evoMAG evolueaza! Avem nevoie de tine in departamentele ShowroomVanzariDocumentareDepozit. Hai sa evoluezi alaturi de noi.
Raporteaza o problema
Bayonetta 2 Nintendo (Wii U)
Sega Bayonetta 2 Nintendo (Wii U) Bayonetta 2 Nintendo Wii U este un joc de tip fighting lansat de Sega in data de 12/4/2014, disponibil pentru Nintendo Wii U.   Bayonetta 2 continua povestea de succes din Bayonetta. Exista jucatori peste tot în lume, iar, odata cu lansarea consol 3608177 254.99 Out of stock

Bayonetta 2 Nintendo (Wii U)

COD: [ vg13988 ] ID: 3608177

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Bayonetta 2 Nintendo (Wii U)

Produse recomandate

  • Console

Scurta descriere

Bayonetta 2 Nintendo Wii U este un joc de tip fighting lansat de Sega in data de 12/4/2014, disponibil pentru Nintendo Wii U.
 
Bayonetta 2 continua povestea de succes din Bayonetta. Exista jucatori peste tot în lume, iar, odata cu lansarea consolei Nintendo Wii U, respectiv al serviciului Miiverse, jucatorii din toate colturile lumii vor putea interactiona si schimba pareri si impresii, ceea ce va consolida si mai mult bazinul de fani ai jocului.
 
Aceasta miscare are ca scop, dincolo de dezvoltarea si lansarea unui joc care promite sa aiba un real succes si mai mare comparativ cu prima serie, plasarea, în mentalul tuturor gamerilor, al studioului Platinum Games drept un dezvoltator de jocuri care are un viitor promitator si care va avea un succes real pe piata de jocuri din lume.