evoMAG angajeaza. Avem nevoie de abilitatile tale de Product Manager. Hai sa ne cunoastem!

Raporteaza o problema
Puyo Puyo Tetris (PS4)
Sega Puyo Puyo Tetris (PS4) Puyo Puyo Tetris PS4 este un joc lansat de Sega la data de 28.04.2017.   Doi giganti ai jocurilor puzzle se unesc in Tetris, unul dintre cele mai recunoscute si bine vandute brand-uri din istoria gaming-ului si Puyo Puyo din partea  SEGA, un parte 3607899 196.99 Out of stock

Puyo Puyo Tetris (PS4)

COD: [ vg40156 ] ID: 3607899

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Puyo Puyo Tetris (PS4)

Produse recomandate

  • Console

Scurta descriere

Puyo Puyo Tetris PS4 este un joc lansat de Sega la data de 28.04.2017.
 
Doi giganti ai jocurilor puzzle se unesc in Tetris, unul dintre cele mai recunoscute si bine vandute brand-uri din istoria gaming-ului si Puyo Puyo din partea  SEGA, un parteneriat menit sa creeze un joc cu ritm alert, distractiv si competitiv cum nu ai mai vazut pana acum. 
 
Jocul are o multitudine de moduri de gameplay – de la Adventure si Challenges in single-player pana la competitia feroce de pana la patru jucatori in modul Arcade.
 
Exista o varietate suficienta de Tetris/Puyo, inclusiv si un shop in-game unde jucatorii pot debloca personaje noi, skin-uri noi pentru Puyos si Tetriminos, noi imagini de fundal si multe altele.
 
Vei avea posibilitatea sa iti incerci aptitudinile de solutionare a puzzle-urilor in modurile multiplayer cu pana la patru jucatori online, in Puzzle League si alte moduri de joc de tip Free Play.