Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Videoproiector BenQ GS1, 720p (1280x720), 300 Lumeni, Contrast 100.000:1, 3d Ready (Alb)
Benq Videoproiector BenQ GS1, 720p (1280x720), 300 Lumeni, Contrast 100.000:1, 3d Ready (Alb) Rescrieţi regulile. Lărgiţi-vă universul   BenQ GS1 cu mod Camping este un proiector portabil, fără cablu, pentru divertisment în aer liber care funcţionează extraordinar pe timp de noapte. Bucuraţi-vă de filme pe un ecran de 60", aprox. 3670915
3199.99 Out of stock

Videoproiector BenQ GS1, 720p (1280x720), 300 Lumeni, Contrast 100.000:1, 3d Ready (Alb)

COD: [ 9H.JFL77.59E ] ID: 3670915

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Videoproiector BenQ GS1, 720p (1280x720), 300 Lumeni, Contrast 100.000:1, 3d Ready (Alb)

Descrierea produsului Videoproiector BenQ GS1, 720p (1280x720), 300 Lumeni, Contrast 100.000:1, 3d Ready (Alb)

Rescrieţi regulile. Lărgiţi-vă universul
 
BenQ GS1 cu mod Camping este un proiector portabil, fără cablu, pentru divertisment în aer liber care funcţionează extraordinar pe timp de noapte. Bucuraţi-vă de filme pe un ecran de 60", aprox. 1 M, cu greutate mai mică de 1 Kg ce se va potrivi în orice loc. Configurarea printr-o singură atingere îl face să fie ideal pentru utilizatorii netehnici. GS1 este accesoriul pentru camping în aer liber fără de care nu veţi pleca de acasă.
 
Accesoriu pentru camping în aer liber pentru posibilităţi nelimitate
 
Primul proiector BenQ conceput să elimine distanţa dintre spaţiul interior şi cel exterior, oferindu-vă posibilităţi nelimitate de divertisment. Încercaţi ceva nou şi transformaţi experienţa la camping într-una pe care nu o veţi uita niciodată. GS1 este echipat cu toate avantajele unui proiector de interior. Aşadar, luaţi proiectorul GS1 xu dvs. şi aşezaţi tabăra oriunde doriţi !
 
Design uşor de utilizat de întreaga familie
 
Conceput cu gândul la familie, GS1 nu are cablu, prin urmare îl puteţi aşeza pe o masă de camping sau pe orice suprafaţă care să corespundă mediului în care vă aflaţi. Veţi putea să stârniţi invidia celorlalţi turişti. Neavând nevoie de cabluri, puteţi să vă aşezaţi comod, să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de timpul liber binemeritat. Chiar şi atunci când copiii aleargă prin jur, nimeni nu se poate împiedica accidental în cabluri, pe întuneric !
 
 
Bucuraţi-vă de libertatea oferită de distracţia fără cablu
 
Cititoare USB încorporate pentru divertisment multimedia
 
Vizualizarea conţinutului precum filmele, muzica şi videoclipurile în doar câteva secunde nu a fost niciodată mai uşoară datorită cititoarelor USB încorporate. GS1 este dotat cu porturi USB 3.0 şi 2.0 şi dvs. decideţi ce doriţi să partajaţi cu prietenii şi familia.
 
Conectaţi-vă dispozitivele prin Bluetooth
 
Dotat cu Bluetooth 4.0, puteți conecta boxele dvs. Bluetooth pentru a avea parte de o experiență audio de excepție. În momentele mai liniștite, vă puteți delecta cu un film sub stele, utilizând propriile căști Bluetooth și vă puteți chiar conecta tastatura pentru a juca jocuri.
 
Partajați conținut cu ajutorul aplicației Telefon
 
Utilizaţi aplicaţia Telefon a BenQ şi partajaţi conţinut direct de pe telefonul dvs., pentru a putea partaja fotografiile speciale pe care le-aţi făcut în acea zi şi toţi se pot bucura de ele fără a se înghesui în jurul unui ecran mic.
 
