Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt in Bucuresti. Aplică acum!

Videoproiector Benq SU754, WUXGA (1920x1200), Contrast 13.000:1, 4700 lumeni, 3d Ready (Alb)
Benq Videoproiector Benq SU754, WUXGA (1920x1200), Contrast 13.000:1, 4700 lumeni, 3d Ready (Alb) SU754 Performanțe de exceptie, proiecții luminoase și o flexibilitate de instalare ridicată, pentru integrare în săli de dimensiuni medii.   Ideal pentru înlocuirea proiectoarelor vechi, existente într-o companie. Pentru o comunicare vizuală efi 3670856
7899.99 Out of stock

Videoproiector Benq SU754, WUXGA (1920x1200), Contrast 13.000:1, 4700 lumeni, 3d Ready (Alb)

COD: [ 9H.JGK77.24E ] ID: 3670856
7.899,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
7.900,00 Lei
(TVA inclus)
Videoproiector Benq SU754, WUXGA (1920x1200), Contrast 13.000:1, 4700 lumeni, 3d Ready (Alb)

Scurta descriere

Performanțe de exceptie, proiecții luminoase și o flexibilitate de instalare ridicată, pentru integrare în săli de dimensiuni medii.
 
Ideal pentru înlocuirea proiectoarelor vechi, existente într-o companie. Pentru o comunicare vizuală eficienta, BenQ SU754 oferă o luminozitate ridicată, în sălile de conferințe luminoase sau în sălile de consiliu. Gândit pentru o instalare ușoară și flexibilă, BenQ SU754 se poate integra fără probleme în infrastructurile de afișare existente, administrate centralizat și oferă, pentru o prezentare de exceptie, o gamă largă de opțiuni de afisare.
 
Calitate superbă a imaginii
 
Claritate de excepție în aproape orice lumină ambientală
 
Luminozitatea ridicată, de 4700 ANSI-Lumeni, a videoproiectorului BenQ SU754, permite realizarea de prezentări clare, într-o sală de dimensiuni medii, bine luminată. Dezbaterea, colaborarea dintre participanți, luările de notițe, sunt acum posibile, așa cum se cuvine unei prezentări de succes, fără nici un compromis de calitate și cu detalii evidențiate clar. Imagini de o calitate profesională pentru a satisface cele mai pretențioase așteptări.
 
 
Rezoluţie WUXGA, pentru imagini clare și detalii accentuate
 
Cu o rezoluţie nativă impresionantă, WUXGA (1920 x 1200), superioară rezoluției 1080p (FullHD), proiectorul BenQ SU754 oferă audienței imagini de o claritate incredibilă, orice detaliu fiind afișat.
 
 
Flexibilitate sporită, pentru o instalare eficientă
 
Raport de proiecție flexibil și zoom 1.5x, pentru a facilita orice înlocuire a unui proiector existent
Datorită raportului de proiecție și a zoom-ului mare de 1.5x, companiile pot să inlocuiască, rapid și economic, proiectoarele vechi sau scoase din uz, utilizând infrastructura existentă (inclusiv a suportului de montare pe tavan). Spre exemplificare, pentru a obține o imagine cu diagonala de 120" (cea mai uzitată în sălile de ședință), proiectorul se va amplasa în intervalul de distanta între 3.6 și 5.4 metri. Acest interval de distanță este posibil datorita zoom-ului optic foarte mare, reducând costurile cu "mutarea" suportului de tavan și cu re-cablarea videoproiectorului. Timpii de instalare/înlocuire vor fi și ei reduși, "upgrade-ul" din sala de sedințe va fi gata foarte repede.
 
 
Calibrare avansată a imaginii pentru videoproiecții aliniate perfect
 
Funcția "Keystone" pe două axe, este intalnită cel mai des la videoproiectoarele profesionale. Acum, aceasta funcție este prevazută și la BenQ SU754 și permite corectarea efectului de trapez, pe 2 axe - atît pe orizontală cât și pe verticală. Așadar, funcția "Keystone" este foarte utilă atunci când videoproiectorul nu este amplasat perfect pe centrul ecranului de proiecție. Având un interval de corecție de până la 30 grade, aveți un interval generos de amplasare al videoproiectorului, atât în plan vertical cât și în plan orizontal (lateral față de centrul ecranului de proiecție). Mai mult, fiecare colț al imaginii poate fi reglat independent, cu ajutorul funcției "Corner Fit", pentru a obtine o geometrie perfectă a proiecției.
 
Controlul și managementul videoproiectorului prin rețeaua UTP
 
Compatibilitate sporită cu majoritatea sistemelor de control
 
BenQ SU754 este compatibil cu marea majoritate a sistemelor de control : Crestron, AMX, Extron* și PJ-Link, sisteme care facilitează controlul unui videoproiector prin rețeaua LAN, usurând integrarea unui videoproiector într-o rețea existentă. Atunci când nu există o infrastructura LAN, controlul videoproiectorului se poate face prin protocolul RS232 - pe o distanță de maxim 15 metri. 
 
