evoMAG evolueaza! Avem nevoie de tine in departamentele ShowroomDepozit. Hai sa evoluezi alaturi de noi.

Raporteaza o problema
Detective Pikachu (3DS)
Nintendo Detective Pikachu (3DS) Vei prelua rolul lui Tim Goodman şi vei face echipă cu Pikachu, un „detectiv extraordinar” autoproclamat pentru a rezolva o serie de evenimente ciudate care au loc in Ryme City. Impreună trebuie să investigaţi, să luaţi notiţe şi să vă 3611769 174.99 Out of stock

Detective Pikachu (3DS)

COD: [ NTN6040052 ] ID: 3611769

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Detective Pikachu (3DS)

Produse recomandate

  • Console

Scurta descriere

Vei prelua rolul lui Tim Goodman şi vei face echipă cu Pikachu, un „detectiv extraordinar” autoproclamat pentru a rezolva o serie de evenimente ciudate care au loc in Ryme City. Impreună trebuie să investigaţi, să luaţi notiţe şi să vă intalniţi cu alţi Pokemoni pentru a dezvălui cele mai mari mistere ale oraşului.

Tim se află in căutarea tatălui său pierdut in Ryme City, dar la un moment dat se intalneşte cu Pikachu, un personaj abil şi cu gura mare! Pe parcursul aventurii vei avea parte de peste 150 de cutscene-uri animate haioase, in care acest Pikachu unic iţi oferi indicii preţioase sau va vorbi ca o moară stricată. Poţi folosi amiibo-ul Detective Pikachu pentru a vizualiza toate cutscene-urile pană la nivelul actual.

Pe măsură ce investighezi infracţiuni, aduni declaraţii, descoperi informaţii noi vei interacţiona cu alţi Pokemoni pentru a soluţiona cazurile. Abilităţile tale de detectiv vor fi puse la incercare pentru a descoperi secretele din Ryme City. Pentru detectivul Pikachu, toate acestea sunt la ordinea zilei.

 

Detalii tehnice
CaracteristiciPlatforma3DS
GenAction/Adventure
Data Lansarii23.03.2018
PEGI+3