Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt in Bucuresti. Aplică acum!

Videoproiector BenQ W1600UST, 1080p (1920 x 1080), 3300 lumeni, Contrast 13000:1, Full HD (Alb)
Benq Videoproiector BenQ W1600UST, 1080p (1920 x 1080), 3300 lumeni, Contrast 13000:1, Full HD (Alb) BenQ W1600UST 1080p   Videoproiector Home Cinema   BenQ W1600UST marchează începutul unei noi modalități de a vă bucura, împreună cu familia, de imaginea de mari dimensiuni, pentru un divertisment audio-vizual de excepție. Videoproiect 3671057
7499.99 Out of stock

Videoproiector BenQ W1600UST, 1080p (1920 x 1080), 3300 lumeni, Contrast 13000:1, Full HD (Alb)

COD: [ 9H.JG477.19E ] ID: 3671057
7.499,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
7.500,00 Lei
(TVA inclus)
Videoproiector BenQ W1600UST, 1080p (1920 x 1080), 3300 lumeni, Contrast 13000:1, Full HD (Alb)

Scurta descriere

BenQ W1600UST 1080p
 
Videoproiector Home Cinema
 
BenQ W1600UST marchează începutul unei noi modalități de a vă bucura, împreună cu familia, de imaginea de mari dimensiuni, pentru un divertisment audio-vizual de excepție. Videoproiectorul BenQ W1600UST, împreună cu ecranul BenQ special conceput pentru acesta, "Ambient Light Reflection", oferă cea mai pură experiență cinematografică, chiar în camera dumneavoastră de zi. Videoproiectorul are un design ce îl va integra perfect în orice decor al camerei, mascând cablurile inestetice, devenind un adevărat hub multimedia pentru serile de film împreună cu familia și prietenii. În plus, proiecțiile efectuate de la distanță extrem de mică, permit copiilor să se joace, în timp ce adulții urmăresc un film, fără a provoca umbre supărătoare pe ecranul de proiecție.
 
 
Proiectie cu diagonală de 2.54 metri (100 inch) de o claritate uluitoare
 
Ecranul de proiecție* BenQ, personalizat pentru W1600UST, cu diagonală de 100" și tehnologie "Ambient Light Reflection", oferă imagini foarte luminoase și clare, chiar și când lumina din cameră este aprinsă. Rezultatul se traduce printr-un ecran gigant (comparabil cu punerea laolaltă a 4 televizoare LED cu diagonală de 50cm), ce va ului pur și simplu audiența cu claritatea imaginilor. * Ecranul de proiecție este accesoriu opțional.
 
 
 
Distanța ideală de vizualizare a conținutului 1080p
 
Nu aveți nevoie de o cameră neobișnuit de mare pentru a vă bucura de imaginile ultra-clare proiectate pe ecranul cu diagonală de 100 inch, de către BenQ W1600UST. Distanța optimă de vizualizare este de 3.5-4 metri, adică se încadrează într-o cameră de zi "normală". Nu uita să îți rezervi "locurile" la propriul cinema de acasă! :). Desigur, popcornul este obligatoriu !
 
 
 
Libertate!. Cu Tehnologia BenQ "Ultra Short Throw"
 
Producând imagini de dimensiuni mari, de la doar câțiva centimetri distanță de ecran, W1600UST nu necesită o instalare complicată sau o cablare anevoioasă. Imediat după folosire, videoproiectorul poate rămâne chiar pe un dulap din apropierea ecranului, design-ul fin, cu tonuri de auriu și alb, integrându-l perfect în orice amenajare interioară. Încă de la instalare, va deveni un hub multimedia integrat perfect, ce va produce imagini uimitoare, fără posibilitatea apariției de umbre supărătoare pe ecranul de proiecție. 
 
Design modern de excepție
 
Cu un design sofisticat, forma carcasei ce seamănă cu o sculptură și îmbinarea culorilor alb și auriu, vor aduce un plus decorului camerei de zi.
 
 
 
 
 
 
Rezoluție spectaculoasă FullHD 1080p
 
Oferă un cadou ochilor tăi și beneficiază de imaginile clare, luminoase și cu detalii evidențiate, ale proiectorului W1600UST, cu rezoluție nativă FullHD (1080p) .
 
 
Lentile Ricoh, foarte precise
 
Lentilele profesionale, fabricate în Japonia, ale videoproiectorului BenQ W1600UST, sunt concepute pentru a realiza proiecții de la distanțe foarte scurte, oferind o imagine clară și o luminozitate uniformă pe întreaga suprafață de proiecție. BenQ a făcut selecția lentilelor, din toată gama profesională Ricoh, pentru a oferi imagini de o perfecțiune ce-ți va tăia respirația.
 
 
 
Ecran special pentru filme, în condiții de iluminare puternică
 
Ecranul de proiecție cu tehnologia "Ambient Light Reflection", special conceput pentru BenQ W1600UST, dispune de o textură specială în zigzag, care absoarbe peste 93% din lumina ambientală, pentru ca toată familia să se bucure de proiecția luminoasă, fără a fi nevoiți să stingă lumina din cameră.
 
 
 
 
Imaginea reflectată este mult mai prietenoasă pentru ochi
 
Lumina produsă de ecranele televizoarelor LED, poate conține componente dăunătoare pentru ochi (cum ar fi lumina albastră) sau poate avea flickering (care nu este perceput în mod normal, dar este dăunător pentru ochi). Tehnologia de proiecție a videoproiectorului BenQ W1600UST, face ca audiența să urmărească imaginile care sunt deja reflectate de ecran, fără a mai avea componente periculoase pentru ochi, fiind foarte potrivit pentru a urmări conținut video un timp mult mai îndelungat.
 
