evoMAG angajeaza. Avem nevoie de abilitatile tale de Product Manager. Hai sa ne cunoastem!

Raporteaza o problema
Fable Anniversary (Xbox360)
Microsoft Fable Anniversary (Xbox360) Fable Anniversary Xbox360 este un joc de tip role playing game lansat de Microsoft in data de 2/7/2014 disponibil pentru Xbox 360. Lionhead unul dintre studiourile detinute de Microsoft a anuntat ca are în dezvoltare un remake HD al primului joc 3600653 80.99 Out of stock

Fable Anniversary (Xbox360)

COD: [ vg16907 ] ID: 3600653

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Fable Anniversary (Xbox360)

Produse recomandate

  • Console

Scurta descriere

Fable Anniversary Xbox360 este un joc de tip role playing game lansat de Microsoft in data de 2/7/2014 disponibil pentru Xbox 360.

Lionhead unul dintre studiourile detinute de Microsoft a anuntat ca are în dezvoltare un remake HD al primului joc din seria Fable. Dupa exemplul primului Halo (care la rândul sau a primit un asemenea remake) versiunea adusa la zi se va numi Fable Anniversary si va fi lansata exclusiv pentru Xbox 360.

Fable Anniversary va oferi pe lânga povestea din jocul original si continutul expansion-ului Fable: The Lost Chapters. Cea mai mare modificare fata de original va fi la capitolul grafic: Fable Anniversary va rula în rezolutie FullHD 1080p cu medii de joc texturi si modele complet refacute.

Timpii de încarcare vor disparea si interfata va fi regândita Fable Anniversary urmând sa ofere suport pentru achievement-uri si Xbox SmartGlass (controlarea anumitor aspecte din joc prin intermediul unui smartphone sau al unei tablete).  

De mai bine de o decada, lumea Albion i-a facut pe gameri sa se indragosteasca de franciza. Fable Anniversary le va reaminti jucatorilor de ce franciza Fable este atat de speciala si de ce nu mai exista ceva asemanator pe orice alta platforma.

 

Detalii tehnice
CaracteristiciPlatformaXBOX 360
GenRole-Playing
Data Lansarii7 Februarie 2014
PEGI+16