Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt in Bucuresti. Aplică acum!

Camera Supraveghere Video Panasonic KX-HNC600FXW (Alb)
Panasonic Camera Supraveghere Video Panasonic KX-HNC600FXW (Alb)  Camera de exterior - deoarece securitatea incepe in exterior  Aceasta camera compacta cu rezistenta la intemperii supravegheaza exteriorul locuintei, detectand anticipat problemele potentiale.  Reda in flux materialul in timp real direct pe tel 2929716
790.99 Out of stock

Camera Supraveghere Video Panasonic KX-HNC600FXW (Alb)

COD: [ KX-HNC600FXW ] ID: 2929716
790,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
791,00 Lei
(TVA inclus)
Camera Supraveghere Video Panasonic KX-HNC600FXW (Alb)

Scurta descriere

 Camera de exterior - deoarece securitatea incepe in exterior

 Aceasta camera compacta cu rezistenta la intemperii supravegheaza exteriorul locuintei, detectand anticipat problemele potentiale.
 Reda in flux materialul in timp real direct pe telefonul dvs. inteligent sau pe tableta, indiferent unde va aflati.

 Raza lunga de actiune

 In mod remarcabil, sistemul pentru locuinte inteligente Panasonic poate functiona pe o raza de actiune de 300 metri. Aceasta inseamna ca senzorii, camerle si fisele inteligente vor putea sa comunice unele cu altele si sa fie controlate de catre dvs. indiferent cat de mare este locuinta sau graina dvs.

 Fara taxe lunare

 Odata ce ati achizitionat kitul pentru locuinte inteligente Panasonic, cheltuielile dvs. se opresc aici. Nu exista taxe lunare de abonament care sunt asociate de obicei cu sistemele de securitate a locuintei, aplicatia de control este gratuita, nu exista taxe pentru servicii cloud despre care sa va faceti griji si primiti chiar si o card SD gratuit in hub.

 Tehnologie mai sigura decat Wi-Fi

 Dispozitivele pentru locuinte inteligente Panasonic comunica unele cu altele utilizand un standard de comunicatii fara fir cu energie foarte redusa (Ultra Low Energy - ULE) care este invizibil pentru produsele electronice de larg consum obisnuite si nu tehnologia Wi-Fi normala, care poate fi usor accesata in mod neautorizat.

 Configurare usoara

 Deoarece sistemul pentru locuinte inteligente Panasonic functioneaza fara fir, este incredibil de usor de configurat. Conectati pur si simplu hubul la retea, descarcati aplicatia de control pe telefonul dvs. inteligent si asociati fiecare dispozitiv cu hubul.
 Chiar si asocierea cu o singura apasare inseamna ca trebuie doar sa apasati pe un buton de pe fiecare dispozitiv si pe un buton de pe hub si atat.
 Este la fel de usor sa conectati dispozitive suplimentare pentru locuinte inteligente daca decideti sa le adaugati.

 Va prezentam santinela dvs. personala

 Pe langa un design compact cu rezistenta la intemperii, aceasta camera conectata in retea fara fir filmeaza color, are mod nocturn si reda in flux materialul filmat in timp real pe telefonul dvs. inteligent sau pe tableta.
 Senzorii vizuali si in infrarosu incorporati cu posibilitate de detectie in zone selectate ii permit sa va trimita alerte daca detecteaza un pericol, iar un microfon incorporat va permite sa si auziti pe langa ce vedeti ca se intampla. Imaginile pot fi inregistrate pe un card SD din hubul sistemului.

 Functioneaza in ambele moduri

 Camera de exterior Panasonic este mult mai mult decat un simplu dispozitiv de vizualizare pasiva. Microfonul sau incorporat va permite sa si auziti pe langa ce vedeti ca se intampla, indiferent unde va aflati. Puteti utiliza difuzorul incorporat pentru a vorbi direct cu oricine se afla in raza de acoperire, fiind ideal pentru a intreba postasul daca poate sa livreze la o alta poarta.

 Usor de utilizat

 Fiecare componenta a sistemului pentru locuinte inteligente Panasonic poate fi controlata in mod complet de pe telegonul dvs. inteligent sau de pe tableta cu ajutorul unei aplicatii foarte intuitive.
 Aceasta aplicatie gestioneza totul, de la vizionarea fluxurilor in timp real de la camere si aprinderea sau stingerea luminii la alertarea dvs. in cazul declansarii oricarui senzor de miscare ori pentru ferestre. Poate chiar si sa redea cantece de leagan in dormitorul copilului dvs.
 Este ca si cum intreaga dvs. locuinta ar fi concentrata in telefonul dvs. inteligent.

Detalii tehnice
Caracteristici generaleTipCamera
Camere incluse1
Rezolutie video (pixeli)640 x 480
SenzorCMOS
MicrofonDa
Dimensiuni (mm)87 x 75 x 75