Transmiteţi conţinut online instantaneu
 
Înveseliţi-i chiar şi pe cei mai neastâmpăraţi adolescenţi. Dacă sunteţi într-un camping şi aveţi Internet, puteţi partaja şi transmite instantaneu. Aşadar, puteţi accesa conţinutul potrivit pentru grupul dvs., după care vă puteţi relaxa. Veţi fi invidiat de toţi turiştii. Doar aşezaţi-vă confortabil, relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă de timpul liber binemeritat.
 
Carcasă robustă din cauciuc
 
GS1 are o carcasă standard din cauciuc perfectă pentru familiile care au nevoie de ceva protecţie suplimentară. Designerii noştri înţeleg faptul că picnicul în aer liber împreună cu familia presupune ca totul să fie mai rezistent, puternic şi mai robust decât în mod normal. Proiectorul GS1 uşor de utilizat de întreaga familie este singurul accesoriu pentru camping în aer liber de care aveţi nevoie pentru a vă distra.
 
Rezistent la apă conform IPX1
 
Probabil că aţi aşezat GS1 pe masa de camping, pregătit să înceapă filmul, când, deodată, se varsă o băutură. În acest caz, nu este nevoie să vă faceţi griji deoarece carcasa cauciucată a lui GS1 este, de asemenea, rezistentă la stropirea cu apă conform IPX1.
 
Rezistenţă la scăpare
 
GS1 este dotat cu o carcasă rezistentă la scăpare; ceea ce înseamnă că acesta va supravieţui chiar şi unei căderi de la 60 cm.
 
Emisie de temperatură scăzută
 
Spre deosebire de alte proiectoare, GS1 emite o temperatură scăzută, fiind astfel suficient de sigur pentru copiii curioşi care l-ar putea atinge, fără a se răni la mâini .
 
Configurare simplă printr-o singură atingere
 
 

Corecţie automată distorsiune trapez
 
Funcţia Corecţie automată distorsiune trapez reglează imaginea pentru a se potrivi cu ecranul - fie că este cortul, caravana sau rulota dvs. Ideal pentru utilizatorii netehnici, GS1 facilitează distracţia oriunde aţi merge.
 
Picior ajustabil
 
Oriunde vă instalaţi, piciorul poate fi ajustat manual pentru a se potrivi înălţimii ecranului dvs. provizoriu - GS1 este gata să pornească indiferent unde v-aţi afla.
 
Imagini mari în orice spaţiu Ecran de 60" @ 1 m
 
GS1 are cel mai scurt obiectiv dintre proiectoarele portabile. Acesta poate proiecta o imagine de 60” de la o distanţă de doar 1 m. Când publicul este mai numeros, puteţi cumpăra un accesoriu pentru ecran, fie că mergeţi la camping în pădure sau acasă, în curte. Cu GS1 aveţi întotdeauna filmele la îndemână.
 
Compact, de dimensiunea unei palme pentru a se potrivi în orice spaţiu
 
De dimensiunea unei palme pentru portabilitate concretă
 
GS1 (13,9cm x 14,6cm) este suficient de mic pentru a încăpea în palma dvs. Pentru a se asigura că GS1 este accesoriul pentru camping în aer liber fără de care nu veţi pleca de acasă, designerii BenQ şi-au dat seama că acesta trebuie să fie cu adevărat portabil. GS1 poate fi împachetat în portbagajul oricărei maşini sau în dulapul oricărei caravane, prin urmare nu mai aveţi nicio scuză ca serile dvs. să mai fie vreodată plictisitoare.
 

 
Vizualizaţi filmele dvs. oriunde aţi merge - cântăreşte sub 1 Kg
 
Compact, dar puternic, GS1 şi acumulatorul cântăresc doar 1 kg şi încap în palma dvs. Odată ce v-aţi tras sufletul, aceasta este şansa dvs. să vă uimiţi prietenii şi familia şi să fiţi subiect de discuţie în tabără.
 
Unul dintre lucrurile pe c are oamenii le consideră importante în cazul dispozitivelor pentru consumatori este durata de viaţă a bateriei. De aceea, GS1 a fost conceput special pentru divertisment în aer liber. Chiar dacă vizionaţi filme, videoclipuri sau ascultaţi muzică, GS1 poate face ca distracţia să continue. Cu un acumulator de 3 ore, GS1 are mai mult de cât suficientă energie pentru a rezista toată seara.

