Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Videoproiector BenQ MH750, 1920x 1080, Contrast 10000:1, FUll HD ,4500 Lumeni (Alb)
Benq Videoproiector BenQ MH750, 1920x 1080, Contrast 10000:1, FUll HD ,4500 Lumeni (Alb) MH750 O proiecţie perfectă în fiecare ocazie   BenQ MH750 este exact ce vă trebuie pentru a avea o prezentare perfectă, indiferent de locaţie. Cu o luminozitate de 4500 ANSI lumeni şi o rată mare de contrast de 10000:1, acest proiector Full HD 10 3670821
6099.99 Limited Availability

Videoproiector BenQ MH750, 1920x 1080, Contrast 10000:1, FUll HD ,4500 Lumeni (Alb)

COD: [ 9H.JFG77.23E ] ID: 3670821
6.099,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
6.100,00 Lei
(TVA inclus)
Videoproiector BenQ MH750, 1920x 1080, Contrast 10000:1, FUll HD ,4500 Lumeni (Alb)

Descrierea produsului Videoproiector BenQ MH750, 1920x 1080, Contrast 10000:1, FUll HD ,4500 Lumeni (Alb)

O proiecţie perfectă în fiecare ocazie

 

BenQ MH750 este exact ce vă trebuie pentru a avea o prezentare perfectă, indiferent de locaţie. Cu o luminozitate de 4500 ANSI lumeni şi o rată mare de contrast de 10000:1, acest proiector Full HD 1080p împreună cu funcţia de corecţie a trapezului 2D pe orizontală şi pe verticală vă oferă diferite opţiuni de afişare pentru ca prezentarea dvs. să arate minunat.
 
Performanţă vizuală extraordinară
Luminozitate mare
 
Nu contează unde sunteţi, cu luminozitatea ridicată de 4500 ANSI lumeni, MH750 vă va oferi întotdeauna cea mai bună claritate sub cele mai strălucitoare lumini! Deci, profită! Preluaţi controlul şi bucuraţi-vă de prezentări perfecte şi interacţiuni de grup cu publicul dumneavoastră !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Rată de contrast mare
 
Rata de contrast mare de 10000:1 garantează că orice text, imagine, grafic, tabel şi videoclip este proiectat cu o claritate optimă şi precizie îmbunătăţită, în special datele numerice. Acesta permite prezentatorilor să vizualizeze clar fişierele prezentării şi permite audienţei să rămână concentrată asupra conţinutului proiectat.
 
Full HD 1080P
 
Afişaţi conţinut Full HD la o definiţie 1080p clară şi vizionaţi conţinut Blu-ray, jocuri video şi transmisii în format HD cu o calitate superbă şi un contrast ridicat, fără reducerea formatului sau compresie.
Gestionarea independentă a culorilor 3D pentru şase culori primare
 
Instrumentul exclusiv de gestionare a culorilor 3D de la BenQ asigură o personalizare de 100% a culorilor, fără compromisuri, oferind libertatea de a regla fin şi independent nivelurile de nuanţă, textură şi saturaţie pentru toate cele şase culori primare (R/G/B/C/M/Y).
 
Boxă încorporată de 10 W
 
MH750 este dotat cu suport audio îmbunătăţit în timp ce vizionaţi filme. Acesta asigură o performanţă audio deosebit de clară prin intermediul boxei încorporate de 10 W.
Configurare facilă şi fără dificultate
Zoom mare pentru imagini mari în orice spaţiu
 
Funcţia Zoom mare 1.3x eliberează spaţiu pe o gamă mare de distanţe de proiecţie şi proiectează imagini de până la 300" lăţime, oferindu-vă flexibilitatea amplasării proiectorului în orice loc, fără a compromite decorul actual.
 
 
Proiecţie laterală cu ajutorul funcţiei Corecţie distorsiune trapez 2D şi Corecţie verticală distorsiune trapez
 
Funcţia Corecţie distorsiune trapez 2Dîmbunătăţeşte flexibilitatea instalării prin corectarea efectului de trapez, prin ajustare orizontală şi verticală cu până la +-30 grade. Datorită acestei funcţii, proiectorul poate fi aşezat pe centru, iar prezentatorul poate sta în faţa ecranului fără a bloca imaginea. Proiectorul poate fi aşezat, de asemenea, oriunde pe o masă în formă de U, fără a mişca masa sau a pune un stand în mijloc.
 
 
Potrivire colţ
 
Funcţia Potrivire colţ este un mod flexibil şi convenabil de a alinia perfect imaginea prin ajustarea fiecărui colţ al imaginii în mod independent.
 

 

Prezentare Full HD Wireless prin intermediul dispozitivului dvs. inteligent de la Qcast (opţional)
 
Treceţi de la ecranul mic la ecranul mare pentru a efectua prezentarea dvs. cu ajutorul Qcast! Datorită suportului oferit de tehnologia NFC, puteţi transmite cu uşurinţă prin wireless conţinuturi multimedia de 1080p de pe dispozitivul dvs. inteligent pe MH750.
 
