evoMAG evolueaza! Avem nevoie de tine in departamentele ShowroomDepozit. Hai sa evoluezi alaturi de noi.

Raporteaza o problema
Thor God Of Thunder (PS3)
Sega Thor God Of Thunder (PS3) Thor God of Thunder Ps3 este un joc de tip role playing game lansat de Bethesda Softworks in data de 6/3/2011, disponibil pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3.   Ia parte la o aventura spectaculoasa la o scara magnifica in primul joc standalone Tho 3607915 161.99 Out of stock

Thor God Of Thunder (PS3)

COD: [ vg4523 ] ID: 3607915

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Thor God Of Thunder (PS3)

Produse recomandate

  • Console

Scurta descriere

Thor God of Thunder Ps3 este un joc de tip role playing game lansat de Bethesda Softworks in data de 6/3/2011, disponibil pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3.
 
Ia parte la o aventura spectaculoasa la o scara magnifica in primul joc standalone Thor, in care eroul se lupta prin numeroasele lumi ale mitologiei nordice pentru a-si infrange inamicii ce apar in benzile desenate. Foloseste-te de Mjölnir, legendarul ciocan al lui Thor, pentru a te lupta cu inamicii la scara larga, si foloseste-ti puterea pentru a chema traznete, tunete si vanturi. Lupta-te cu inamici legendari ca Ulik, Ymir si Surtur in batalii care se duc pe lumi primordiale din flacari si gheata sau pe planete extraordinare populate de Gigantii Gheturilor, troli si alti monstri.