Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Videoproiector BenQ MS506, DLP, SVGA, 3200 lumeni, 800 x 600, Contrast 13000:1
Benq Videoproiector BenQ MS506, DLP, SVGA, 3200 lumeni, 800 x 600, Contrast 13000:1 MS506 Cea mai accesibilă alegere pentru spaţii mici şi medii MS506 are o luminozitate de 3200 ANSI lumeni şi un contrast mare de 13.000:1, costul efectiv redus şi faptul că este prietenos cu mediul face din MS506 o variantă de prezentare "full-scre 1154663
1515.99 Out of stock

Videoproiector BenQ MS506, DLP, SVGA, 3200 lumeni, 800 x 600, Contrast 13000:1

COD: [ 9H.JA477.14E ] ID: 1154663
1.515,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.516,00 Lei
(TVA inclus)
Videoproiector BenQ MS506, DLP, SVGA, 3200 lumeni, 800 x 600, Contrast 13000:1

Descrierea produsului Videoproiector BenQ MS506, DLP, SVGA, 3200 lumeni, 800 x 600, Contrast 13000:1

Cea mai accesibilă alegere pentru spaţii mici şi medii

MS506 are o luminozitate de 3200 ANSI lumeni şi un contrast mare de 13.000:1, costul efectiv redus şi faptul că este prietenos cu mediul face din MS506 o variantă de prezentare "full-screen" cu cele mai fine detalii chiar şi în încăperi luminate ambiental.

Economisește mai multă energie cu tehnologia SmartEco de la BenQ

Tehnologia SmartEco a perfectat ceea ce un proiector de tip DLP poate să facă, oferind un cost de întreținere mai mic, luminozitate fără compromisuri, calitate excepțională a imaginii și optimizarea duratei de viață a lămpii. Prin această inovație, scolile și companiile pot economisi până la 70% din energia consumată de lampă și pot scădea costurile de mentenanță. Facilitățile de reducere dinamică a consumului nu vor compromite culorile foarte vii, ce sunt vizibile în orice prezentare.

Modul SmartEco

În modul SmartEco, consumul lămpii este ajustat în mod inteligent pentru a oferi cel mai bun contrast și luminozitatea optimă, în funcție de conținutul afișat. Consumul este astfel redus pentru a fi folosită doar atâta lumină cât este necesară.

Modul LampSave

Lămpile înlocuite la intervale mai mari și mentenanța făcută mai rar înseamnă costuri de întreținere mai mici. Modul LampSave vă ajută să le obțineți prin ajustarea dinamică a consumului lămpii în funcție de conținutul redat pentru a prelungi viața lămpii cu până la 50%, în comparație cu modul de funcționare normal.

Modul EcoBlank

Acest mod permite profesorilor întunecarea proiecției de pe ecran oridecâteori au nevoie să redirecționeze atenția elevilor către ei sau când proiectorul nu este folosit. Atunci când este activat, modul EcoBlank reduce automat puterea lămpii, scăzând consumul total de curent cu 70%.

Modul Nicio sursă detectată

Când proiectorul nu mai detectează o sursă video, modul Eco Blank este activat automat după 3 minute de inactivitate. Curentul nu mai este risipit, iar durata de viață a bateriei este prelungită.

Consum de 0,5W în modul Standby

Atunci când nu este folosit, modelul MS506 reduce consumul până la 0,5W în modul standby, obținând astfel un nivel de consum ce era greu de atins de modelele anterioare. Acest avans tehnologic ajută la prelungirea vieții lămpii și la reducerea costurilor cu energia electrică.

Mentananță uşoră cu capac de acces rapid la lampă

Capacul de acces către lampa proiectorului este poziționat în partea de sus pentru a avea un acces rapid şi simplu, mai ales când proiectorul este montat în clasă pe tavan.

Şabloane pentru scriere

Pentru a face munca profesorului mai uşoară BenQ a adăugat la MS506 funcţia de saloane pentru învătare. Poţi alege dintre cele patru modele de şabloane: formatul scrisoare, partitură muzicală, foaie de lucru şi grafice; acum poţi folosi orice tablă intercativă ca şi pe o tablă clasică de şcoală fără să trebuiască să tragi linii suplimentare.

