Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt in Bucuresti. Aplică acum!

Teleconverter Nikon TC-2.0x (Negru)
Nikon Teleconverter Nikon TC-2.0x (Negru) Teleconvertorul Z de 2,0x de la Nikon Orice ați fotografia, apropiați-vă mai mult. TELECONVERTORUL Z TC-2.0x dublează raza de acțiune a obiectivelor NIKKOR Z compatibile, fără să vă îngreuneze bagajul. Veți obține cadre incredibile, cu sub 3793631
3399.99 In stock

Teleconverter Nikon TC-2.0x (Negru)

COD: [ JMA904DA ] ID: 3793631
3.399,99 Lei
(TVA inclus)
Timp estimativ de livrare
easybox Ridica din easybox
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 4 zile dupa ora 18:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 5 zile pana in ora 18:00
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
3.400,00 Lei
(TVA inclus)
Teleconverter Nikon TC-2.0x (Negru)

Scurta descriere

Teleconvertorul Z de 2,0x de la Nikon
Orice ați fotografia, apropiați-vă mai mult. TELECONVERTORUL Z TC-2.0x dublează raza de acțiune a obiectivelor NIKKOR Z compatibile, fără să vă îngreuneze bagajul. Veți obține cadre incredibile, cu subiecte la care înainte nu puteați ajunge. Bucurându-vă totodată de calitatea superioară a imaginii și de remarcabila viteză de focalizare pe care le așteptați de la produsele din seria Z de la Nikon.
 
 
Dublați-vă raza de acțiune
Umpleți cadrul cu detalii. TELECONVERTORUL Z TC-2.0x extinde cu 100% intervalul de distanțe focale al obiectivului dumneavoastră NIKKOR Z pentru aparate foto mirrorless. Este ideal pentru subiecte din sport și din natura sălbatică atunci când nu doriți să luați cu dumneavoastră un al doilea obiectiv. Când fotografiați cu teleconvertorul TC-2.0x atașat, distanța minimă de focalizare rămâne neschimbată.
 
 
Pe măsură ce gama de obiective NIKKOR Z se extinde, opțiunile dumneavoastră de utilizare a TELECONVERTORULUI Z TC-2.0x se vor înmulți. Transformați un obiectiv cu zoom de telefotografie într-un super-teleobiectiv. Extindeți raza de acțiune a unui obiectiv cu distanță focală fixă fără a afecta performanța imaginii. Oricum ați vedea lumea, opțiunile dumneavoastră de utilizare a TELECONVERTORULUI Z TC-2.0x se vor înmulți.
 
Focalizare automată remarcabilă. Sistem de reducere a vibrațiilor foarte eficient. Cu TELECONVERTORUL Z TC-2.0x atașat, obțineți toată claritatea și viteza cu care v-ați obișnuit utilizând sistemul Z de la Nikon.
 

Detalii tehnice
Obiectiv fotoMonturaNikon Z
Zoom2.0x
Caracteristici fiziceDimensiuni (mm)72 x 32.5
Greutate (grame)270
Constructia obiectivuluiConfigurare obiectiv8 elemente in 5 grupe