Vă informăm că in perioada următoare vor fi întărzieri la livrarea coletelor. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Raporteaza o problema
Electronic Arts Syndicate (PS3)
Electronic arts Electronic Arts Syndicate (PS3) Syndicate este un science fiction game, dezvoltat de Starbreeze Studios si lansat de Electronic Arts pe 24 februarie 2012, pentru PC, Xbox 360 si Playstation 3 . Jocul reprezinta o renastere a seriei Syndicate (dezvoltata de Bullfrog Productions), eviden 81183 48.44 Out of stock

Electronic Arts Syndicate (PS3)

COD: [ vg4080 ] ID: 81183
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Electronic Arts Syndicate (PS3)

Produse recomandate

  • Console

Scurta descriere

Syndicate este un science fiction game, dezvoltat de Starbreeze Studios si lansat de Electronic Arts pe 24 februarie 2012, pentru PC, Xbox 360 si Playstation 3 . Jocul reprezinta o renastere a seriei Syndicate (dezvoltata de Bullfrog Productions), evident cu modificari majore, de la un shooter tactic trecandu-se la un First Person Shooter. Actiunea jocului are loc intr-un viitor nu foarte indepartat, in anul 2069, intr-o lume intunecata si agitata in care nu exista un guvern care sa vegheze la respectarea legilor. Lumea este impartita in regiuni controlate de trei mega-corporatii, (denumite Sindicate): Eurocorp, Cayman Global si Aspari, ce se lupta pentru puterea suprema.
In aceasta realitate, afacerile reprezinta razboiul iar tu esti cea mai puternica arma, un agent al sindicatului Eurocorp, numit Miles Kilo. Pe langa armele din dotare, bio-chipul implantat in corpul lui Miles va va permite incetinirea timpului sau crearea de brese informatice. Pamantul este dominat de lacomie, coruptie si razbunare. Incearca sa fii tu cel care manipuleaza si controleaza lumea electronica pentru a detine monopolul! Te-ai saturat sa lucrezi pentru Eurocorp? Formeaza impreuna cu 3 dintre prietenii tai un nou sindicat si porneste la lupta pentru control total!
Detalii tehnice
CaracteristiciPlatformaPlayStation 3
GenAction
PEGI+18
FormaJoc de sine statator