Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt in Bucuresti. Aplică acum!

Videoproiector BenQ MH606, 1080p (1920x1080)‎, Contrast 10000:1 , 3500 Lumeni, Full HD (Alb)
Benq Videoproiector BenQ MH606, 1080p (1920x1080)‎, Contrast 10000:1 , 3500 Lumeni, Full HD (Alb)   Luminozitate mare și imagini clare, pentru săli de dimensiuni mici și medii   Proiectat pentru a spori productivitatea unei întâlniri, în care prezentatorii se pot conecta ușor. Videoproiectorul pentru săli de ședințe, BenQ MH606 dis 3670888
3430.99 Limited Availability

Videoproiector BenQ MH606, 1080p (1920x1080)‎, Contrast 10000:1 , 3500 Lumeni, Full HD (Alb)

COD: [ 9H.JGX77.13E ] ID: 3670888
3.430,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
3.431,00 Lei
(TVA inclus)
Videoproiector BenQ MH606, 1080p (1920x1080)‎, Contrast 10000:1 , 3500 Lumeni, Full HD (Alb)

Scurta descriere

 
Luminozitate mare și imagini clare, pentru săli de dimensiuni mici și medii
 
Proiectat pentru a spori productivitatea unei întâlniri, în care prezentatorii se pot conecta ușor. Videoproiectorul pentru săli de ședințe, BenQ MH606 dispune de capabilitați pentru proiecții fără fir, atunci când adaptorul wireless este instalat. Având o instalare ușoara, luminozitate de 3500 ANSI-Lumeni și contrast nativ 10.000:1, videoproiectorul MH606 oferă performanțe înalte pentru realizarea proiecțiilor. Totodată, este prietenos cu mediul, având o durata de viață a lămpii de pâna la 15.000 ore.

 
Calitate excepțională a imaginii, pentru prezentări cu un puternic impact
 
Luminozitate mare și imagini clare, pentru săli de dimensiuni mici și medii
 
Luminozitatea ridicată, de 3500 ANSI-Lumeni, a videoproiectorului BenQ MH606 permite realizarea de prezentări clare, într-o sală cu pana la 20 de participanți, având lumină ambientală. Dezbaterea, colaborarea dintre participanți, luările de notițe, sunt acum posibile, așa cum se cuvine unei prezentări de succes, fără nici un compromis de calitate și cu detalii evidențiate clar.
Rezolutie Full HD (1080p) pentru o afișare perfectă
 
Rezoluția Full HD oferă un avantaj pentru prezentările profesionale, proiecțiile fiind desăvârșite. Rezoluția mare, de 2 megapixeli, vă oferă cele mai subtile detalii, claritate fără egal și instrumente suplimentare de afișare pentru prezentări cu conținut diversificat.
 
Contrast mare pentru texte clare
 
Având un contrast și un factor de umplere al pixelului cu mult peste media din industrie, BenQ MH606 produce imagini de o claritate uimitoare avand culoarea neagră reprodusă perfect, pentru detalii de excepție în prezentările ce conțin texte, grafice și linii subtile. Factorul de umplere mărit, accentuează claritatea și diferența între alb și negru, evidențiază imaginile colorate și reduce oboseala ochilor, pentru ca audiența să ramână concentrată asupra conținutului prezentării .
 
 
Prezentări wireless facile, compatibilitați ridicate cu dispozitivele
 
BenQ MH606 videoproiectorul pentru săli de ședințe, dispune de posibilitatea de a efectua proiecții wireless, atunci când este utilizat împreună cu unul din adaptoarele QCast și QCast Mirror. Introducând unul dintre aceste adaptoare în portul HDMI 1.2 și alimentând adaptorul de la portul USB (tip alimentare 5V/1A), se pot efectua proiecții wireless fără nici un efort, de pe tablete, telefoane sau calculatoare, având sisteme de operare iOS, Mac, Android sau Windows. Adaptoare wireless opționale : QCast Mirror HDMI Wireless Dongle, QCast Video Stream Wireless Dongle .
 
 
 
Calitate video HD și costuri de mentenanță zero, pentru prezentările wireless
 
Conectând un accesoriu wireless, cum ar fi : QCast sau QCast Mirror , MH606 este capabil să redea conținut cu calitate Full HD, fără a mai utiliza cabluri de semnal, în timp ce utilizatorii se pot bucura de libertatea de a distribui wireless prezentarile.
 
 
Compatibilitate ridicată, utilizând porturile HDMI
 
Videoproiectorul pentru săli de ședințe, BenQ MH606 are in dotarea sa, două porturi HDMI, ceea ce permite utilizatorilor conectarea dispozitivelor din generația actuală sau a adaptoarelor wireless QCast și QCast Mirror.

 
Port USB pentru alimentare (5V/1.5A)
 
Videoproiectorul pentru săli de sedințe, BenQ MH606 are în dotare un port USB, conceput special pentru alimentarea device-urilor, inclusiv a adaptoarelor wireless BenQ, capabil să furnizeze 5V/1A. Adaugă capabilități wireless la acest proiector, fără a mai avea nevoie de un cablu de alimentare suplimentar, pentru cele mai reușite prezentări.
 
