evoMAG evolueaza! Avem nevoie de tine in departamentele ShowroomDepozit. Hai sa evoluezi alaturi de noi.

Raporteaza o problema
Killzone Shadow Fall (PS4)
Sony Killzone Shadow Fall (PS4) Killzone Shadow Fall PS4 este un joc de tip first person shooter lansat de Sony in data de 11/29/2013, disponibil pentru PlayStation 4.   Killzone: Shadow Fall este un nou shooter anuntat de Guerrilla Games si Sony Computer Entertainment fiind al 6 3607850 124.99 Out of stock

Killzone Shadow Fall (PS4)

COD: [ vg16982 ] ID: 3607850

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Killzone Shadow Fall (PS4)

Produse recomandate

  • Console

Scurta descriere

Killzone Shadow Fall PS4 este un joc de tip first person shooter lansat de Sony in data de 11/29/2013, disponibil pentru PlayStation 4.
 
Killzone: Shadow Fall este un nou shooter anuntat de Guerrilla Games si Sony Computer Entertainment fiind al 6-lea titlu al seriei Killzone si al 4-lea joc din seria principala.
 
Shadow Fall este un sequel al lui Killzone 3, actiunea fiind plasata la aproximativ 30 de ani dupa evenimentele la care a participat Tomas Sevchenko. Cele doua factiuni rivale, Helghast si Vektans au incetat razboiul, traind in acest moment intr-un oras futuristic. Metropola este despartita in doua de un zid imens, care desparte cele doua tabere si asigura o oarecare pace. Tensiunea este la cote maxime, presiunea razboiului rece dintre cele doua factiuni fiind in continua crestere. Responsabili cu mentinerea pacii sunt membrii unei echipe speciale, la a caror conducere se vor afla chiar jucatorii.
 
Misiunile vor consta in prevenirea si contracararea atacurilor dintre factiuni si in prinderea celor care se infiltreaza in taberele adverse. Toate actiunile intreprinse de jucatori vor necesita o atentie sporita, pentru a nu se declansa un nou conflict care sa distruga aceasta pace tensionata.