Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt in Bucuresti. Aplică acum!

Videoproiector BenQ W1700, HDR (3849 x 2160), 2200 lumeni, Contrast 10000:1, 4k (Alb)
Benq Videoproiector BenQ W1700, HDR (3849 x 2160), 2200 lumeni, Contrast 10000:1, 4k (Alb)   Rezoluție nativă 4K HDR pentru o adevarată experiență cinematografică   Proiectorul BenQ W1700 4K HDR CineHome cu tehnologia CinematicColor™, amplifică emoția vizualizării pe un ecran gigant în camera de acasă. Adunați-vă fam 3671060
6399.99 Limited Availability

Videoproiector BenQ W1700, HDR (3849 x 2160), 2200 lumeni, Contrast 10000:1, 4k (Alb)

COD: [ 9H.JHN77.13E ] ID: 3671060
6.399,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
6.400,00 Lei
(TVA inclus)
Videoproiector BenQ W1700, HDR (3849 x 2160), 2200 lumeni, Contrast 10000:1, 4k (Alb)

Scurta descriere

 
Rezoluție nativă 4K HDR pentru o adevarată experiență cinematografică
 
Proiectorul BenQ W1700 4K HDR CineHome cu tehnologia CinematicColor™, amplifică emoția vizualizării pe un ecran gigant în camera de acasă. Adunați-vă familia și prietenii în fața imaginilor uimitoare cu rezoluția 4K HDR, pentru o autentică experiență cinematografică digitală, audio și video.
 
Calitate a imaginii exact ca într-un cinematograf
 
Perfecțiunea imaginilor cu rezoluție nativă 4K HDR 8.3 milioane de pixeli
 
Având o rezoluție nativă 4K UHD (3840x2160) cu 8,3 milioane de pixeli distincți, pentru fiecare cadru al imaginii, BenQ W1700 utilizează o tehnologie revoluționară de minimizare a cipului DMD (0.47" DLD single DMD) pentru a reduce la minimum dimensiunile videoproiectorului și de a-l face potrivit pentru orice încăpere. Cu rezoluția de 4 ori mai mare decât cea FullHD (1080p), W1700 4K HDR are dimensiunea pixelilor mult redusă, pentru o claritate ce practic iți taie respirația și pentru detalii fine detaliate.
 
 
 
 
 
Acuratețe a culorilor și a imaginii
 
Pentru a evita inerentele probleme legate de alinierea mai multor paneluri (folosite de tehnologia LCD), videoproiectorul BenQ 4K W1700, utilizează pentru producerea imaginii, un singur cip DLP. Astfel, având imagini perfecte și cele mai pure culori, W1700 nu va afișa imagini blurate sau cu efect de umbră, ci va afișa întotdeauna o imagine cu o claritate desăvârșită.
 
 
Sistem optic foarte stabil pentru a afișa toată gama de culori a imaginilor de o claritate absolută
 
Lentilele cu un factor de dispersie foarte scăzut, aflate în componența proiectorului 4K BenQ W1700 și datorită stratului special care împiedică reflexiile, previn distorsiunile imaginilor atunci când se succed rapid. Rezultatul este o calitate superbă a imaginii, care garantează cea mai bună experiență de vizionare.
 
 
 
 
Calitate video ultra-realistă cu HDR
 
Construit cu suportul HDR10, cu tehnologia exclusivă de redare a culorilor BenQ Auto HDR și tehnologia de optimizare cinematografică, BenQ W1700 oferă o luminozitate sporită, un interval generos de contrast, pentru a evidenția fiecare detaliu din conținutul video 4K.
 
 
 
Culori naturale cu BenQ Auto HDR
 
Spre deosebire de alte proiectoare HDR, care suprasaturează culorile roșu și verde, BenQ, cu tehnologia proprie, "Auto HDR Natural Color Rendition", afișează cele mai naturale colori, pentru o imagine 4K ce imită perfect realitatea.
 