 
Schimbaţi acumulatorul în câteva secunde
 
Dacă aveţi nevoie de mai multă energie, doar înlocuiţi-l cu unul nou, fără a avea nevoie de un cablu de încărcare. Acumulatorul lui GS1poate fi înlocuit în câteva secunde cu un acumulator suplimentar pentru ca cei care au de gând să stea treji toată noaptea, distracţia să poată continua.
 
Moduri Imagine pentru a corespunde nevoilor dvs.
 
GS1 este dotat cu cinci moduri de imagine: Camping, Vivid (Culori vii), Bright (Luminos), Movie (Film) şi Office (Birou). Aceasta înseamnă că dvs. vă puteţi bucura de cea mai bună experienţă în funcţie de locul în care vă aflaţi şi de conţinutul pe care îl vizionaţi. Modul Camping este modul implicit al GS1 şi este ideal pentru redarea filmelor în aer liber, unde lumina ambientală este limitată. Când mergeţi acasă, cele mai populare două moduri sunt Vivid (Culori vii) şi Movie (Film). Modul Vivid (Culori vii) este ideal pentru vizionarea benzilor desenate, atunci când doriţi imagini colorate şi vii. Modul Movie (Film) este conceput să afişeze culorile reale din film şi este ideal atunci când este utilizat într-o cameră întunecoasă.
 
Ajustaţi Modul Lumină ambientală ca să se potrivească nevoilor dvs.
 
Daytime/Evening (Zi/Seară)
 
Într-o zi lungă de vară, cînd mediul ambiental este mai luminos decât de obicei, selectaţi modul Daytime (Zi), care face culorile mai puternice şi mai pure. În modul Evening (Seară), GS1 face imaginile mai luminoase, fără a pierde definiţia imaginii în zonele luminoase.
Normal
 
GS1 vă oferă posibilitatea de a alege modul în funcţie de mediul ambient. Aceasta este setarea implicită pentru GS1 şi este cea mai confortabilă pentru ochii dvs. Aşadar, oriunde vă aflaţi, GS1 se poate adapta pentru a se potrivi locaţiei şi luminii din jurul dvs. GS1 este singurul proiector portabil cu LED de care aveţi nevoie pentru divertisment sub stele.
Camp Fire/Star Night (Foc de tabără/Noapte cu stele)
 
Dacă vizionaţi un film lângă focul de tabără, acest mod este perfect atunci când lumina este scăzută. Sau, dacă v-aţi aşezat confortabil şi vizionaţi filmele în aer liber, atunci selectaţi modul Star (Stea); acesta vă va ajuta să întunecaţi imaginea, dar în acelaşi timp, va păstra toate detaliile din zona întunecată clare şi precise, perfecte pentru acele nopţi petrecute la lumina lunii.

Bucuraţi-vă de o experienţă de vizionare a unui film aproape ireală
 
Amplasarea sub stele este uşoară cu GS1. Acesta este accesoriul pentru camping în aer liber de care se poate bucura toată familia. Când călătoriţi cu prietenii şi familia, designul fără cablu vă oferă libertate totală pentru a vă distra oriunde doriţi. Aşadar, când sosiţi şi verificaţi locaţia, indiferent cât de aglomerat sau de izolat este locul, GS1 este tot ce vă trebuie. Odată ce l-aţi încercat, GS1 va deveni accesoriul pentru camping în aer liber fără de care nu veţi pleca de acasă !

Detalii tehnice

SpecificatiiTehnologie displayDLP
Luminozitate (Lumen)300 lm
Contrast100.000:1
Rezolutie recomandata (pixeli)1280 x 720
Rezolutie maxima (pixeli)WUXGA (1920 x 1200)
Format3D Ready
Durata de viata a lampii20.000 - 30.000 ore
Reproducere culori1.07 miliarde de culori
Compatibilitate formate videoNTSC, 4.43 NTSC, PAL, PAL-60, PAL-M, PAL-N, SECAM
Caracteristici fiziceLungime (mm)146
Adancime (mm)139
Inaltime (mm)65
Greutate (kg)0.9
Consum (W)45 W
Nivel Zgomot (Normal)30 dBA
Nivel Zgomot (Economic)28 dBA
Vezi mai mult