evoMAG angajeaza. Avem nevoie de abilitatile tale de Product Manager. Hai sa ne cunoastem!

Raporteaza o problema
Rise Of Nightmares Kinect (Xbox 360)
Sega Rise Of Nightmares Kinect (Xbox 360) Rise Of Nightmares (Kinect) Xbox360 este un joc de tip actiune survival horror shooter lansat de Sega in data de 9/9/2011, disponibil exclusiv pentru Xbox 360.   Rise of Nightmares, este genul survival horror, abordat pe Kinect, are potential mare 3607929 74.99 Out of stock

Rise Of Nightmares Kinect (Xbox 360)

COD: [ vg3555 ] ID: 3607929

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Rise Of Nightmares Kinect (Xbox 360)

Produse recomandate

  • Console

Scurta descriere

Rise Of Nightmares (Kinect) Xbox360 este un joc de tip actiune survival horror shooter lansat de Sega in data de 9/9/2011, disponibil exclusiv pentru Xbox 360.
 
Rise of Nightmares, este genul survival horror, abordat pe Kinect, are potential mare în a atrage noi gameri ce vor un titlu mai “serios” pentru jucaria celor de la Microsoft.
 
Rise of Nightmares vrea sa aduca o experienta mai personala prin acest nou mod de control. Daca pâna acum va era frica sa stingeti lumina în timp ce jucati Amnesia, acum va trebui si sa va fluturati mâinile prin aer în disperare.
 
Rise of Nightmares se va bucura de o experienta first person bazata în principal pe folosirea de arme melee.  
 
Unii prefera sa danseze într-o discoteca imaginara, altii prefera sa ciopârteasca hoarde de oameni reveniti din morti. Dar cine se astepta ca tocmai bunica sa fie o fana avida a masacrului suculent de zombii? Rise of Nightmares este un joc horror care se fa folosi de tehnologia Kinect pentru a ne aduce cât mai aproape de carnagiu.