 
Performanța HDR optimizată pentru cinematografie, pastrează vizibile detaliile întunecate
 
În timp ce alte proiectoare HDR pot pierde detalii și pot afișa nuanțe incorecte, BenQ dispune de tehnologia HDR optimizată pentru cinema pentru a echilibra perfect saturația culorilor , păstrând vizible detaliile întunecate.
 
 
Tehnologia CinematicColor™ pentru culori exact ca și în realitate
 
Tehnologia BenQ CinematicColor™, privind îmbunătățirea culorilor pentru o calitate optimă a imaginii, oferă o precizie a culorilor HD Rec.709, un ColorWheel de ultimă generație RGBRGB și un contrast nativ mărit, pentru o experiență cinematografică ce te va lăsa fără cuvinte. 
 
 
 
 
Numai culorile reale transmit sentimente profunde
 
Prin păstrarea imaginilor originale, culorile reale evocă sentimente de tristețe, bucurie, dragoste și emoție. Proiectoarele Home Cinema BenQ, încorporează convingerea noastră : "transmiteți cea mai bună culoare și veti transmite cele mai profunde sentimente spectatorului". Inginerii noștri, cu certificare THX și ISF, conduc echipa de experți în tehnologia CinematicColor ™ pentru a oferi o acoperire maximă a standardului de culoare Rec.709 HDTV, pentru o perfecțiune a consistenței culorilor.
 
Acuratețea culorilor cu Rec.709
 
Rec.709 este un standard HDTV internațional, care garantează afișarea autentică a culorilor. Avand un ColorWheel de tip RGBRGB, BenQ W1700 atinge 96% din standardul Rec.709. Performanța Delta E este mai mică decât 3, pentru culori autentice ale filmelor de la Hollywood.
 
 
 
CinemaMaster™ Video+ pentru scene de excepție
 
CinemaMaster™ Video+ transformă orice cameră într-un adevărat cinematograf, iar tehnologiile de îmbunătățire a imaginii vor satisface chiar și pe cei mai entuziaști critici de film.
 
Funcția "Pixel Enhancer"
W1700 dispune și de tehnologia "Pixel Enhancer", care detectează modificările de culoare dintre un obiect în mișcare și fundal, reproducând corect muchiile obiectului și textura suprafețelor
 
 
Funcția "Pixel Enhancer"
 
Funcția "Color Enhancer" folosește algoritmi complecși, pentru a afișa culori saturate, gradiente fine și nuanțe subtile de culoare.
 
 
Funcția "Flesh Tone"
 
Afișarea corectă a culorii fețelor într-o proiecție, este unul dintre cele mai complicate aspecte legate de un proiector. Funcția "Flesh Tone" previne decolorarea culorilor pielii din cauza luminozității proiectate, astfel încât, culoarea feței este reprodusă fidel, exact ca și în realitate.
 
 
Pentru un sunet de excepție, folosim "CinemaMaster Audio+ 2"
 
Având o plajă mult mai largă de frecvențe, o cameră de rezonanță pentru un bass profund și o putere audio de 5W, sistemul audio BenQ cu tehnologia CinemaMaster Audio+2, folosește algoritmii exclusivi pentru egalizare. Iar puritatea materialelor folosite la construcție, precum aliajele de magneziu și rubidiu, produc voci pure, detalii audio delicate și o calitate senzuală a sunetului, utilizată de studiourile de la Hollywood, fără distorsiuni sau zgomote.
 
 
 
Sunet perfect, potrivit pentru orice ocazie
 
Modurile de sunet personalizate ajustează caracteristicile audio, pentru a oferi experiențe audio-vizuale perfecte, pentru orice tip de divertisment.
 
 
 
 
Modul "Music"
 
Performanță echilibrată pentru o reproducere imersivă a muzicii și a concertelor.
 
 
Modul "Sports"
 
Accentuarea frecvențelor medii, pentru a nu pierde nici un
detaliu din vocea prezentatorului și pentru a face parte din acțiunea sportivă.
 
