Raporteaza o problema
Videoproiector Canon WUX6010, 6000 lumeni, 1920 x 1200, Contrast 2000:1, HDMI
Canon Videoproiector Canon WUX6010, 6000 lumeni, 1920 x 1200, Contrast 2000:1, HDMI WUX6010 XEED WUX6010 Obţineţi imagini ce vă vor tăia răsuflarea cu proiectorul profesional de vârf al Canon, graţie rezoluţiei WUXGA native, luminozităţii culorilor de 6000 de lumeni, conexiunii HDBaseT şi selecţiei de cinci obiective opţionale de 1740541
23099.99 Out of stock

Videoproiector Canon WUX6010, 6000 lumeni, 1920 x 1200, Contrast 2000:1, HDMI

COD: [ CANWUX6010 ] ID: 1740541

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Videoproiector Canon WUX6010, 6000 lumeni, 1920 x 1200, Contrast 2000:1, HDMI

Scurta descriere

XEED WUX6010

Obţineţi imagini ce vă vor tăia răsuflarea cu proiectorul profesional de vârf al Canon, graţie rezoluţiei WUXGA native, luminozităţii culorilor de 6000 de lumeni, conexiunii HDBaseT şi selecţiei de cinci obiective opţionale de înaltă calitate.

Beneficii

    Obţineţi imagini detaliate, ultrarealiste cu rezoluţia nativă WUXGA
    Oferiţi o luminozitate excepţională cu 6000 de lumeni şi un raport de contrast de 2000:1
    Creaţi imagini vii cu culori precise, utilizând tehnologia panoului LCOS
    Transmiteţi imagini HD şi semnale audio şi de control printr-un singur cablu, graţie portului HDBaseT
    Alegeţi din cinci obiective de proiecţie Canon interschimbabile, de înaltă calitate
    Deplasare a obiectivului, zoom şi focalizare pentru o instalare rapidă şi precisă
    Proiectaţi în modul imagine cu imagine din două surse digitale
    Noul procesor de imagine avansat include funcţii precum combinarea hardware a marginilor, imagine cu imagine şi corecţie trapezoidală cu patru colţuri
    Accesul uşor la lampă şi la filtrul de aer permite menţinerea costurilor de întreţinere la un nivel redus

Imagini care captivează publicul

Bucuraţi-vă de un nou standard de la proiectoarele profesionale Canon XEED: modelul WUX6010. Veţi obţine imagini vii, detaliate, atât de la calculator, cât şi alte surse video, datorită rezoluţiei native WUXGA, care acceptă de asemenea Full HD. Motorul unic AISYS de la Canon produce o luminozitate de 6000 de lumeni şi un raport de contrast de 2000:1 pentru a oferi imagini clare, chiar şi la niveluri ridicate de lumină ambiantă.

Tehnologie cu panouri LCOS avansată

Panourile LCOS (Liquid Crystal On Silicon) (cristale lichide pe silicon) reuşeşte în combinaţie cu sistemul Canon AISYS să ofere imagini de o uniformitate excepţională. Culorile sunt autentice, iar imaginile sunt lipsite de efectele nedorite de „grilă” sau de „curcubeu” care apar deseori la alte tehnologii de tip panou. Modelul WUX6010 este ideal pentru medii care necesită imagini uniforme, dar detaliate.

Cinci obiective Canon flexibile, interschimbabile

Puteţi asocia proiectorul dvs. WUX6010 cu obiectivul perfect pentru fiecare mediu, datorită selecţiei de cinci obiective de proiecţie Canon, de o calitate impecabilă. Veţi obţine o precizie excepţională şi o flexibilitate superioară la instalare, utilizând deplasarea electrică pe verticală şi pe orizontală a obiectivului, cu o precizie de până la jumătate de pixel. Fiecare obiectiv beneficiază de renumita tehnologie Canon şi oferă geometria precisă, focalizarea exactă şi acurateţea care sunt de aşteptat de la un lider în imagistică optică.

Conectivitate adaptabilă şi uşoară

Opţiunile de intrări ale proiectorului WUX6010 vă oferă un nivel maxim de flexibilitate. Portul HDBaseT permite transmiterea imaginilor HD şi a semnalelor audio şi de control printr-un singur cablu, cu lungime de până la 100 m, fără nicio pierdere de calitate, lărgind considerabil opţiunile de configurare a sistemului dvs. Intrările DVI şi HDMI fac din modelul WUX6010 proiectorul ideal pentru aplicaţii precum videoconferinţele, care necesită proiectarea imagine cu imagine. Proiecţia imagine cu imagine poate fi obţinută fie de la două surse digitale, fie de la o sursă digitală şi un analogică.

Caracteristicile puternice vă oferă controlul

WUX6010 vă oferă o flexibilitate şi un control fără efort în cursul prezentării imaginilor. Caracteristici avansate, precum combinarea hardware a marginilor, permit combinarea omogenă a unor imagini de la proiectoare multiple, pentru a crea afişaje multiple impresionante. Corecţia trapezoidală cu patru puncte asigură o imagine sigură şi precisă chiar şi la proiecţia în direcţie oblică, iar reglarea înregistrării pe orizontală şi verticală permite o aliniere perfectă a panoului RGB până la nivelul unui singur pixel.

Design modular pentru întreţinere simplă

Modelul WUX6010 este excepţional de simplu de întreţinut. Lampa şi filtrul de aer pot fi înlocuite în doar câţiva paşi simpli, fără a fi necesar să scoateţi proiectorul din mediul în care a fost instalat. WUX6010 include serviciul Canon de închiriere cu garanţie extinsă pe trei ani, care vă oferă un proiector de schimb a doua zi* în timp ce dispozitivul dvs. original se află în service sau la reparaţii.

Detalii tehnice
DenumireModelWUX6010
MarimeNormal
SpecificatiiLuminozitate (Lumen)6000 lm
Contrast2.000:1
Rezolutie recomandata (pixeli)1920 x 1200
Putere lampa340 W
Raport imagine16:10
Caracteristici fiziceGreutate (kg)8.5
Consum (W)465 W
Nivel Zgomot (Normal)40 dBA
Nivel Zgomot (Economic)36 dBA