*BenQ este certificat de Extron începând cu anul 2017. Extron: Dezvoltat de Extron, Driverul "IP Link" permite monitorizarea și controlul device-urilor (via rețea de cablu UTP). Pentru mai multe informații, vizitați : www.extron.com/downloads
 
Control centralizat cu ajutorul aplicației BenQ MDA
 
Aplicația BenQ MDA ("Multiple Display Administrator") este un puternic instrument privind managementul unuia sau mai multor videoproiectoare, incluzând pornirea si oprirea acestora (opțiune foarte importantă pentru situația în care proiectoarele sunt montate în locuri inaccesibile și la distanțe prea mari pentru a fi operate cu ajutorul telecomenzii), precum și funcționarea acestora dupa un program prestabilit.
Soluții profesionale pentru prezentări Wireless
 
BenQ vă oferă un portofoliu complet de soluții* wireless, începând de la soluția profesională BenQ InstaShow™ și terminând cu cea mai cunoscută dintre ele, BenQ Qcast. Practic, pentru fiecare necesitate, suntem pregatiți cu soluția wireless corespunzătoare.
 
Prezentări wireless FullHD la un singur buton distanță!
 
BenQ InstaShow™ WDC10 este o soluție wireless hardware, care facilitează conectarea de pe orice "device" * (cum ar fi : laptop, desktop, playere dvd…etc) și permițând accesul a 16 utilizatori. Soluția wireless WDC10 este "Plug and Play", nu necesită instalarea de drivere și este compatibilă cu orice sistem de operare, usurând intervenția și luarea de cuvânt a prezentatorilor, pentru o prezentare fluentă și eficientă. 
*Cerințe pentru funcționarea BenQ WDC10 : Port USB și HDMI disponibil pe laptop (sau orice altă sursă de semnal) și un port HDMI liber la videoproiector.
 
Prezentări multimedia de pe orice dispozitiv mobil
 
Pentru a satisface nevoia de a afișa wireless, conținut multimedia de pe multitudinea de dispozitive inteligente existente și în acord cu conceptul BenQ BYOD ("Bring Your Own Device"), vă prezentăm BenQ QCast : prezentări HD multimedia, inclusiv documente, video, precum și "live camera". Fie că este vorba de dispozitive ce utilizeaza Android™ sau iOS™, BenQ Qcast permite conectarea multiplă, a 4 terminale client, în 4 "ecrane" separate (partajarea ecranului mare pentru 4 utilizatori). Cu aceasta soluție, BenQ incurajează colaborarea și exprimarea ideilor, pentru o ședință eficientă.
 
Ușă de vizitare în partea de sus, pentru o înlocuire ușoară a lămpii
 
Ușa de vizitare, dispusă în partea de sus a proiectorului, asigură un acces facil și permite ca inlocuirea lămpii să se faca rapid, fără a demonta videoproiectorul de pe suportul de montare pe tavan.
 
 
Perfecţiunea imaginii cu tehnologia DLP®. Aceeași calitate a imaginii, conservată în timp.
 
Având in componența DMD-ului, micro-oglinzi digitale durabile si un "motor" optic aproape sigilat, pentru a diminua posibilitatea apariției prafului, videoproiectorul BenQ SU754 nu-și va pierde calitatea imaginii odată cu trecerea timpului. Chiar și dupa mii de ore de funcționare, inlocuirea lămpii va avea ca efect, obținerea aceleași calități ale imaginii ca și în prima zi de funcționare.
 
 
Tehnologia exclusivă "BenQ SmartEco™ "
 
Tehnologia proprietara BenQ, SmartEco, a perfectat ceea ce un proiector de tip DLP poate să facă, oferind un cost de întreținere mai mic, luminozitate fără compromisuri, calitate excepțională a imaginii și optimizarea duratei de viață a lămpii. Facilitățile de reducere dinamică a consumului nu vor compromite culorile vii, ce vor fi vizibile în orice prezentare.
 
 
Detalii tehnice
DenumireModelSU754
MarimeNormal
Specificatii3D ReadyDa
Tehnologie displayDLP
Luminozitate (Lumen)4700 lm
Contrast13.000:1
Rezolutie recomandata (pixeli)1920 x 1200
Format3D Ready
Putere lampa310 W
Reproducere culori1.07 miliarde de culori
Distanta estimata a proiectarii0.67-8.48m
Raport imagine16:10
Compatibilitate formate videoNTSC, PAL, SECAM
Caracteristici fiziceLungime (mm)314.2
Adancime (mm)233
Inaltime (mm)117
Greutate (kg)3,3
Consum (W)365 W
Nivel Zgomot (Normal)36 dBA
Nivel Zgomot (Economic)31 dBA