evoMAG angajeaza. Avem nevoie de abilitatile tale de Product Manager. Hai sa ne cunoastem!

Raporteaza o problema
Super Monkey Ball Banana Splitz (PS Vita)
Sega Super Monkey Ball Banana Splitz (PS Vita) Super Monkey Ball Banana Splitz PS Vita este un joc de tip puzzle arcade actiune aventura lansat de Sony in data de 10/26/2012, disponibil pentru PS Vita.   Super Monkey Ball Banana Splitz PS Vita aduce pe PS Vita maimutele preferate ale tuturor. A 3607910 127.99 Out of stock

Super Monkey Ball Banana Splitz (PS Vita)

COD: [ vg4262 ] ID: 3607910

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Super Monkey Ball Banana Splitz (PS Vita)

Produse recomandate

  • Console

Scurta descriere

Super Monkey Ball Banana Splitz PS Vita este un joc de tip puzzle arcade actiune aventura lansat de Sony in data de 10/26/2012, disponibil pentru PS Vita.
 
Super Monkey Ball Banana Splitz PS Vita aduce pe PS Vita maimutele preferate ale tuturor. AiAi, MeeMee, Baby si GonGon se introc pentru a colecta si mai multe banane in timp ce se distreaza in noul joc Super Monkey Ball* pentru PlayStation Vita. Creat exclusiv pentru functiile unice ale PlayStation Vita, jocul continua experienta bazata pe miscare a aventurilor precedente in timp ce se folosesete din plin de cele doua dual analog sticks si de ecranul tactil din fata si de pe spatele consolei.
 
Enigma primatelor revine cu lumi noi, mini-jocuri originale si grafica evoluata, toate adaugand un suflu nou jocului Super Monkey Ball pe PlayStation Vita. Jucatorii vor putea sa se ocupe de momentul fiecarei maimute pentru a naviga margini inguste, platforme miscatoare si o multime de alte obstacole. Rostogoleste-te cu maimuta ta pentru a indeplini tintele si profita de caracteristicile inovative ale consolei portabile Vita. Provoaca-ti pana la patru prieteni in modurile multiplayer Wi-Fi. Fanii mai vechi ai jocului se vor putea bucura de hartile clasice, precum mult indragita Monkey Target, impreuna cu multe alte elemente aditionale.