 
Conectivitate și compatibilitate multiplă
 
Având multiple porturi HDMI, porturi AV și funcție MHL, vă puteți bucura de conținut HD dintr-o multitudine de surse de semnal : playere BluRay, console de jocuri, laptopuri, tablete și telefoane. Conectivitatea largă permite familiei posibilități nelimitate în alegerea conținutului : educațional, filme, show-uri, social media sau chiar jocuri.
 
 
Pornire automată inteligentă
 
În momentul în care este detectat semnal, atât pe intrarea VGA cât și pe intrările HDMI, BenQ W1600UST pornește automat. Încântarea nu poate fi mai simplă decât atât!
 
 
Tehnologia proprietară BenQ, SmartEco, a perfectat ceea ce un proiector de tip DLP poate să facă, oferind un cost de întreținere mai mic, luminozitate fără compromisuri, calitate excepțională a imaginii și optimizarea duratei de viață a lămpii. Facilitățile de reducere dinamică a consumului nu vor compromite culorile vii, ce vor fi vizibile în orice proiecție.
 
 
Modul "SmartEco"
 
Tehnologia SmartEco™ analizează conținutul ce urmează a fi afișat, ajustând în mod dinamic puterea lămpii și determinând luminozitatea necesară pentru a oferi cele mai naturale culori și un contrast sporit. Se economisește 70% din energia consumată de lampă, mărind durata de viață a acesteia, în timp ce proiecțiile vor fi perfecte, fără nici un compromis al calității.
 
 
Modul "Eco Blank"
 
Atunci când doriți sa intrerupeți temporar proiecția, cum ar fi cazul unui telefon important, se activează modul "Eco Blank", care reduce puterea lămpii cu 70%, prelungind implicit durata acesteia de viața și economisind energie.
 
Modul "Fără sursă de semnal detectată"
 
Atunci când nu este detectată nici o sursă de semnal, modul "Eco Blank" va fi activat automat, după 3 minute de inactivitate, pentru a preveni risipa de energie.
 
Modul "Auto Power Off"
 
Proiectorul BenQ se va opri (intra în modul standby) în intervalul 16-20 minute de inactivitate, pentru a elimina risipa de energie și necesitatea supravegherii echipamentului atunci cand este în funcțiune.
 
 
 
Economie în înlocuirea lămpilor, timp de 10 ani
 
Tehnologia "SmartEco" extinde durata de utilizare a lămpii, adaptând puterea acesteia în mod dinamic, în funcție de conținutul afișat și de modurile presetate de imagine. Pentru exemplificare, la o durată de utlizare de 10 ani a proiectorului, vor fi necesare 3 lămpi pentru funcționarea în mod SmartEco, 5 lămpi pentru funcționarea în "Eco Mode" și 7 lămpi în modul de funcționare normal.
 
Perfecțiunea de durată a imaginii, datorită tehnologiei DLP®
 
Tehnologia "Digital Light Processing" (DLP®), a fost premiată în 2015 de catre "Academy Award of Merit" cu statueta Oscar® și reprezintă tehnologia de top, ce este folosită în proporție de 90% din cinematografele digitale de pe glob și de 100% de catre cinematografele IMAX. BenQ este numarul #1 mondial privind numărul de videoproiectoare cu tehnologie DLP, tehnologie ce domină piața globală a proiecțiilor digitale.
 
Acuratețe desăvârșită
 
Videoproiectoarele BenQ, cu ajutorul tehnologiei DLP™ redau cele mai realistice imagini și culori dificile. Deasemenea, combină tehnologia DLP BrilliantColor™ cu tehnologiile inovatoare BenQ, cum ar fi ColorWheel-ul interschimbabil, cu 6 segmente de culori.
 
 
Durează mai mult. Mult mai mult.
 
Având în componența DMD-ului, micro-oglinzi digitale durabile și un sistem optic aproape sigilat, pentru a diminua posibilitatea apariției prafului, videoproiectorul BenQ W1600UST nu își va pierde calitatea imaginii odată cu trecerea timpului. Chiar și după mii de ore de funcționare, înlocuirea lămpii va avea ca efect, obținerea aceleași calități ale imaginii ca și în prima zi de funcționare.
 
Claritate de cristal
 
Videoproiectoarele BenQ oferă un contrast și un factor de umplere al pixelilor de neegalat, pentru a produce cele mai clare proiecții și de a accentua cele mai fine detalii. Iar tehnologia proprietară BenQ, SmartEco, a perfectat ceea ce un proiector de tip DLP poate să facă, oferind un cost de întreținere mai mic, luminozitate fără compromisuri și optimizarea duratei de viață a lămpii .
 
 
 
Detalii tehnice
DenumireMarimeNormal
Specificatii3D ReadyDa
Tehnologie displayDLP
Luminozitate (Lumen)3300 lm
Contrast13.000:1
Rezolutie recomandata (pixeli)1920 x 1080
Rezolutie maxima (pixeli)VGA (640 x 480) - UXGA (1600 x 1200)
FormatFull HD
Putere lampa240 W
Durata de viata a lampii3000/ 4000/ 6000 ore
Raport imagine16:9
Compatibilitate formate videoNTSC, PAL, SECAM
TelecomandaDa
Caracteristici fiziceLungime (mm)385
Adancime (mm)429
Inaltime (mm)152
Greutate (kg)6.2
Consum (W)400 W