 
Modul "User"
 
In acest mod, parametrii egalizatorului de frecvențe pot fi modificați
individual, pentru un sunet perfect customizat și adaptat la necesități.
 
 
Design simplu, adaptat unui stil model de viață
 
W1700 utilizează un design simplu, cu un profil compact, care îmbină esteticul cu funcționalitățile intuitive și care se va integra perfect în orice cameră de zi. Iar meniul de utilizare simplu și precis te va lăsa să te bucuri de conținutul audio-video, împreună cu prietenii și familia.
 
 
 
Construit pentru a fi prietenos cu mediul și de a avea o durată mare de viață a lămpii
O soluție ingenioasă care intensifică plăcerea vizionării în timp ce se economisesc bani, tehnologia proprietară BenQ, SmartEco™, ajustează automat luminozitatea lămpii în baza analizei conținutului, pentru a proiecta un negru pur și pentru a spori contrastul necesar pentru afișarea detaliilor fine. Și nu în ultimul rând, modul "LampSave" extinde durata de viață a lămpii proiectorului până la 15.000 de ore, reducând la minimum intervalul de înlocuire a lămpii.
 
Funcția "Auto Keystone" pe verticală, pentru alinierea perfectă a imaginii
 
Această funcție, corectează efectul de trapez, atunci când proiectorul nu este amplasat pe centrul ecranului de proiecție. Funcția "Keystone" face ca instalarea să fie mult mai flexibilă, oferind un interval generos de montaj în plan vertical .
 
 
 
Zoom 1.2x pentru imagini mari în orice spații
 
Zoom-ul mare maximizează spațiul disponibil, oferind un interval mărit al distanței de amplansare și simplificând instalarea. 
 
 
BenQ, brandul nr. 1 mondial privind numarul de proiectoarele DLP vandute
 
Tehnologia "Digital Light Processing" (DLP), a fost premiată în 2015 de catre "Academy Award of Merit" cu statueta Oscar® și reprezintă tehnologia de top, ce este folosită în proporție de 90% din cinematografele digitale de pe glob și de 100% de catre cinematografele IMAX. BenQ este numarul #1 mondial privind numărul de videoproiectoare cu tehnologie DLP, tehnologie ce domină piața globală a proiecțiilor digitale.
 
Imagine perfectă ce durează
 
Videoproiectoarele BenQ oferă un contrast și un factor de umplere al pixelilor de neegalat, pentru a produce cele mai clare proiecții și de a accentua cele mai fine detalii. Iar tehnologia proprietară BenQ, SmartEco, a perfectat ceea ce un proiector de tip DLP poate să facă, oferind un cost de întreținere mai mic, luminozitate fără compromisuri și optimizarea duratei de viață a lămpii .
 
 
 
 
Claritate desăvârșită, detalii evidențiate perfect
 
Videoproiectoarele BenQ oferă un contrast și un factor de umplere al pixelilor de neegalat, pentru a produce cele mai clare proiecții și de a accentua cele mai fine detalii. Iar tehnologia proprietară BenQ, SmartEco, a perfectat ceea ce un proiector de tip DLP poate să facă, oferind un cost de întreținere mai mic, luminozitate fără compromisuri și optimizarea duratei de viață a lămpii
 
 
Detalii tehnice
DenumireMarimeNormal
Specificatii3D ReadyDa
Tehnologie displayDLP
Luminozitate (Lumen)2200 lm
Contrast10.000:1
Rezolutie recomandata (pixeli)3840 x 2160
Rezolutie maxima (pixeli)3840 x 2160
Format4k
Durata de viata a lampii5000 - 15000 ore
Reproducere culori1.07 miliarde de culori
Raport imagine16:9
Caracteristici fiziceLungime (mm)353
Adancime (mm)272
Inaltime (mm)135
Greutate (kg)4.2
Consum (W)385 W
Nivel Zgomot (Normal)33 dBA
Nivel Zgomot (Economic)29 dBA