 
Conexiune MHL
 
Datorită suportului oferit de tehnologia MHL, puteţi transmite instant conţinut de pe smartphone-ul sau tableta dvs. Doar conectaţi dispozitivul dvs. printr-un cablu MHL şi priviţi oglindirea fără întreruperi a conţinutului cum se extinde pe ecranul proiectorului.
Suportă diferite formate 3D
 
MH750 este echipat cu DLP Link™ - proiecţie suportată 3D, pentru a vă oferi aceleaşi efecte 3D incredibile pe care le vedeţi în filmele 3D. Formatele 3D suportate de MH750 sunt Field Sequential 3D, Frame Packing 3D, Top-and-Bottom 3D şi Side by Side 3D. De asemenea, acest proiector incredibil poate fi conectat la DVD playerele blu-ray pentru o calitate vizuală excelentă.
 
Sursă de alimentare USB de 1,5 A de tip A
 
Utilizatorii îşi pot încărca dispozitivele mobile cu ajutorul sursei de alimentare USB de 1,5 A de tip A prin USB de tip A. Nu trebuie să vă faceţi griji că dispozitivul dvs. mobil rămâne fără baterie în timp ce transmiteţi conţinutul prezentării în timpul întâlnirilor.
Economie de energie, ecologic
Tehnologie de vârf SmartEco pentru un mediu mai curat
 
Întrucât este prima marcă DLP care include tehnologia ImageCare de la Philips în sistemul de proiecţie, BenQ a făcut un pas mai departe, dezvoltând propria tehnologie SmartEco pentru a perfecţiona ceea ce DLP poate face pentru economisirea energiei. Construit cu această invenţie complet nouă, MH750 aduce împreună luminozitatea fără compromis, calitatea excelentă a imaginii şi durata optimizată de viaţă a lămpii, prin caracteristici inovative.
 
 
Mod SmartEco
 
Modul SmartEco, reglează în mod inteligent puterea lămpii pentru reduce consumul energetic, oferind cel mai bun contrast şi cea mai bună luminozitate, folosind atâta lumină cât este necesară.
 
                                       
 
Consum de putere mediu pentru proiector de 260 W           Detalii îmbunătăţite în scenele întunecate                                                                                    Consum de putere mediu pentru proiector de 210 W
 
Mod EcoBlank
 
Dacă se detectează că proiectorul nu are o sursă de afişare timp de mai mult de trei minute, sistemul va comuta automat în modul Eco blank, eliminând risipa de energie şi prelungind durata de viaţă a lămpii proiectorului.
 
 
Sursă detectată Putere de 100% a lămpii
 
Nicio sursă detectată Putere de 30% a lămpii
 
 
Mod Oprire automată
 
Dacă proiectorul nu are o sursă de afişare, sistemul va opri automat proiectorul, eliminând risipa de energie şi prelungind durata de viaţă a lămpii proiectorului.
 
0,5 W în modul Stand-by
 
Când este inactiv, MH750 menţine consumul energetic la un nivel minim (<0,5 W în modul Stand-by), obţinând ceea ce odată constituia o mare provocare pentru modelele anterioare de proiectoare. Aceasta dezvoltare tehnologică în economia de energie ajută la reducerea costurilor.
 
Proiectoare BenQ DLP® Calitate perfectă a imaginii de lungă durată şi tehnologie de proiecţie DLP
 
Tehnologia Digital Light Processing (DLP), recompensată cu Distincţia de merit 2015 a Academiei Americane de Film (statuetă Oscar®), este principala tehnologie de proiecţie utilizată în 90% din cinematografele digitale din lume şi în 100% dintre sălile de proiecţie IMAX. Cu tehnologia DLP dominând piaţa proiectoarelor, cu o cotă de piaţă de peste 50%, BenQ este, în prezent, marca de proiectoare DLP cu cele mai bune vânzări, oferind performanţe de clasă mondială fără egal.
 
Durabilitate
 
Microoglinzile de o incredibilă durabilitate ale cipului DLP şi structura aproape etanşă a motorului DLP arată că proiectoarele DLP de la BenQ rezistă la testul timpului fără pierderi de calitate a imaginii. Eliminând acumularea de praf şi daunele produse de căldură, proiectoarele BenQ strălucesc an după an şi arată ca noi cu o simplă schimbare de lampă.
 
        BenQ DLP Projector
 
Non-DLP Projector
 
Claritate impecabilă
 
Apreciate la superlativ pentru contrastul înalt lider în domeniu, proiectoarele DLP BenQ produc, de asemenea, claritatea cel mai bine definită, pentru detalii şi text de o excepţională claritate, prin maximizarea raportului de umplere a pixelilor individuali şi utilizarea tehnologiei exclusiviste BenQ SmartEco™.
 
 
 

Detalii tehnice

DenumireModelMH750
MarimeNormal
SpecificatiiTehnologie displayDLP
Luminozitate (Lumen)4500 lm
Contrast10.000:1
Rezolutie recomandata (pixeli)1920 x 1080
Rezolutie maxima (pixeli)VGA (640 x 480), WUXGA (1920 x 1200)
FormatFull HD
Putere lampa310 W
Durata de viata a lampii2500/ 3500/ 4500 ore
Reproducere culori1.07 miliarde de culori
Raport imagine16:9
Compatibilitate formate videoNTSC, PAL, SECAM
Caracteristici fiziceLungime (mm)314.2
Adancime (mm)216.3
Inaltime (mm)116
Greutate (kg)3,3
Consum (W)270 W
Nivel Zgomot (Normal)36 dBA
Nivel Zgomot (Economic)39 dBA
Vezi mai mult