evoMAG evolueaza! Avem nevoie de tine in departamentele ShowroomVanzariDocumentareDepozit. Hai sa evoluezi alaturi de noi.
Raporteaza o problema
Toki Tori 2+ (Ps4)
Soedesco Toki Tori 2+ (Ps4) Toki Tori 2+ PS4 este un joc de tip aventura lansat de Soedesco  la data de 02/26/2016 disponibil  pentru  PlayStation 4 si PC. Eroul nostru galben care este vedeta jocului nu va ajunge nicaieri fara creaturile pe care le intalneste de-a lungul dru 3598313 126.99 Out of stock

Toki Tori 2+ (Ps4)

COD: [ vg24812 ] ID: 3598313

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Toki Tori 2+ (Ps4)

Produse recomandate

  • Console

Scurta descriere

Toki Tori 2+ PS4 este un joc de tip aventura lansat de Soedesco  la data de 02/26/2016 disponibil  pentru  PlayStation 4 si PC. Eroul nostru galben care este vedeta jocului nu va ajunge nicaieri fara creaturile pe care le intalneste de-a lungul drumului. Inarmat doar cu miscarile Whistle si Stomp el se poate folosi si poate influenta abilitatile unice ale acestor creaturi ciudate. Scopul tau este de a elimina invazia de creaturi si de a salva insula! Toki Tori 2+ PS4 este un joc de tip aventura puzzle in care nu exista nici un tutorial nimeni nu iti spune ce sa faci in Toki Tori 2+. Distractia este in explorarea si depasirea obstacolelor ce vor veni din padurea de pe insula pe cont propriu.

Detalii tehnice
CaracteristiciPlatformaPlayStation 4
GenAventura
PEGI+3