Instalare rapidă

Cu butonul de Quick Intall (instalare rapidă) de pe telecomandă ai acces rapid la funcțiile legate de instalarea proiectorului din Meniu OSD.

Proiectoare BenQ cu DLP | Imagini perfecte pentru mai mult timp, cu tehnologia DLP
Imagini cu o calitate ce nu se pierde:


Proiectoarele DLP BenQ sunt construite pentru a te bucura de ele foarte mult timp, oferind claritate excelentă, vizibilitate foarte bună și culori naturale timp de mulți ani. Noi folosim tehnologie DLP de top pentru a reflecta lumină pură din milioane de micro-oglinzi de pe un cip DMD prin rotițe de culoare îmbunătățite. Proiectoarele DLP BenQ nu au probleme de îmbătrânire și sunt teoretic imune la scăderea calității imaginii, datorită faptului că micro-oglinzile nu reflectă culori și sunt protejate într-un sistem etanșat aproape complet. Astfel, dacă după 2.000 de ore de funcționare intensă veți schimba lampa proiectorului cu una nouă, imaginile redate vor fi comparabile cu cele ale unui priector nou.

Claritate excepțională și vizibilitate foarte bună:

Tehnologia DLP oferă un factor de acoperire de 96%. Circuitele de control sunt amplasate sub pixel pentru a elimina conturul gros și negru din jurul fiecărui punct de pe imagine, contur ce reduce din culori și detalii. Un factor de acoperire cât mai mare se traduce într-o imagine vizibil mai pură, având culori mai intense și o claritate mai bună.

Proiectoarele DLP BenQ oferă de asemenea un raport de contrast foarte bun pentru afișarea perfectă a textului mic, a liniilor fine și a detaliilor din scenele întunecate. Intensitățile de negru sunt mai profunde, iar imaginea per ansamblu este  focalizată și mai curată. Prezentările dumneavoastră vor fi mai lizibile și foarte eficiente, chiar și din ultimul rând al unei încăperi bine iluminate.

Eticheta ecoFACTS

Eticheta ecoFACTS îți spune cât sunt de prietenoase cu mediul produsele BenQ!

Dezvoltând produse prietenoase cu mediul, BenQ nu dorește doar să se conformeze unor norme împotriva poluării mediului, ci să creeze dispozitive care să protejeze activ mediul înconjurător!

Eticheta ecoFACTS afirmă eforturile mari ale companiei BenQ de-a înlocui substanțele periculoase, de-a selecta materialele potrivite, de-a optimiza designul ambalajului și de-a construi produse ce consumă mai puțin.

Detalii tehnice

DenumireModelMS506
MarimeNormal
SpecificatiiTehnologie displayDLP
Luminozitate (Lumen)3200 lm
Contrast13.000:1
Rezolutie recomandata (pixeli)800 x 600
LentileF = 2.56 - 2.8, f = 21.00 mm - 23.00 mm
Rata focalizare1.1:1
Durata de viata a lampii1 000 - 5 000 ore
Reproducere culori1.07 miliarde de culori
Raport imagine4:3
Compatibilitate formate videoNTSC, PAL, SECAM
ConectivitateConexiuniComputer In (D-sub 15pin) x 2 (Share with component)
Monitor Out (D-sub 15pin) x 1
Composite Video In (RCA) x 1
S-Video In (Mini DIN 4pin) x 1
Audio In (Mini Jack) x 1
Audio Out (Mini Jack) x 1
Speaker 2W x 1
USB (Type mini B) x 1 (Download & Page/down)
RS232 (DB-9pin) x 1
IR Receiver x 1 (Front)
Caracteristici fiziceLungime (mm)283
Adancime (mm)222
Inaltime (mm)95
Greutate (kg)1.80
Consum (W)270 W
Nivel Zgomot (Normal)33 dBA
Nivel Zgomot (Economic)28 dBA
Vezi mai mult