Vă informăm că in perioada următoare vor fi întărzieri la livrarea coletelor. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Raporteaza o problema
Gravity Rush Remastered (PS4)
Sony Gravity Rush Remastered (PS4)  HIT-UL PS VITA, ACUM PE PS4 IN VARIANTA REMASTERED  Adopta o noua perspectiva in rolul lui Kat, o fata pierduta intr-un oras straniu. Controleaza fortele gravitatiei in timp ce o ajuti pe Kat sa gaseasca raspunsuri si sa salveze orasul plutitor Heks 2958124 164.99 Out of stock

Gravity Rush Remastered (PS4)

COD: [ vg24896 ] ID: 2958124
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Gravity Rush Remastered (PS4)

Produse recomandate

  • Console

Scurta descriere


 HIT-UL PS VITA, ACUM PE PS4 IN VARIANTA REMASTERED

 Adopta o noua perspectiva in rolul lui Kat, o fata pierduta intr-un oras straniu. Controleaza fortele gravitatiei in timp ce o ajuti pe Kat sa gaseasca raspunsuri si sa salveze orasul plutitor Hekseville de la distrugere. Cine este Kat? Unde se afla Kat? Cum poate salva lumea din calea furtunii gravitationale care sta sa se dezlantuie?

  PUTEREA GRAVITATIEI, IN MAINILE TALE

 O forta de temut – controleaza arta „shifting-ului” intr-o lume enorma, deschisa, cu adevarat 3D si foloseste gravitatia ca pe o arma impotriva inamicilor.
 Povestire in stil graphic novel – inspirat de stilul franco-belgian Bande Dessinée, Gravity Rush™ Remastered este adus la viata cu o superba grafica cel-shaded.
 Controlerul gravitatiei – utilizeaza puterea controlerului wireless DUALSHOCK® 4 pentru a controla gravitatia cu ajutorul senzorilor de miscare. Acum detii control fara limite!

 


 GRAFICA IMBUNATATITA PENTRU PS4™

 Grafica excelenta, imbunatatita – utilizeaza puterea consolei PS4™ pentru a explora lumea 3D din Gravity Rush™ Remastered. Jocul ofera detalii grafice de top la 60fps.
 Mod nou Gallery – poti admira in voie stilul artistic unic din Gravity Rush™ Remastered: ai la dispozitie peste 600 de ilustratii.


 CONTINUT SUPLIMENTAR PENTRU UN JOC PREMIAT

 Primesti si continut extra – Maid Pack, Spy Pack si Military Pack – toate aceste trei pachete ofera misiuni suplimentare, provocari si costume. In trecut, aceste pachete extra erau disponibile doar ca DLC pentru PlayStation® Vita. In noua varianta Remastered pentru PS4™, continutul suplimentar este deja inclus in joc.

 

Detalii tehnice
CaracteristiciPlatformaPlayStation 4
GenAction
Data Lansarii05.02.2016
PEGI+12