Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt in Bucuresti. Aplică acum!

Obiectiv Foto Mirrorless Sony SEL24F28G FE 24mm F2.8 G E-mount (Negru)
Sony Obiectiv Foto Mirrorless Sony SEL24F28G FE 24mm F2.8 G E-mount (Negru) Compact și cu greutate redusă, pentru transport constant și fotografiere comodă   Designul sistemului mecanic profită la maximum de sistemul optic de vârf, cu o dispunere eficientă a trei elemente asferice de obiectiv, precum și spatele cu 3820296
3299.99 In stock

Obiectiv Foto Mirrorless Sony SEL24F28G FE 24mm F2.8 G E-mount (Negru)

COD: [ SEL24F28G.SYX ] ID: 3820296
3.299,99 Lei
(TVA inclus)
Timp estimativ de livrare
easybox Ridica din easybox
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 20 zile dupa ora 12:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 21 zile pana in ora 18:00
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
3.300,00 Lei
(TVA inclus)
Obiectiv Foto Mirrorless Sony SEL24F28G FE 24mm F2.8 G E-mount (Negru)

Scurta descriere

Compact și cu greutate redusă, pentru transport constant și fotografiere comodă
 
Designul sistemului mecanic profită la maximum de sistemul optic de vârf, cu o dispunere eficientă a trei elemente asferice de obiectiv, precum și spatele cu flanșă scurtă, tipic camerelor mirrorless, pentru o construcție compactă uimitoare și o greutate de numai 162 g (5,8 oz). Obiectivul este ideal pentru fotografierea peisajelor sau realizarea de instantanee ori înregistrare de filme cu suport cardanic sau selfie-uri cu unghi de vizualizare larg. Mobilitatea este asigurată de designul compact care se potrivește atât corpurilor full-frame, cât și APS-C.
 
 
Calitate ridicată a imaginii de la un colț la altul, grație unui sistem optic de vârf
 
Calitatea ridicată a imaginii este asigurată de sistemul optic de vârf cu trei elemente asferice și un element de sticlă ED (dispersie extrem de scăzută), care oferă înaltă rezoluție și elimină efectul de contur de culoare în toate părțile imaginii. Elementele asferice compensează diversele aberații, asigurând o performanță la înaltă rezoluție de la un colț la altul, chiar și cu diafragma cea mai largă cu câmp vizual cu profunzime redusă. Elementul de sticlă ED elimină aberația cromatică și reduce eficient efectul de contur de culoare care este cel mai probabil să se producă la marginea imaginii.
 
 
Efect bokeh natural și superb
 
Este furnizată o diafragmă circulară cu 7 lame, cu control precis al aberației sferice care afectează efectul bokeh, ceea ce are drept rezultat un efect bokeh natural și superb al obiectivului G Lens.
 
 
Două motoare liniare pentru focalizare automată rapidă, precisă și silențioasă
 
Două motoare liniare asigură focalizare automată rapidă și precisă, care maximizează performanța pentru a surprinde instantanee stradale etc. Focalizarea automată rapidă, precisă și silențioasă este ideală pentru filme, dar și imagini.
 
 
Performanță excelentă de prim-plan
 
O distanță de focalizare minimă de 24 cm (0,79 ft) (focalizare automată)/18 cm (0,59 ft) (focalizare manuală) oferă o performanță excelentă de prim-plan. Fotografiile de prim-plan pun în evidență subiectul pe un fundal estompat. Cu un unghi de vizualizare larg de 24 mm, obiectivul este ideal și pentru selfie-uri cu suport cardanic sau mâner atașat.
 
 
Operabilitate și fiabilitate ridicate într-un design compact
 
Deși compact, are buton de menținere a focalizării, comutator de mod, inel pentru diafragmă, comutator cu clic și focalizare manuală cu răspuns liniar. Finisajul exterior de metal (aluminiu) al corpului obiectivului și al parasolarului contribuie la fiabilitate prin rezistență și durabilitate crescute. De asemenea, designul este rezistent la praf și la umezeală, oferind fiabilitate în medii de fotografiere dificile în exterior.
 

 

Detalii tehnice
Obiectiv fotoMonturaSony E-mount
Tip obiectivWide (Superangular)
Distanta focala (mm)24
AutofocalizareAutofocus
ZoomFix
Stabilizator de imagineNu
Caracteristici fiziceDimensiuni (mm)45 mm
Greutate (grame)162 g
Constructia obiectivuluiConfigurare obiectiv8 elemente in 7 grupe
Unghi de vizualizare (grade)84
Distanta de focalizare minima (m)0.24
DiafragmaNumar lamele diafragma7 (rotunjite)
Diafragma circularaDa
Deschidere diafragmaf/2.8