Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Videoproiector BenQ MW612, WXGA (1280 x 800), 4000 lumeni, Contrast 20000:1, HDMI (Alb)
Benq Videoproiector BenQ MW612, WXGA (1280 x 800), 4000 lumeni, Contrast 20000:1, HDMI (Alb) MW612 Calitate excepțională a imaginii, pentru prezentări cu un impact puternic   Luminozitate mare și imagini clare, pentru săli de dimensiuni mici și medii   Luminozitatea ridicată, de 4000 ANSI-Lumeni, a videoproiectorului BenQ MW612, p 3670800
3099.99 Out of stock

Videoproiector BenQ MW612, WXGA (1280 x 800), 4000 lumeni, Contrast 20000:1, HDMI (Alb)

COD: [ 9H.JH577.13E ] ID: 3670800

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Videoproiector BenQ MW612, WXGA (1280 x 800), 4000 lumeni, Contrast 20000:1, HDMI (Alb)

Descrierea produsului Videoproiector BenQ MW612, WXGA (1280 x 800), 4000 lumeni, Contrast 20000:1, HDMI (Alb)

Calitate excepțională a imaginii, pentru prezentări cu un impact puternic
 
Luminozitate mare și imagini clare, pentru săli de dimensiuni mici și medii
 
Luminozitatea ridicată, de 4000 ANSI-Lumeni, a videoproiectorului BenQ MW612, permite realizarea de prezentări clare, într-o sală cu pana la 20 de participanți, având lumină ambientală. Dezbaterea, colaborarea dintre participanți, luările de notițe, sunt acum posibile, așa cum se cuvine unei prezentări de succes, fără nici un compromis de calitate și cu detalii evidențiate clar.
Contrast mare pentru texte clare
 
Având un contrast și un factor de umplere al pixelului cu mult peste media din industrie, BenQ MW612, produce imagini de o claritate uimitoare avand culoarea neagră reprodusă perfect, pentru detalii de excepție în prezentările ce conțin texte, grafice și linii subtile. Factorul de umplere mărit, accentuează claritatea și diferența între alb și negru, evidențiază imaginile colorate și reduce oboseala ochilor, pentru ca audiența să ramână concentrată asupra conținutului prezentării.
Prezentări wireless rapide, pentru o întalnire productivă
 
Prezentări wireless facile, compatibil cu toate dispozitivele
 
BenQ MW612, videoproiectorul pentru săli de ședințe, dispune de posibilitatea de a efectua proiecții wireless, atunci când este utilizat împreună cu unul din adaptoarele QCast și QCast Mirror. Introducând unul dintre aceste adaptoare în portul HDMI 1.2 și alimentând adaptorul de la portul USB (tip alimentare 5V/1A), se pot efectua proiecții wireless fără nici un efort, de pe tablete, telefoane sau calculatoare, având sisteme de operare iOS, Mac, Android sau Windows. Adaptoare wireless opționale : QCast Mirror HDMI Wireless Dongle, QCast Video Stream Wireless Dongle.
 
 
Calitate video HD și costuri de mentenanță zero, pentru prezentările wireless
 
Conectând un adaptor wireless, cum ar fi : QCast sau QCast Mirror , MW612 este capabil să redea conținut cu calitate HD, fără a mai utiliza cabluri de semnal, în timp ce utilizatorii se pot bucura de libertatea de a distribui wireless prezentarile.
 
 
Compatibilitate ridicată, utilizând  porturile HDMI
 
Videoproiectorul pentru săli de ședințe, BenQ MW612, are in dotarea sa, două porturi HDMI, ceea ce permite utilizatorilor conectarea dispozitivelor din generația actuală sau a adaptoarelor wireless QCast și QCast Mirror.
 
Port USB pentru alimentare (5V/1.5A)
 
Videoproiectorul pentru săli de sedințe, BenQ MW612, are în dotare un port USB, conceput special pentru alimentarea device-urilor, inclusiv a adaptoarelor wireless BenQ, capabil să furnizeze 5V/1A. Faciliteaza accesarea funcțiilor wireless, fără a mai avea nevoie de un cablu de alimentare suplimentar, pentru cele mai reușite prezentări.
 
Conectivitate MHL (Mobile High-definition Link)
 
Conectivitatea MHL, permite dispozitivelor mobile ce utilizează Android, să furnizeze conținut video, poze și prezentări, chiar în timp ce se incarcă. Deasemenea, adaptoarele wireless BenQ, cum ar fi : QCast, pot folosi acest port nu doar pentru transmiterea de date cât și pentru alimentarea acestora (este eliminată complet necesitatea de alimentare externă, de la rețea sau port USB). Se poate controla inclusiv funcția de "Playback" al dispozitivului smart, conectat la videoproiector, chiar cu ajutorul telecomenzii proiectorului, datorită conexiunii MHL (Mobile High-definition Link) .
 
