Vă informăm că in perioada următoare vor fi întărzieri la livrarea coletelor. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Raporteaza o problema
Styx Shards Of Darkness (PS4)
Focus home entertainment Styx Shards Of Darkness (PS4)    Continuarea Styx vine cu mai multe ambitii, un buget mai mare, un nou motor si multe altele!  Styx: Shards of Darkness este continuarea lui Styx: Master of Shadows, jocul stealth in care il puteai controla pe asasinul-goblin cu acelasi nu 3025316 184.99 Out of stock

Styx Shards Of Darkness (PS4)

COD: [ vg28763 ] ID: 3025316
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Styx Shards Of Darkness (PS4)

Produse recomandate

  • Console

Scurta descriere

 

 Continuarea Styx vine cu mai multe ambitii, un buget mai mare, un nou motor si multe altele!

 Styx: Shards of Darkness este continuarea lui Styx: Master of Shadows, jocul stealth in care il puteai controla pe asasinul-goblin cu acelasi nume. Styx se reintoarce in noul joc realizat cu noul motor Unreal 4.  Din primele screenshot-uri Styx apare mult mai cizelat.

 In urma caderii turnului Akenash, Styx trebuie sa iasa din ascunzatoarea sa si sa patrunda cu orice pret in cetatea Körangar, impenetrabilul oras stapanit de Dark Elves. Totusi, o asa-zisa intalnire diplomatica ii ofera eroului nostru sansa de care avea nevoie pentru a se infiltra in spatele liniilor inamice. Aici va afla ca intalnirea nu era decat un pretext pentru ca Elfii sa incheie o alianta cu Dwarfii impotriva inamicului comun – Goblinii.

Detalii tehnice
CaracteristiciPlatformaPlayStation 4
GenAction
Data Lansarii24.02.2017
PEGI+16