evoMAG evolueaza! Avem nevoie de tine in departamentele ShowroomVanzariDocumentareDepozit. Hai sa evoluezi alaturi de noi.
Raporteaza o problema
Final Fantasy XV Windows Edition (PC)
Square enix Final Fantasy XV Windows Edition (PC)   Final Fantasy XV este o fantezie inovatoare bazată pe realitate – cu un gameplay revoluţionar, grafică ce induce groază şi tehnologie de ultimă oră. Evadand din flăcările războiului, Noctis, prinţul incoronat al Impărăţiei Lucis, 3611145 210.99 Out of stock

Final Fantasy XV Windows Edition (PC)

COD: [ EID1010127 ] ID: 3611145

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Final Fantasy XV Windows Edition (PC)

Produse recomandate

  • Console

Scurta descriere

 

Final Fantasy XV este o fantezie inovatoare bazată pe realitate – cu un gameplay revoluţionar, grafică ce induce groază şi tehnologie de ultimă oră. Evadand din flăcările războiului, Noctis, prinţul incoronat al Impărăţiei Lucis, se imbarca intr-o călătorie epică alături de prietenii lui cei mai buni – intr-o lume cu bestii de mărimi colosale in care pot fi contemplate minunăţii incredibile şi donjoane pline de pericole, in speranţa dobandirii puterii pentru a se reintoarce acasă şi pentru a opri lupta.

O lume deschisă ce poate fi explorată: In spatele volanului maşinii tale poţi conduce din capitală pană pe drumurile lăturalnice sau te poţi aventura pe jos pentru a descoperi un peisaj vast cu viaţă sălbatică abundentă, caverne adanci şi periculoase, cu bogaţii antice şi oraşe realiste pline de noi aventuri.

O Poveste a Frăţiei: in rolul lui Noctis, jucătorii vor simţi cum legăturile prieteniei devin mai puternice pe măsură ce tu şi gaşca ta veţi deveni mai apropiaţi pe parcurs. Realizează mişcări cooperative puternice in lupta şi bucură-te de munca in echipa expuse de Noctis şi prietenii săi. Lupte pline de acţiune: Personalizează-ţi sortimentul de arme şi foloseşte talentele originale ale fiecărui personaj intr-un sistem de lupta ce are loc in timp real. Proiectează in jurul campului de bătălie abordand lovituri tactice, mişcări speciale şi apelează la vrăji puternice.

 

 

 
Final Fantasy XV Windows Edition conţine:
 
- Jocul Final Fantasy XV
- Insomnia City Ruins – hartă extinsă 
- Un vas Royal Vessel, complet manevrabil
- Un accesoriu nou care activează acţiunea „Armiger Unleashed”
- Un mod nou de cameră First Person
- Peste 12 articole DLC, inclusiv arme, skin-uri Regalia şi seturi de articole
- Tot conţinutul actual al Season Pass-ului, inclusiv Episode Gladiolus, Episode Prompto, expansion-ul Multiplayer Comrades şi Episode Ignis
- Suport mod-uri
- Arhivă
- Quest in urma căruia poţi obţine Regalia Type-D
 
 
 
 
 
 
Detalii tehnice
CaracteristiciPlatformaPC
GenRPG
Data Lansarii06.03.2018
PEGI+16