evoMAG angajeaza. Avem nevoie de abilitatile tale de Product Manager. Hai sa ne cunoastem!

Raporteaza o problema
Dishonored 2 (Xbox One)
Bethesda Dishonored 2 (Xbox One)    Reintră in rolul asasinului cu puteri suprantarule in Dishonored 2 – următorul capitol al sagăi Dishonored, caştigătoare a numeroase premii, al celor de la Arkane Studios. Joacă-te aşa cum doreşti intr-o lume in care misticismul 2975608 319.90 Limited Availability

Dishonored 2 (Xbox One)

COD: [ BTS7050014 ] ID: 2975608
Intreaba stoc
Vandut de evoMAG
319,90 Lei
(TVA inclus)
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
Disponibilitate si pe alte platforme
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
319,90 Lei
(TVA inclus)
Intreaba stoc
Vandut de evoMAG
Dishonored 2 (Xbox One)

Produse recomandate

  • Console

Scurta descriere

 

 Reintră in rolul asasinului cu puteri suprantarule in Dishonored 2 – următorul capitol al sagăi Dishonored, caştigătoare a numeroase premii, al celor de la Arkane Studios. Joacă-te aşa cum doreşti intr-o lume in care misticismul şi industria se ciocnesc. Vei alege să joci ca Impărăteasa Emily Kaldwin sau ca protectorul regal, Corvo AttanoS Vei reuşi să treci neobservat, vei face abuz de sistemul brutal de luptă, sau vei folosi un mix intre cele două abordăriS Cum vei alege să combini seturile de puteri unice ale personajului tău cu armele şi gadget-urile din dotare pentru a-i elimina pe inamiciS Povestea răspunde la alegerile pe care le faci, conducand la deznodăminte intrigante, in timp ce indeplineşti fiecare dintre misiunile jocului.

 Actiunea din Dishonored 2 se petrece la 15 ani dupa ce lordul Regent a fost infrant si de cand ciuma a devenit istorie. Un uzurpator dintr-o alta lume a intrat in posesia tronului imparatesei Emily Kaldwin, iar soarta celor de pe Insule atarna de un fir de ata. Intra in pielea lui Corvo sau a lui Emily si calatoreste dincolo de strazile legendare din Dunwall si Karnaca, care contin cheia pentru restaurarea lui Emily la putere. Inarmat cu Mark of the Outsider si alte abilitati noi, identifica-i pe inamicii tai si recupereaza ceea ce iti apartine.

Detalii tehnice
CaracteristiciPlatformaXBOX ONE
GenFPS
Data Lansarii11.11.2016
PEGI+18