Conectivitate MHL (Mobile High-definition Link)
 
Conectivitatea MHL, permite dispozitivelor mobile ce utilizează Android, să furnizeze conținut video, poze și prezentări, chiar în timp ce se incarcă. Deasemenea, adaptoarele wireless BenQ, cum ar fi : QCast, pot folosi acest port nu doar pentru transmiterea de date cât și pentru alimentarea acestora (este eliminată complet necesitatea de alimentare externă, de la rețea sau port USB). Se poate controla inclusiv funcția de "Playback" al dispozitivului smart, conectat la videoproiector, chiar cu ajutorul telecomenzii proiectorului, datorită conexiunii MHL (Mobile High-definition Link) .
 
Funcții de ajustare a imaginii, pentru o instalare imediată
 
Funcția "Keystone" în plan vertical, pentru o aliniere perfectă a imaginii
 
Aceasta funcție, corectează efectul de trapez, atunci când proiectorul nu este amplasat pe centrul ecranului de proiecție. Funcția "Keystone" face ca instalarea să fie mult mai flexibilă, oferind un interval generos de montaj în plan vertical .

 
Suporți de susținere reglabili, pentru o instalare perfectă
 
Videoproiectorul MH606 are doi suporți de susținere reglabili (piciorușe reglabile), pentru a-l putea amplasa în situații multiple de prezentări, crescând flexibilitatea utilizării .
 
 
Tehnologie de top, SmartEco, pentru un mediu ecologic
 
Sistemul "Eco Cycle"
 
Sistemul BenQ "Eco Cycle", elimină risipa de energie, reduce timpul necesar pornirii videoproiectorului si micșorează cazurile de mentenanță, pentru reducerea costului de utilizare.
 
 
Mod de funcționare SmartEco™ : Tehnologia SmartEco™ analizează conținutul ce urmează a fi afișat, ajustând în mod dinamic puterea lămpii și determinând luminozitatea necesară pentru a oferi cele mai naturale culori și un contrast sporit. Se economisește 70% din energia consumată de lampă, mărind durata de viață a acesteia, în timp ce proiecțiile vor fi perfecte, fără nici un compromis al calității. 
 
Mod de functionare "Eco Blank" : Atunci când nu este detectată nici o sursă de semnal, modul "Eco Blank" va fi activat automat, dupa 3 minute de inactivitate, pentru eliminarea distragerii audienței și pentru a economisi energie. 
 
Mod de functionare "Auto Power Off": Proiectorul BenQ se va opri (intra în modul standby) în intervalul 16-20 minute de inactivitate, pentru a elimina risipa de energie și necesitatea supravegherii echipamentului atunci cand este în funcțiune. 
 
* Modurile de funcționare "Eco Blank" și "SmartEco" pot să fie activate direct de pe telecomanda videoproiectorului.
 
Modul de funcționare "Lamp Save"
 
MH606 are un cost de întreținere extrem de redus, datorită intervalului mărit de inlocuire a lămpii. Modul de funcționare "LampSave", ajustează in mod dinamic luminozitatea lămpii, analizând conținutul ce urmează a fi afișat, fără a face rabat de la calitatea imaginii. Aceasta ajustare dinamică, prelungește durata de viață a lămpii cu până la 50%, față de modul normal de utilizare. 
 
Putere consumată de doar 0.5W in modul "Standby"
 
Atunci când videoproiectorul este conectat la rețea, dar nu este pornit, consumul se situează la mai puțin de 0.5W, maximizând economia de energie.
 
Tehnologia "Digital Light Processing" (DLP)
 
Perfecțiunea de durată a imaginii, datorită tehnologiei DLP
 
Tehnologia "Digital Light Processing" (DLP), a fost premiată în 2015 de catre "Academy Award of Merit" cu statueta Oscar® și reprezintă tehnologia de top, ce este folosită în proporție de 90% din cinematografele digitale de pe glob și de 100% de catre cinematografele IMAX. BenQ este numarul #1 mondial privind numărul de videoproiectoare cu tehnologie DLP, tehnologie ce domină piața globală a proiecțiilor digitale.
 
Durează mai mult. Mult mai mult.
 
Având în componența DMD-ului, micro-oglinzi digitale durabile și un "motor" optic aproape sigilat, pentru a diminua posibilitatea apariției prafului, videoproiectorul BenQ MW612 nu își va pierde calitatea imaginii odată cu trecerea timpului. Chiar și după mii de ore de funcționare, înlocuirea lămpii va avea ca efect, obținerea aceleași calități ale imaginii ca și în prima zi de funcționare.
 
Claritate de cristal
 
Videoproiectoarele BenQ oferă un contrast și un factor de umplere al pixelilor de neegalat, pentru a produce cele mai clare proiecții și de a accentua cele mai fine detalii. Iar tehnologia proprietară BenQ, SmartEco, a perfectat ceea ce un proiector de tip DLP poate să facă, oferind un cost de întreținere mai mic, luminozitate fără compromisuri și optimizarea duratei de viață a lămpii .

Detalii tehnice
DenumireMarimeNormal
SpecificatiiLuminozitate (Lumen)3500 lm
Contrast10.000:1
Rezolutie recomandata (pixeli)1920 x 1080
Rezolutie maxima (pixeli)VGA (640 x 480), WUXGA (1920 x 1200)
FormatFull HD
Putere lampa200 W
Raport imagine16:9
Compatibilitate formate videoNTSC, PAL, SECAM pana la 1080p
Caracteristici fiziceLungime (mm)296,5
Adancime (mm)221
Inaltime (mm)120
Greutate (kg)2,3
Consum (W)280 W (Max.)
Nivel Zgomot (Normal)33 dBA
Nivel Zgomot (Economic)29 dBA