Funcții de ajustare a imaginii, pentru o instalare imediată
 
Funcția "Keystone" în plan vertical, pentru o aliniere perfectă a imaginii
Aceasta funcție, corectează efectul de trapez, atunci când proiectorul nu este amplasat pe centrul ecranului de proiecție. Funcția "Keystone" face ca instalarea să fie mult mai flexibilă, oferind un interval generos de montaj în plan vertical.
 
 
 
Suporți de susținere reglabili, pentru o instalare perfectă
Videoproiectorul MW612 are doi suporți de susținere reglabili (piciorușe reglabile), pentru a-l putea amplasa în situații multiple de prezentări, crescând flexibilitatea utilizării .
Tehnologie de top, SmartEco, pentru un mediu ecologic
Sistemul "Eco Cycle"
Sistemul BenQ "Eco Cycle", elimină risipa de energie, reduce timpul necesar pornirii videoproiectorului si micșorează cazurile de mentenanță, pentru reducerea costului de utilizare.
 
 
Mod de funcționare SmartEco™ : Tehnologia SmartEco™ analizează conținutul ce urmează a fi afișat, ajustând în mod dinamic puterea lămpii și determinând luminozitatea necesară pentru a oferi cele mai naturale culori și un contrast sporit. Se economisește 70% din energia consumată de lampă, mărind durata de viață a acesteia, în timp ce proiecțiile vor fi perfecte, fără nici un compromis al calității. 
 
Mod de functionare "Eco Blank" : Atunci când nu este detectată nici o sursă de semnal, modul "Eco Blank" va fi activat automat, dupa 3 minute de inactivitate, pentru eliminarea distragerii audienței și pentru a economisi energie. 
 
Mod de functionare "Auto Power Off": Proiectorul BenQ se va opri (intra în modul standby) în intervalul 16-20 minute de inactivitate, pentru a elimina risipa de energie și necesitatea supravegherii echipamentului atunci cand este în funcțiune. 
 
* Modurile de funcționare "Eco Blank" și "SmartEco" pot să fie activate direct de pe telecomanda videoproiectorului.
Modul de funcționare "Lamp Save"
MW612 are un cost de întreținere extrem de redus, datorită intervalului mărit de inlocuire a lămpii. Modul de funcționare "LampSave", ajustează in mod dinamic luminozitatea lămpii, analizând conținutul ce urmează a fi afișat, fără a face rabat de la calitatea imaginii. Aceasta ajustare dinamică, prelungește durata de viață a lămpii cu până la 50%, față de modul normal de utilizare.
 
 
Putere consumată de doar 0.5W in modul "Standby"
Atunci când videoproiectorul este conectat la rețea, dar nu este pornit, consumul se situează la mai puțin de 0.5W, maximizând economia de energie.
 
Tehnologia "Digital Light Processing" (DLP)
Perfecțiunea de durată a imaginii, datorită tehnologiei DLP
Tehnologia "Digital Light Processing" (DLP), a fost premiată în 2015 de catre "Academy Award of Merit" cu statueta Oscar® și reprezintă tehnologia de top, ce este folosită în proporție de 90% din cinematografele digitale de pe glob și de 100% de catre cinematografele IMAX. BenQ este numarul #1 mondial privind numărul de videoproiectoare cu tehnologie DLP, tehnologie ce domină piața globală a proiecțiilor digitale.
 
Durează mai mult. Mult mai mult.
Având în componența DMD-ului, micro-oglinzi digitale durabile și un sistem optic aproape etanj, pentru a diminua posibilitatea apariției prafului, videoproiectorul BenQ MX611 nu își va pierde calitatea imaginii odată cu trecerea timpului. Chiar și după mii de ore de funcționare, înlocuirea lămpii va avea ca efect, obținerea aceleași calități ale imaginii ca și în prima zi de funcționare.
 
Claritate de cristal
Videoproiectoarele BenQ oferă un contrast și un factor de umplere al pixelilor de neegalat, pentru a produce cele mai clare proiecții și de a accentua cele mai fine detalii. Iar tehnologia proprietară BenQ, SmartEco, a perfectat ceea ce un proiector de tip DLP poate să facă, oferind un cost de întreținere mai mic, luminozitate fără compromisuri și optimizând durata de viață a lămpii.
 

Detalii tehnice

DenumireModelMW612
MarimeNormal
SpecificatiiTehnologie displayDLP
Luminozitate (Lumen)4000 lm
Contrast20.000:1
Rezolutie recomandata (pixeli)1280 x 800
Rezolutie maxima (pixeli)WUXGA (1920 x 1200)
Durata de viata a lampii4000 - 15000 ore
Reproducere culori1.07 miliarde de culori
Raport imagine16:10
Compatibilitate formate videoNTSC, PAL, SECAM
Caracteristici fiziceLungime (mm)296,5
Adancime (mm)221
Inaltime (mm)120
Greutate (kg)2,3
Consum (W)355 W
Nivel Zgomot (Normal)34 dBA
Nivel Zgomot (Economic)29 dBA
DiverseTelecomandaDa
Vezi mai mult