evoMAG evolueaza! Avem nevoie de tine in departamentele Marketing, ShowroomVanzariDocumentareDepozit. Hai in echipa noastra frumoasa.

Raporteaza o problema
Playstation Move Heroes (PS3)
Sony Playstation Move Heroes (PS3) Playstation Move Heroes PS3 este un joc de tip actiune aventura pentru copii lansat de Sony in data de 4/14/2011, disponibil exclusiv pentru PlayStation 3   Playstation Move Heroes PS3 reprezinta intalnirea mai multor personaje din serii diferite, 3607854 64.99 Out of stock

Playstation Move Heroes (PS3)

COD: [ vg3496 ] ID: 3607854

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Playstation Move Heroes (PS3)

Produse recomandate

  • Console

Scurta descriere

Playstation Move Heroes PS3 este un joc de tip actiune aventura pentru copii lansat de Sony in data de 4/14/2011, disponibil exclusiv pentru PlayStation 3
 
Playstation Move Heroes PS3 reprezinta intalnirea mai multor personaje din serii diferite, precum Jak and Daxter, Ratchet and Clank si Sly Cooper.
 
PlayStation Move Heroes le va oferi gamerilor ocazia sa treca de cele 50 de nivele, avand la dispozitie sase personaje: Ratchet, Clank, Jak, Daxter, Sly Cooper si Bentley.
 
In PlayStation Move Heroes vor putea fi folosite o serie de arme, numite Disc, Whip, Bowling, Projectile si Melee, fiecare clasa fiind controlata intr-un fel diferit.