evoMAG evolueaza! Avem nevoie de tine in departamentele ShowroomDepozit. Hai sa evoluezi alaturi de noi.

Raporteaza o problema
Sonic Unleashed (PS3)
Sega Sonic Unleashed (PS3) In Sonic Unleashed, popularul personaj al celor de Sega, ariciul Sonic, trebui sa salveze lumea ...si pe el insusi!   Asa cum ne-am obisnuit, aventura se desfasoara in pas alergator (supersonic) in jurul intregii planete. In Sonic Unleashed, jucato 3608175 112.99 Out of stock

Sonic Unleashed (PS3)

COD: [ vg7318 ] ID: 3608175

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Sonic Unleashed (PS3)

Produse recomandate

  • Console

Scurta descriere

In Sonic Unleashed, popularul personaj al celor de Sega, ariciul Sonic, trebui sa salveze lumea ...si pe el insusi!
 
Asa cum ne-am obisnuit, aventura se desfasoara in pas alergator (supersonic) in jurul intregii planete. In Sonic Unleashed, jucatorii se vor afla contra-cronometru, trebuind sa puna la loc cele 7 continente pe care Dr.Egmann le-a imprastiat cu scopul de a distruge intregul Pamant. 
Dar nu numai Pamantul este impartit in bucati ci si Sonic - ziua el este ariciul supersonic pe care il stiti iar noaptea se transforma intr-un monstru ( Weredog).
 
Fie ca e zi sau noapte, in timp ce se lupta cu o gramada de inamici, Sonic trebuie sa stranga cat mai multe inele ("Ring Energy") si nu in ultimul rand trebuie sa gaseasca calea de a salva lumea si de a reveni la normal. 
 
Jocul are un gameplay traditional dar cu multe miscari noi pe care Sonic le dobandeste treptat, pe masura ce acumuleaza experienta de joc. Nivelurile sunt numeroase si alterneaza de la zi la noapte cu o grafica foarte buna si cu un sunet pe masura. 
 
Sonic Unleashed ofera o lume expansiva cu o combinatie cursiva intre 3D si 2D, cu cai multiple de parcurgere, precum si unghiuri de vizualizare dinamice si o mecanica de joc ce il ajuta pe Sonic sa navigheze in lume.
 
Sonic Unleashed este dezvoltat de Sonic Team impreuna cu Sega pentru Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii si PlayStation 2.