Pentru rapiditate în comunicare vă recomandăm să ne contactați pe email la adresa customercare@evomag.ro. Vă mulțumim! 

Raporteaza o problema
Fallout 4 (PC)
Bethesda Fallout 4 (PC)  Singurul supravietuitor al unei lumii distruse de razboiul nuclear, unde fiecare secunda conteaza in lupta pentru supravietuire, la fel si fiecare alegere pe care o veti face. Numai tu poti reconstrui si determina soarta Wasteland-ului.  Free 2975453 179.90 Limited Availability

Fallout 4 (PC)

COD: [ BTS1010013 ] ID: 2975453
Intreaba stoc
Vandut de evoMAG
179,90 Lei
(TVA inclus)
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
Disponibilitate si pe alte platforme
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
179,90 Lei
(TVA inclus)
Intreaba stoc
Vandut de evoMAG
Fallout 4 (PC)

Produse recomandate

  • Console

Scurta descriere

 Singurul supravietuitor al unei lumii distruse de razboiul nuclear, unde fiecare secunda conteaza in lupta pentru supravietuire, la fel si fiecare alegere pe care o veti face. Numai tu poti reconstrui si determina soarta Wasteland-ului.

 Freedom and Liberty!

 Faci ce vrei intr-o lume deschisa, uriasa, cu sute de locatii, personaje si quest-uri. Alaturati-va mai multor factiuni care lupta pentru putere sau alegeti sa mergeti pe cont propriu, intr-o poveste in care alegerile sunt doar ale tale.

 You're S.P.E.C.I.A.L!

 Fii cine vrei cu sistemul de caractere S.P.E.C.I.A.L. De la un soldat echipat si blindat de armura pana la un simplu povestitor. Puteti alege din sutele de avantaje si va puteti creea propriul stil de joc.

 Super Deluxe Pixels!

 Datorita noului motor grafic de generatie noua, lumea Fallout va arata mai bine ca niciodata. De la padurile distruse din Commonwealth la ruinele din Boston, fiecare locatie este plina de detalii dinamice.

 Violence and V.A.T.S.!

 Luptele intense pot fi incetinite cu ajutorul noului sistem dinamic de tintire ( V.A.T.S) , care va permite sa alegeti atacurile si sa va bucurati de detalii in mod cinematografic.

 Collect and Build!

 Colectati, upgradati si construiti mii de articole in noul sistem avansat de crafting. Arme, armuri, produse chimice, alimente, pentru a va construi si administra localitati intregi.

Detalii tehnice
CaracteristiciPlatformaPC
GenRPG
Data Lansarii10.11.2015
PEGI+18