii sa interactioneze cu comunitatea, iar completarile interesante la moduril single si multi-player fac "de facto" experienta Worms. Worms Battlegrounds aduce familia si prietenii.
 
Formeaza clanuri si stapaneste lumea: Alatura-te cu prietenii si alti jucatori Worms Battlegrounds pentru a forma o echipa de temut; numeste-ti clanul, proiecteaza-ti emblema si promoveaza alti jucatori sa actioneze in calitate de lideri si ofiteri. Apoi, introdu-ti clanul in liga si luptati impreuna pentru a-ti pune amprenta pe panourile de lideri.
 
Slick Single Player: 25 de misiuni ale Modului Single Player. O serie de masini interesante antreneaza jocul.
 
Personalizarea semnaturii: Peste 200 de elemente de personalizare pentru viermi, 4 clase imbunatatite si 65 de arme si utilitati inclusiv 10 articole scandaloase distractive.
 
Caracteristici Next Generation: The DualShock 4 Light Bar isi schimba culoarea in fucntie de scenariu: Rosu pentru atacuri si explozii, albastru atunci cand viermele este scufundat in apa dinamica si verde care indica faptul ca viermele este otravit.
Detalii tehnice
CaracteristiciPlatformaPlayStation 4
GenAdventure
Data Lansarii30.05.2014
PEGI+12