Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt in Bucuresti. Aplică acum!

Obiectiv NIKON Z 24-50mm f/4-6.3 (Negru)
Nikon Obiectiv NIKON Z 24-50mm f/4-6.3 (Negru) Dimensiunea compactă a acestui obiectiv NIKKOR Z vă va face să puneți la îndoială tot ceea ce credeați că știți despre obiectivele cu zoom pentru fotografiere pe întregul cadru. Fiind cel mai mic și mai ușor zoom cu format de cadru întreg 3793626
2399.99 In stock

Obiectiv NIKON Z 24-50mm f/4-6.3 (Negru)

COD: [ JMA712DA ] ID: 3793626
2.399,99 Lei
(TVA inclus)
Timp estimativ de livrare
easybox Ridica din easybox
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat poimaine dupa ora 18:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 3 zile pana in ora 18:00
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.400,00 Lei
(TVA inclus)
Obiectiv NIKON Z 24-50mm f/4-6.3 (Negru)

Scurta descriere

Dimensiunea compactă a acestui obiectiv NIKKOR Z vă va face să puneți la îndoială tot ceea ce credeați că știți despre obiectivele cu zoom pentru fotografiere pe întregul cadru. Fiind cel mai mic și mai ușor zoom cu format de cadru întreg de până acum¹, obiectivul NIKKOR Z de 24-50 mm vă permite să uitați de bagajele voluminoase și grele. Mic și clar, este gata să capteze viața așa cum o vedeți. Oriunde vă aflați.
 
 
Portabil
Acest obiectiv NIKKOR Z este făcut pentru orice moment. Este întotdeauna comod de transportat, iar mecanismul de obiectiv retractabil fără buton este rapid și simplu de utilizat. Pur și simplu extindeți sau retrageți obiectivul rotind inelul de zoom.
 
 
Plin de posibilități
Peisaje extinse și interioare cu scene regizate. Portrete captivante și imagini stradale candide. Nu există prea multe lucruri pe care să nu le puteți capta cu un obiectiv cu zoom atât de versatil. Și nici locuri în care să nu puteți merge cu un obiectiv cu zoom atât de mic și de silențios.
 
Calitate superbă a imaginilor
Datorită capacității impresionante a monturii Z de a capta lumina, fotografiile și imaginile video sunt deosebit de clare și iluminate uniform pe toată întinderea cadrului. Tehnologiile avansate de fabricare a obiectivelor de la Nikon reduc la minimum distorsiunile imaginii care pot apărea când se fotografiază la distanțe focale mai mici, obținându-se astfel rezultate excepțional de clare.
 
 
 
OAMENII VOR PRIVI
Cu toate că acest obiectiv este compact, imaginile sale sunt remarcabile. Acesta acoperă unele dintre cele mai emblematice distanțe focale, oferind detalii care atrag privirile și claritatea care umple cadrul.
 
 
SPUNEȚI POVESTEA
Apropiați-vă mai mult, la 24 mm, 35 mm sau 50 mm. O distanță minimă de focalizare de numai 0,35 m pe întregul interval de zoom vă permite să controlați cadrul de la close-up până la infinit.
 
 
PLIN DE VIAȚĂ
Sticla ED și lentilele asferice reduc la minimum distorsiunile. Obțineți imagini clare, culori vii și contrast ridicat, chiar și atunci când fotografiați la distanțe focale mai mici.
 
Remarcabil pentru filme
Cu perspectivele sale naturale, largi, obiectivul NIKKOR Z de 24-50 mm este șansa perfectă de a arăta mai mult din orice scenă. În combinație cu aparatul dumneavoastră foto cu format de cadru întreg din seria Nikon Z, obțineți segmente de film stabile în 4K, chiar dacă filmați în timp ce mergeți. Iar efectele nedorite ale variației distanței focale în funcție de distanța de focalizare (focus breathing) sunt suprimate, rezultând imagini mai uniforme și cu aspect mai profesional.
 
 
Focalizare automată silențioasă
Datorită luminii suplimentare captate de montura Z și unui motor pas cu pas extrem de silențios, focalizarea este rapidă, fără sunet și precisă. Dacă fotografiați portrete, funcția „AF detectare ochi” va menține focalizarea acolo unde doriți.
 
 
Control total
Inelul de control personalizabil oferă acces rapid și fără sunet la setările cheie ale aparatului foto. Utilizați-l pentru controlul diafragmei (foarte indicat pentru tranzițiile cursive între întuneric și lumină în timpul înregistrărilor video), pentru compensarea expunerii sau pentru reglări ale sensibilității ISO.
Detalii tehnice
Obiectiv fotoMonturaNikon Z
Distanta focala (mm)24-50
Diametru filtru (mm)52
AutofocalizareDa
Zoom0.17x
Caracteristici fiziceDimensiuni (mm)73.5 x 51
Greutate (grame)195
Constructia obiectivuluiConfigurare obiectiv11 elemente în 10 grupuri
Unghi de vizualizare (grade)84
Distanta de focalizare minima (m)0.35
Marire maxima (x)0.17
DiafragmaNumar lamele diafragma7
Deschidere diafragmaf/4 - 6.3
Deschidere minima22-36