evoMAG evolueaza! Avem nevoie de tine in departamentele Marketing, ShowroomVanzariDocumentareDepozit. Hai in echipa noastra frumoasa.

Raporteaza o problema
Borderlands 2 (PS3)
2k games Borderlands 2 (PS3) Borderlands 2 Ps3 este un joc de tip actiune first person shooter lansat de 2K Games in data de 9/21/2012 disponibi pentru PC PlayStation 3 si Xbox 360. Dezvoltatorii au anuntat ca noul joc Borderlands 2 va beneficia de un nou scenariu de noi person 3599081 52.99 Out of stock

Borderlands 2 (PS3)

COD: [ vg4083 ] ID: 3599081

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Borderlands 2 (PS3)

Produse recomandate

  • Console

Scurta descriere

Borderlands 2 Ps3 este un joc de tip actiune first person shooter lansat de 2K Games in data de 9/21/2012 disponibi pentru PC PlayStation 3 si Xbox 360. Dezvoltatorii au anuntat ca noul joc Borderlands 2 va beneficia de un nou scenariu de noi personaje noi inamici noi arme si noi skill-uri. De asemenea gamerii vor descoperi o serie de noi mistere actiunea urmand sa aiba loc in zonele neexploatate ale planetei Pandora.  Gearbox a venit in anul 2009 cu ideea de a uni doua genuri destul de diferite FPS-ul si RPG-ul. Rezultatul a fost Borderlands denumit de producatori ca un joc “role-playing shooter”. Nemultumiti de varianta finala Gearbox a anuntat ca Borderlands 2 va avea personaje mult mai bine conturate si o poveste mai bine construita. Maya cel de-al doilea personaj face parte din familia Sirenelor la fel ca Lilith din primul Borderlands. Din pacate abilitatile acesteia nu au fost inca publicate de catre Gearbox. De restul personajelor nu se stiu foarte multe lucruri doar ca unul dintre ele s-ar putea numi “Bandit” insa aceasta denumire reprezinta numai un zvon.  

Detalii tehnice
CaracteristiciPlatformaPlayStation 3
GenFPS
Data Lansarii21.09.2012
PEGI+18